25 rezultatų ieškant "baltojo"

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Vyną sumaišykite su actu ir puse stiklinės virinto salto vandens, šiame mišinyje ištirpinkite cukrų ir druską, į jį supilkite aliejų. Įkaitinkite iki 80-85 laipsn. C, atšaldę suberkite prieskonius ir palikite 6-12 valandų pastovėti. ..

Recepto vertinimas: 0

"Kolada"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite ledo gabalėlius su 45ml baltojo romo, 30ml kokoso riešutų grietinėlės, 15ml grietinėlės, 15ml cukraus sirupo ir 90ml ananasų sulčių. Indą gerai pakratykite. Kokteilį iškoškite į taures ir papuoškkite šviežių ananasų griežinėliais bei cukr..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai

500g vištienos šlaunelių filė supjaustykite kąsnio didumo gabalėliais. Dubenyje sumaišykite po stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų pagal skonį. Mišiniu užpilkite ..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių ir kalendros salotos

6 nedidelės buvles (2 kg) supjaustykite plonais griežinėliais ir dideliame puode pavirinkite, kol suminkštės. Tada nusunkite ir sudėkite į dubenį. Dubenyje kruopščiai sumaišykite 1/2 stiklinės baltojo vyno acto, 1/3 stiklinės alyvų aliejaus, grūstą česnako skiltelę, šaukštą smu..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių ir vyno padažas

Išmirkykite 6g džiovintų slyvų ir 6g džiovintų kriaušių, supjaustykite plonomis juostelėmis. 12g nuluptų obuolių sutarkuokite. Visus vaisius sudėkite į 32g jautienos sultinį ir virkite 10 min., nuėmus nuo ugnies įpilkite 6g baltojo sauso vyno, įberkite 0,24g maltų cinamonų, 0,6g ..

Recepto vertinimas: 0

Totoriškas padažas

Įdėti majonezo į 750 ml dubenį, sutarkuoti citrinas ir išspausti sultis, įpilti baltojo vyno acto, susmulkinti kaparius ir marinuotus agurkėlius. Visus ingridientus įdėti į 750 ml talpos dubenį, viską sumaišyti. Štai jums ir totoriškas padažas. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta lydeka

Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, įpilama citrinos sulčių ar baltojo vyno, sultinio, sudedamas susmulkintas svogūnas, morka ir troškinama 15—20..

Recepto vertinimas: 3

Lazanija su vištiena

Užpilkite vištieną vandeniu, įpilkite pusę porcijos baltojo vyno, pridėkite pipirų, lauro lapų, svogūnų, saliero, druskos. Užvirinkite ir apie valandą troškinkite. Nuimkite puodą nuo ugnies, truputį ataušinkite ir supjaustykite vištieną smulkiais gabaliukais. Paruoškite apie..

Recepto vertinimas: 2

Lazanija su jautienos ragu

Aliejuje apkepinkite svogūną, česnaką, morkas, ir salierą, kol daržovės suminkštės. Sudėkite jautieną ir greitai apkepkite ją, kol apskrus. Supilkite vyną, sudėkite preiskonius ir kaitinkite, kol vynas užvirs. Įpilkite pieną ir suberkite muskato riešutus. Kai pienas pašils, sud..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintos slyvos su šokoladu

Pudingą paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakelio. Slyvas nuplauname, keletą minučių paverdame piene ir paliekame 1 val., kad išbrinktų. Į lėkštę įdedame po šaukštą atvėsusio pudingo, ant jo uždedame iš pieno išimtą ir nuplautą slyvą, o aplink įpilame ištirpinto baltojo š..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su ryžiais

Viščiukus įtrinti česnaku, pabarstyti druska, supjaustyti gabaliukais. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Viščiuko gabaliukus ir kiaulieną sudėti į keptuvę ir svieste apkepti. Įdėti smulkiai pjaustytą svogūną, pomidorų padažą, įpilti baltojo vyno ir sultinio, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas viščiukas

Viščiukus supjaustyti gabaliukais, gausiai apibarstyti druska ir pipirais, įtrinti cinamonu. Kepti aliejuje iki paruduos odelė. Po to įpilti baltojo vyno, sultinio, įdėti pomidorų padažo, anyžių ir troškinti. Nulupti pomidorų luobelę, išimti sėklas ir pakepinti. Išvalyti saldžią..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška žuvienė

Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Įkaitinti augalinį aliejų, jame apkepti svogūnus, bet neleisti paruduoti. File supjaustyti 1 cm storio kubeliais, apibarstyti česnakine druska ir išmaišyti. Įpilti baltojo vyno, įberti pipirų. Sriubą šildyti 5 minutes. Po to žuvies filė iši..

Recepto vertinimas: 0

"Marmuriniai" šokoladiniai sausainėliai

Išklokite 20x30 cm didumo skardą vaškuotu popieriumi. Ištirpinkite baltąjį šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite sviestą ir maišykite iki tolygios, žvilgančios masės. Nukelkite nuo ugnies. Ištirpinkite karčiai saldų šokoladą prikaistuvyje..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado kremas su avietėmis

Išklokite 20 cm skersmens keptuvą vaškuotu popieriumi. Dideliame dubenyje sumaišykite sausainius, sviestą ir cinamono miltelius. Sukrėskite mišinį į paruoštą keptuvą, išlygindami jį šaukšto apatine puse. Kol ruošite įdarą, atvėsinkite šaldytuve. Ištirpinkite šokoladą prikai..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado kepaišiukai su riešutais ir avietėmis

Išklokite 23 cm skersmens kvadrato formos keptuvą aliuminine folija. Ištepkite foliją migdolų aliejumi. Ištirpinkite šokoladą kartu su kondensuotu pienu, sviestu ir klevų sirupu keptuve dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite 20 minučių, kartas n..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado sausainukai

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ant didelės skardos išdėliokite lazdynų riešutus. Paskrudinkite, kol gražiai pagels, 7-10 minučių. Perkelkite į maisto smulkintuvą kartu su 50 g cukraus ir labai smulkiai sumalkite. Padidinkite orkaitės temperatūrą iki 190°C. Paruoškite tris ke..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragaičiai su pekano riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 20 cm kvadratinę skardą. Vidutinio dydžio dubenyje suberkite miltus ir druskos. Ištirpinkite pusiau saldų šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Perkelkite į vidutinio dydžio dubenį ir atvėsinki..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado žiedas su glajumi

Įkaitinkite orkaitę iki 150°C. Ištepkite 23 cm skersmens žiedinę torto formą. Supilkite pieną, cukrų, šokoladą ir sviestą į keptuvę ir pakaitinkite ant mažos ugnies. Nuolat maišykite, kol mišinys taps vientisas ir purus. Neleiskite jam užvirti. Nukelkite nuo ugnies. Atvėsin..

Recepto vertinimas: 4

Baltojo šokolado pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 170°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje sumaišykite sviestą, šokoladą, rudąjį cukrų, pieną ir kukurūzų sirupą ir kaitinkite virš mažos ugnies iki vientisos masės. Neužvirinkite. Padėk..

Recepto vertinimas: 3

Moliūgų garnyras (Salsa de calabaza)

Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Imbierą nulupkite ir sutarkuokite. Žaliąją citriną iki pusės nulupkite ir išspauskite sultis (žievelės neišmeskite). Moliūgą nulupkite, sėklas bei vandeningą minkštimą pašalinkite, kietąją dalį supjaustykite kubeliais. O..

Recepto vertinimas: 0

ZUIKIENA

Paprikas ir svoguna susmulkiname smulkintuvu. Ipilame aliejaus, sojos padazo, iberiame pipiru, druskos. Ipilame baltojo vyno. Siuo padazu uzpilame mesa ir marinuojame 2 valandas. Po 2 valandu apkepame is abieju pusiu, sudedame i inda, suberiame cesnakus, morkas ir uzpilame marinatu ir sultiniu. Tros..

Recepto vertinimas: 5

ŠVENTINĖ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ IR BAKLAŽANŲ SRIUBA

Atrenkame keleta graziu riesutu ir paliekame sriubai papuosti. Riesutus perrenkame,nuplauname, sudedame keptus svogunus ir cesnakus. Smulkintuvu sutriname, uzpilamesultiniu. Baklazana supjaustome kubeliais, uzberiame druskos ir paliekame 15 minuciupastoveti. Po to nuplauname susidariusi skysti ir dr..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su spageciais ir graikiniais riešutais

Vistu blauzdeles marinuojame su susmulkintais svogunais ir cesnakais, baltuoju vynu, druska ir prieskoniais 10-12 vai. Blauzdeles apkepame keptuveje su aliejumi, sudedame i troskintuva, supilame marinata, ipilame vandens ir istroskiname. Isvirtus spagecius dedame i keptuve su aliejumi, idedame graik..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su daržovėmis

Karpi supjaustome gabalais, aplaistome citrinu sultimis, pabarstome druska ir palaikome 30 min. Apkepame keptuveje su aliejumi. I keptuve -troskintuva ipilame aliejaus, dedame ziedais supjaustytus svogunus, morka, stambiai supjaustyta cesnaka, trumpai pakepame. Dedame karpi, pipiru, lauru lapu, drus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baltojo