Žvejų sriuba


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

300 g žuvies sultinio,
30 g šviežio sterko,
150 g bulvių,
20 g svogūnų,
5 g sviesto,
pipirų, druskos,
lauro lapelių,
žalumynų.

Gaminimas:
Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvies gabalėlius ir virkite ant mažos ugnies 25 – 30 minučių, retkarčiais nugraibykite putas. Baigdami virti įdėkite pipirų, lauro lapelių, druskos. Bulves galite pjaustyti skiltelėmis, o svogūnus – smulkiai supjaustytus. Patiekdami valgyti įdėkite sviesto, pabarstykite žalumynais

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!