Bifšteksas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1,600 g faršo,
2,2 - 3 šaukštai vandens ar sultinio,
3,1 svogūnas,
druskos, pipirų,
muskato, (2 - 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar miltų),
riebalų kepimui.
Gaminimas:
Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ir gerai išminkyti. Iš masės ant sausos ar maltais džiūvėsėliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifšteksus ir iškepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greičiau iškeptų, juos galima kelioms minutėms įdėti į karštą orkaitę ar mikrobangų krosnelę. Duodant į stalą apšlakstyti sultimis, kuriose kepė.
Patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis, ryžiais ar troškintomis ar keptomis daržovėmis. Ant kiekvieno bifštekso dar galima uždėti po keptą kiaušinį, krūvelę svogūnų ar troškintų daržovių. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!