25 rezultatų ieškant "arba"

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa Ingridientai: 500g margarino 500g grietinės 2 kiaušiniai iš akies miltų [apie 300-400g, kad išeitų minkoma tešla] Įdarui: geriausiai žinoma tiktų aviena, tačiau neblogai išeina ir su naminiu faršu [iš akies ]kmynai [pora arbatinių šaukš..

Recepto vertinimas: 4

Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan

Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 kiaušinių 80 g juodos kiniškos arbatos (geriausiai tinka Ulongo arbatos lapai) 3 šaukštai druskos Gaminimas: Virti kiaušinius tol, kol jie bus 90% išvirę, tada šaukštu lengvai įskelti lukštą. Mažame puode užv..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų ledai

Rabarbarų ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 g rabarbarų, 50 ml vandens, 150 ml cukraus, 600 g plaktos grietinėlės, 100 ml cukraus pudros, šviežių braškių Gaminimas: Nuluptus rabarbarus supjaustyti 2 cm gabalėliais ir 10 min. patroškinti.Vėliau sutrinti su cukrumi ir ataušinti.G..

Recepto vertinimas: 0

Kugelis su vištiena arba antimi

Kugelis su vištiena arba antimi Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 – 12 bulvių, 100 g sviesto, 1 stiklinė pieno, 1 nedidelė antis arba višta, 2 česnako skiltelės, džiūvėsiai, druska. Gaminimas: Bulves sutarkuokite, nusunkite užplikykite vedančiu pienu, įdėkite 50 g ištirpinto sv..

Recepto vertinimas: 1

Kepta višta arba gaidys

Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..

Recepto vertinimas: 1

Margos salotos su grybais

Margos salotos su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė nedidelių marinuotų arba savo sultyse virtų baravykų, rudmėsių arba pievagrybių 100g kieto sūrio 1-2 obuoliai 1-2 pomidorai 100g daktariškos dešros arba lieso kumpio 1 apelsinas 1,5 stiklinės grietinės arba kefyro 2 š..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..

Recepto vertinimas: 3

Rabarbarų apkepas su ryžiais

Rabarbarų apkepas su ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g rabarbarų, 300 g ryžių, 150 g cukraus, 3 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Ryžius išvirti, įdėti druskos ir pusę cukraus. Rabarbarus supjaustyti ir u�..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų ir varškės apkepas

Rabarbarų ir varškės apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g rabarbarų, 0,5 kg varškės, 0,5 stiklinės manų kruopų, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas džiūvėsėlių, 150 – 200 g cukraus. Gaminimas: Rabarbarus supjaustyti ir uždengus 30 minučių palaikyti karšt..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas su pyragu

Purus grybų apkepas su pyragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 350 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 didelis svogūnas, 3 šaukštai sviesto arba margarino, 200 g sužiedėjusio pyrago, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, krapų arba petražolių lapelių..

Recepto vertinimas: 0

Arbatoje troškinta jautiena

Arbatoje troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 šauktai aliejaus, druskos, pipirų, skiltelė česnako, obuolys, 3 šaukšteliai arbatžolių, ½ stiklinės mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patro..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, troškinti su daržovėmis

Grybai, troškinti su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų 1 svogūnas, 3 morkos, 1 petražolė, 0,5 kopūsto gūžės, 2 stiklinės vandens arba sultinio, 7 bulvės, 1 stiklinė žirnių, 1 stiklinė pupų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 0,5 stikln�..

Recepto vertinimas: 0

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)

Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..

Recepto vertinimas: 5

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais

Grybai, troškinti su porais arba svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 400 g svogūnų arba porų, 3 šaukštai margarino, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės, druskos, citrinos sulčių, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir nuplautus g..

Recepto vertinimas: 0

Kotletai, įdaryti grybais

Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..

Recepto vertinimas: 4

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė aštraus padažo, 3 svogūnai arba porai, 300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų, 7 bulvės, acto arba citrinos sulčių, druskos..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai bulvių kiaušiniai

Velykiniai bulvių kiaušiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800 g bulvių- 8 nedidelės bulvės (apie 100 g kiekviena) arba 4 didelės bulvės (apie 200 g kiekviena)     aliejaus kepimui     0,5 puodelio jogurto     60 g Gouda sūrio, su..

Recepto vertinimas: 0

Vokeliai su rabarbarais

Vokeliai su rabarbaraisIngridientai: 500g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos 250g rabarbarų 150g marcipano 2 šaukšteliai cinamono Kiaušinis patepti kapotų migdolų Gaminimas: Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių . Plačiai iškočioti tešlą ir supjaustyti kvadratiniais g..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas garstyčių arba krienų padažas

Šaltas garstyčių arba krienų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1-1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštelis garstyčių arba 1 šaukštelis tarkuotų krienų, truputis cukraus, (citrinos sulčių arba rū..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su garstyčiomis arba krienais

Padažas su garstyčiomis arba krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas garstyčių arba 2 šaukštai krienų, acto arba citrinos rūgšties, truputis cukraus.  Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. Tinka vartoti ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g lapinių garbanotojų kopūstų, 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 4 – 5 bulvės, 2 šaukštai sviesto, 1 – 2 šaukštai miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė pieno, druskos. ..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų sriuba su pienu

Rabarbarų sriuba su pienu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g rabarbarų, 2 tryniai, 2 stiklinės pieno, 1 šaukštas cukraus, 1 apelsino žievelė, 2 – 3 gvazdikėliai. Gaminimas: 0,5 l vandens užvirinti su prieskoniais, sudėti supjaustytus rabarbarus ir virti. Baigiant virti, supilti pie..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba II

Tiršta grybų sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno, 0,5 morkos, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 1 l vandens, druskos, 1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys, 4 šaukštai pien..

Recepto vertinimas: 4

Tarkė arba Zacirka

Tarkė arba ZacirkaIngridientai: 2 kiaušiniai 0,5l pieno 0,5l vandens 1 šaukštas sviesto miltų druskos Gaminimas: Iš kiaušinių ir miltų suminkome kietą tešlą ir sutarkuojame stambia tarka. Į puodą supilame vandenį, pieną ir užverdame, kai užverda suberiame sutarkuot..

Recepto vertinimas: 2

Rabarbarai su varške

Rabarbarai su varške Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Keletą riekučių baltos duonos, pieno 500g nuvalytų rabarbarų, pasūdyto, 200- 300 g varškės. Gaminimas: Keletą riekučių baltos duonos supjaustyti nedideliais gabalėliais, suvilgyti juos piene ir sudėti į keptuvę. 500g nuvalytų r..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: arba