12 rezultatų ieškant "astrus"

Aštrūs makaronai su pomidorų padažu

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite stambiai supjaustytas česnako skilteles, šviežius baziliko lapelius, įberkite džiovintos aitriosios paprikos. Viską truputį pakaitinkite. Tada sudėkite konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinkite apie 10 min. Kartkartėmis vis įpil..

Recepto vertinimas: 3

Aštrus užpilas

Visus komponentus sumaišome ir įtarkuojame česnaką. ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas aštrus padažas

Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minučių, ataušinti. Į šaltą padažą įmaišyti kiaušinio trynį, aliejų, aštriai pagardinti. Padažas tinka prie paukštienos, triušienos, ožkienos. ..

Recepto vertinimas: 0

SALSA (aštrus padažas)

Nulupkite ir supjaustykite pomidorus (skiltelių dydis priklauso savo nuožiūra - kokio tik norite). Tuomet supjaustykite svogūną labai smulkiais gabalėliais (mažesniais nei pomidorą). Laiškinį svogųną supjaustyti maždaug 1 cm ilgio gabalėlius ir galiausiai susmulkinti kalaindrą. Visk..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs rauginti agurkai

Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu druskos. Į trijų litrų stiklainio dugną dedame krapo žiedyną, dešimt vynuogių lapų (jie duos rūgšties), keletą skiltelių česnako, juodųjų serbentų lapų ir keturis čili pipiriukus (geriau šviežius, bet tinka ir džiovint..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus cinamono kokteilis

Užplikyti arbatą. Nukošti. Supilti apelsinų sultis. Išmaišyti ir įdėti cinamono lazdelę. Patiekti karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištų sparneliai

Sparnelius įpjauname dviejose vietose. Dideliame dubenyje sumaišome likusius komponentus, sudedame vištų sparnelius ir išmaišome. Uždengiame ir marinuojame šaltoje vietoje 3 valandas arba per naktį. Sparnelius kepame grilyje arba keptuvėje, kol apskrunda, o plutelė tampa ruda. Tieki..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus aptepas sumuštiniams

1. Kietai virtus kiaušinius supjaustyti griežinėliais. Kelis jų palikti papuošimui, o likusius susmulkinti ir sutrinti su garstyčiomis. Suberti susmulkintus česnakus, agurkėlius, paskaninti druska, pipirais ir viską gerai sumaišyti su varške. 2. Ant dviejų riekių užtepti paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Penne alla arrabbiata (aštrūs makaronai)

Išvirti makaronus sūdytame vandenyje, kol dar šiek tiek kietesni, o ne sukritę į pirminė tešlą. Nupilti vandenį. Išvirti kiaušinius. Supjaustyti pomidorus, kietai virtus kiaušinius, sudėti į pastą. Įšmaišyti su majonezu (2-3 šaukštai). Šiek tiek druskos ir pipirų. Kas mėgsta..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus sojos padažas salotoms

Nulupkite imbiero šaknį, supjaustykite griežinėliais, sugrūskite ir supjaustykite kubeliais.Paruoškite aitriąją papriką ir česnaką. Į dubenėlį suberkite cukrų, supilkite actą, sudėkite papriką. Supilkite sojos padažą. Po truputį įplakite žemės riešutų ir sezamo aliej..

Recepto vertinimas: 0

AŠTRUS ČILI

Smulkiai supjaustyti svoguna ir ciles pipirus (Pastaba. Kruopsciai isvalyti seklas, nes jos yra labai aitrios). Pomidorus nuplikyti karstu vandeniu ir nulupti odeles bei supjaustyti skiltelemis. Jautienos farsa kartu su svogunu kepinti ant aliejaus gilioje keptuveje apie 5 min. iki paruduos. Supilti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: astrus