25 rezultatų ieškant "baltojo"

Salotos su jūros gėrybėmis

Jūros gėrybes atšildykite. Puode įkaitinkite aliejų (3 valgomuosius šaukštus), sudėkite atšildytas jūros gėrybes ir šiek tiek patroškinkite (kol suminkštės), apibarstykite druska, atvėsinkite. Konservuotas alyvuoges supjaustykite ratukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu

Forma išklojama pergamentiniu popieriumi arba folija. Abrikosai nuplaunami ir nusausinami. Tamsaus šokolado plytelės sudedamos į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jis įtaisomas virš verdančio vandens puodo ir maišoma, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinama. Abrikosų gabal..

Recepto vertinimas: 0

Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu

1.Formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija. Kiekvieną abrikosą supjaustykite į tris dalis. 2.Tamsaus šokolado plytelessudėkite į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jį įtaisykite virš verdančio vandens puodo ir maišykite, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinki..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai

Vyną sumaišykite su actu ir puse stiklinės virinto salto vandens, šiame mišinyje ištirpinkite cukrų ir druską, į jį supilkite aliejų. Įkaitinkite iki 80-85 laipsn. C, atšaldę suberkite prieskonius ir palikite 6-12 valandų pastovėti. ..

Recepto vertinimas: 0

"Kolada"

Inde kokteiliams ruošti sumaišykite ledo gabalėlius su 45ml baltojo romo, 30ml kokoso riešutų grietinėlės, 15ml grietinėlės, 15ml cukraus sirupo ir 90ml ananasų sulčių. Indą gerai pakratykite. Kokteilį iškoškite į taures ir papuoškkite šviežių ananasų griežinėliais bei cukr..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepti marinuotos vištienos gabalėliai

500g vištienos šlaunelių filė supjaustykite kąsnio didumo gabalėliais. Dubenyje sumaišykite po stiklinės sakės (ryžių degtinės), baltojo vyno, sojų padažo, po šaukštą chereso ir sezamo aliejaus, šaukštelį tarkuoto šviežio imbiero ir pipirų pagal skonį. Mišiniu užpilkite ..

Recepto vertinimas: 1

Troškinta lydeka

Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Sudedama į puodą, įpilama citrinos sulčių ar baltojo vyno, sultinio, sudedamas susmulkintas svogūnas, morka ir troškinama 15—20..

Recepto vertinimas: 3

Džiovintos slyvos su šokoladu

Pudingą paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakelio. Slyvas nuplauname, keletą minučių paverdame piene ir paliekame 1 val., kad išbrinktų. Į lėkštę įdedame po šaukštą atvėsusio pudingo, ant jo uždedame iš pieno išimtą ir nuplautą slyvą, o aplink įpilame ištirpinto baltojo š..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su ryžiais

Viščiukus įtrinti česnaku, pabarstyti druska, supjaustyti gabaliukais. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Viščiuko gabaliukus ir kiaulieną sudėti į keptuvę ir svieste apkepti. Įdėti smulkiai pjaustytą svogūną, pomidorų padažą, įpilti baltojo vyno ir sultinio, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška žuvienė

Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Įkaitinti augalinį aliejų, jame apkepti svogūnus, bet neleisti paruduoti. File supjaustyti 1 cm storio kubeliais, apibarstyti česnakine druska ir išmaišyti. Įpilti baltojo vyno, įberti pipirų. Sriubą šildyti 5 minutes. Po to žuvies filė iši..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado sausainukai

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ant didelės skardos išdėliokite lazdynų riešutus. Paskrudinkite, kol gražiai pagels, 7-10 minučių. Perkelkite į maisto smulkintuvą kartu su 50 g cukraus ir labai smulkiai sumalkite. Padidinkite orkaitės temperatūrą iki 190°C. Paruoškite tris ke..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragaičiai su pekano riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 20 cm kvadratinę skardą. Vidutinio dydžio dubenyje suberkite miltus ir druskos. Ištirpinkite pusiau saldų šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Perkelkite į vidutinio dydžio dubenį ir atvėsinki..

Recepto vertinimas: 0

Baltojo šokolado žiedas su glajumi

Įkaitinkite orkaitę iki 150°C. Ištepkite 23 cm skersmens žiedinę torto formą. Supilkite pieną, cukrų, šokoladą ir sviestą į keptuvę ir pakaitinkite ant mažos ugnies. Nuolat maišykite, kol mišinys taps vientisas ir purus. Neleiskite jam užvirti. Nukelkite nuo ugnies. Atvėsin..

Recepto vertinimas: 4

Baltojo šokolado pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 170°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje sumaišykite sviestą, šokoladą, rudąjį cukrų, pieną ir kukurūzų sirupą ir kaitinkite virš mažos ugnies iki vientisos masės. Neužvirinkite. Padėk..

Recepto vertinimas: 3

Aperityvas "Su šventėmis"

Į aukštą taurę pilkite putojančio vyno (maždaug iki pusės). Atsargiai, kad nesusimaišytų, įpilkite tiek pat atšaldyto baltojo vyno. Leiskite burbuliukams šiek tiek pažaisti taurėje ir skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su uogomis "Siurprizas" (Jūratės)

Batono dugną nupjauti. Jei batonas labai purus ir minkštimas gerai susispaudžia, jį prispausti. Galima dalį batono minkštimo išimti, o likusį prispausti. Vidų aplieti tirpintu šokoladu (šokoladą sutrupinti ir kaitinant išlydyti su šlakeliu pieno), pabarstyti smulkintais džiovintais ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų garnyras (Salsa de calabaza)

Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Imbierą nulupkite ir sutarkuokite. Žaliąją citriną iki pusės nulupkite ir išspauskite sultis (žievelės neišmeskite). Moliūgą nulupkite, sėklas bei vandeningą minkštimą pašalinkite, kietąją dalį supjaustykite kubeliais. O..

Recepto vertinimas: 0

Mėgėjų tortas su baltuoju vynu

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir užberti ant stalo arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų, druską bei vanilinį cukrų, įmušti kiaušinius. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo kraštuose. Pradedant nuo išor..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių tortas su vyno kremu

Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaišyti, supilti..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS SUKTINUKAI ''STAIGMENA''

Mesa nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenu 1 cm storio griezineliais. Mesos griezinelius ismusti. Agurkus ir svoguna nulupti. Svoguna supjaustyti pusgrieziniais, agurkus - siaudeliais, o sonine - kubeliais. Mesa pasudyti, apibarstyti pipirais, aptepti garstyciomis. Ant kiekvieno griezi..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS KULŠELĖ, ĮDARYTA DATULĖMIS

Iseme is kulseles kaula, itriname prieskoniais. Datules verdame vyne 5 min. Jomis prikemsame kulsele, kepame orkaiteje 180 C temperaturoje. Is susidariusio sultinio, baltojo vyno, kuriame vire datules, ir miltu pagaminame padaza, iberiame kario milteliu. Tiekiame su karstomis darzovemis...

Recepto vertinimas: 3

ŠVENTINĖ GRAIKINIŲ RIEŠUTŲ IR BAKLAŽANŲ SRIUBA

Atrenkame keleta graziu riesutu ir paliekame sriubai papuosti. Riesutus perrenkame,nuplauname, sudedame keptus svogunus ir cesnakus. Smulkintuvu sutriname, uzpilamesultiniu. Baklazana supjaustome kubeliais, uzberiame druskos ir paliekame 15 minuciupastoveti. Po to nuplauname susidariusi skysti ir dr..

Recepto vertinimas: 0

Vėgėlė su baltojo vyno padažu

Vegele isvalome, gerai isplauname, supjaustome gabalais, pabarstome druska, citrininiais pipirais, palaikome 15 min. ir apkepame svietste. Po to ipilame vyna ir zuvi troskiname dar 20 min.Patiekdami i padaza pridedame svogunu laisku...

Recepto vertinimas: 5

Vištiena su spageciais ir graikiniais riešutais

Vistu blauzdeles marinuojame su susmulkintais svogunais ir cesnakais, baltuoju vynu, druska ir prieskoniais 10-12 vai. Blauzdeles apkepame keptuveje su aliejumi, sudedame i troskintuva, supilame marinata, ipilame vandens ir istroskiname. Isvirtus spagecius dedame i keptuve su aliejumi, idedame graik..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su daržovėmis

Karpį supjaustome gabalais, aplaistome citrinų sultimis, pabarstome druska ir palaikome 30 min. Apkepame keptuvėje su aliejumi.Į keptuvę-troškintuvą įpilame aliejaus, dedame žiedais supjaustytus svogūnus, morką, stambiai supjaustytą česnaką, trumpai pakepame. Dedame karpį, pipirų, la..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: baltojo