Žuvis su krevetėmis (Minilla de pescado)

Ingridientai:
1 baltas svogūnas;
2 laiškiniai česnakai;
3 pomidorai;
1 žaliosios paprikos ankštis;
2 konservuotos aitriosios paprikos (chiles jalapeños);
3-4 valg. š. aliejaus;
250 g virtos žuvies;
250 g virtų ir lukštentų krevečių;
1 valg. š. kaparėlių;
Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai;
1-2 valg. š. žaliosios citrinos sulčių;
8 kukurūzų tortilijos.
Gaminimas
Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Laiškinius česnakus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas ir sukapokite. Paprikos ankštis ir aitriąsias paprikas, pašalinę sėklas bei pertvarėles, smulkiai supjaustykite. Keptuvėje pakaitinkite aliejų. Svogūnus ir paprikos ankštis keletą minučių pakepkite. Tada sudėkite žuvį, netrukus- pomidorus, laiškinius česnakus, krevetes, aitriąsias paprikas ir kaparėlius. Pagal skonį pagardinkite truks bei pipirais. Kai beveik visas skystis jau bus išgaravęs, keptuvę nukelkite nuo ugnies, viską apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir patiekite su tortilijomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!