17 rezultatų ieškant "aknies"

ĖRIUKO MĖSA SU RYŽIAIS INDIŠKAI

Nulupti imbiero sakni, svoguna ir cesnako skiltele. Imbiera supjaustyti siaudeliais, svoguna ir cesnaka - smulkiais gabaleliais. Sudejus kmynus ir gvazdikelius visa tai pakepinti sezamo aliejuje. Sudeti mesos farsa ir pakepinti. Imaisyti ryzius ir uzpilti 1/2 l sudyto vandens. Viska sumaisyti, uzden..

Recepto vertinimas: 0

AVIENA SU DŽIOVINTAIS ABRIKOSAIS

Ikaitinkite dideleje keptuveje alieju ir pakepinkite susmulkintus svogunus, cesnakus, imbiera ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkstes. Suberkite i keptuve kubeliais pjaustyta mesa ir apskrudinkite. Suberkite kalendra ir pipirus, pasudykite. I mesa supilkite sultini ir troskinkite ant mazos ugn..

Recepto vertinimas: 0

ŠPINATŲ SRIUBA

Kiausini kietai isvirti, atvesinti ir smulkiai supjaustyti. Sultinyje isvirti spinatus ir saliero sakni, juos pertrinti. Piena uzvirti su sviestu ir krapais, supilti i spinatus. viska ismaisyti ir paskaninti cesnaku, druska bei pipirais. Sriuba patiekti su grietine, pabarstyta kiausiniu.Prie sriubos..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS "GELTEKLĖ"

Geltekle sutarkuojame, apslakstome citrinos sultymis, lengvai paskrudiname. Morkas sutarkuojame grube trintuve. Saliero sakni supjaustome smulkiais siaudeliais, porus ziedais. Visus produktus sluoksniuojame: geltekles, morkos, salieras, poras, majonezas. Puosiame nesmulkintais riesutais. Salotas pas..

Recepto vertinimas: 2

VIŠTIENOS SALOTOS SU SALIERAIS

Krutinele supjaustyti nedideliais kubeliais. Graikinius riesutus susmulkinti. Saliero sakni aplupti ir greitai sutarkuoti. Saliera sumaisyti su majonezu, krutinele ir graikiniais riesutais. Salotas sudeti i taure ir papuosti salieru lapeliais ir graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 0

KREMINĖ ŽUVIES SRIUBA

Susmukintas prieskonines darzoves pakepiname aliejuje. Tada ipilame 100 g vandens ir sudedame zuvi. Troskiname 10 minuciu. Nukeliame, sutriname, supilame grietinele ir suberiame prieskonius, uzviriname. Tiekiame uzbere smulkintu zalumynu ir griezineliais pjaustytu pievagrybiu...

Recepto vertinimas: 0

VYNO MARINATAS ŽVĖRIENAI

Smulkintas darzoves ir pomidoru padaza sumaisome su prieskoniais, supilame vyna ir uzviriname. Po to supilame alieju ir troskiname ant silpnos ugnies, kol darzoves suminksteja. Suminkstejusias darzoves pertriname per sieteli ir 10 minuciu paviriname ant stipresnes ugnies. Paruosta mesa uzpilame verd..

Recepto vertinimas: 0

KALAKUTIENOS PUTĖSIAI

Sojos dribsnius uzplikome verdanciu vandeniu, atvesiname. Kalakutienos file sumalame kartu su keptomis darzovemis ir sojos dribsniais, iberiame prieskoniu, supilame citrinu sultis, imusame kiausini ir smulkintuvu dar karta viska gerai susmulkiname. Sudedame kubeliais pjaustyta obuoli ir slyvas, isma..

Recepto vertinimas: 5

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Aštrios marinuotos bulvinės saulėgrąžos

Bulviniu saulegrazu sakniagumbius 2-3 min. plikyti verdanciame vandenyje. Tuomet atvesinti saltame vandenyje, nulupti, supjaustyti griezineliais, sudeti i stiklainius, uzpilti karstu marinatu, paruostu is recepte nurodytu produktu. Stiklainius kaitinti verdanciame vandenyje: 1 l talpos - 15 min., 0..

Recepto vertinimas: 0

Keptų morkų užkandėlė

Morkas supjaustome griezineliais ir plikome verdanciame vandenyje 2 min. Sviesta ir alieju istirpiname keptuveje, sudedame smulkiai supjaustyta svoguna, sugrusta cesnako skiltele, susmulkinta imbiero sakni ir kepame 2-3 min. Tuomet sudedame morkas, prieskonius, padidiname ugni ir kepame dar 5 min. n..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių ir salierų salotos

Burokelius supjaustome kubeliais. Obuolius nulupame, isimame seklalizdzius ir supjaustome kubeliais. Saliero sakni nuvalome, supjaustome kaip ir obuolius ir 2-3 min. uzpilame verdanciu vandeniu. Susmulkiname salieru stiebus bei 2 kiausinius. Kitus 2 kiausinius supjaustome skiltelemis ir paliekame sa..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su špinatais

Versiena ir prieskonines darzoves sudedame i puoda. Iberiame druskos, pipiru ir uzpilame vandens. Uzverdame ir tuomet su tuo paciu skysciu toliau kepame orkaiteje. Jei reikia, nuolat ipilame vandens. Tuo metu paruosiame spinatus. Juos pakepame su sviestu, idedame grietines, iberiame miltu ir ipilame..

Recepto vertinimas: 0

Šventinė nugarinė

Marinatui skirtas morkas, svoguna ir saliera sutarkuojame siaudeliais, susmulkiname pora, petrazoles, idedame druskos, pipiru, mesos prieskoniu, sudedame i puoda, ipilame alaus ir uzviriname. Atvesiname uzdengtąa ir įi marinataą sudedame nugarinęe. Marinuojame per naktee03;į. IiiiiMeasą išsim..

Recepto vertinimas: 0

KROATIŠKA PETRAŽOLIŲ SRIUBA

Visas darzoves smulkiai supjaustyti. Keptuveje istirpinti sviesta ir pakepinti darzoves. Pakepintas darzoves supilti i karsta darzoviu sultini, pasudyti ir papipirinti. Virti ant silpnos ugnies, kol darzoves suminkstes. Viska sutrintri smulkintuve, supilti atgal i puoda. Sudeti zalumynus ir grietin..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos steikai su paprikomis

Ikaitintame aliejuje su sviestu pakepame susmulkintus svogunus, imbiera ir cesnaka. Juos sustumiame i keptuves krasta, o keptuveje iki geltonumo apkepame kiauliena. Toje pacioje keptuveje apkepame ir siaudeliais supjaustytas paprikas. Tuomet viska sudedame i keptuve, uzpilame ananasu sultis, vyna, s..

Recepto vertinimas: 1

Troškinta veršiena su salierais

Versienos gabalelius truputi pamusame, pabarstome prieskoniais ir apkepame keptuveje su sviestu. Apkepe mesa, i keptuve sudedame stambius saliero griezinelius ir juos taip pat apkepame.Mesa perlenkiame, i viduri idedame saliero griezinelius, susmeigiame mediniais smeigtukais, o ant virsaus uzdedame ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aknies