Žuvis, troškinta su grybais ir daržovėmis


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
500 g žuvies filė,
druskos, citrinos sulčių arba acto,
1 svogūnas, sviesto,
1 morka, 1 petražolė arba gabalėlis saliero,
1 raugintas agurkas, 1 obuolys,
1 stiklinė marinuotų grybų,
0,5 stiklinės sultinio,
3 švieži pomidorai,
1 šaukštas petražolių lapelių arba svogūnų laiškų,
5 citrinos griežinėliai.
Gaminimas:

Žuvies filė supjaustyti siauromis juostelėmis, pašlakstyti actu arba citrinos sultimis, pabarstyti druska, 15 minučių palaikyti šaltai ir sudėti į sviestu pateptą forma arba ugniai atsparų indą. Daržoves ir grybus supjaustyti strypeliais, sudėti į puodą ir troškinti svieste. Kiek patroškinus, įpilti sultinio, įdėti pomidorų tyrės ir 10 minučių pavirinti. Šiuo padažu užpilti žuvį ir uždengus 15 minučių troškinti ant viryklės arba orkaitėje. Troškinį apibarstyti susmulkintais žalumynais ir papuošti citrinos griežinėliais. Patiekti su virtomis bulvėmis arba ryžiais ir daržovių salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!