25 rezultatų ieškant "bulvemis"

Sėlenų kotletai

Sėlenų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė sėlenų, 1 stiklinė manų, pusė stiklinės kviečių gemalų, pusė arbat. šaukštelio druskos, pusė arbat. šaukštelio kalendros, 1 svogūnas. Gaminimas: manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustyt�..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiškas kastinys

Žemaitiškas kastinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 l grietinės 1 šaukšt. sviesto 1/2 arb.šaukšt. kmynų ar kitų prieskonių druskos Gaminimas: Žemaitiškas kastinys - lengvas valgis iš grietinės bei sviesto su prieskoniais. Valgytas dažniausiai pasninkų..

Recepto vertinimas: 3

Karpis su bulvėmis

Karpis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  karpio (apie 1 kg) druskos pipirų citrinos saujos petražolių 1 kg bulvių 4 skiltelių česnako 6 šaukštų alyvuogių aliejaus Gaminimas: Žuvį nuplauti, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Citriną nuplikyti ir supjaustyti plonomis skilte..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su bulvėmis

Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis piene

Žuvis piene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė 200 g rūkytų lašinukų 2 svogūnai Pieno Maltų pipirų Druskos Gaminimas: Žuvų gabaliukus dedame į riebalais išteptą ugniai atsparų indą, sluoksniuojame su lašinukais ir svogūnų griežinėliais, pasūdome, įpilame pieno,..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis

Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis

Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..

Recepto vertinimas: 0

Mirkalas su bulvėmis

Mirkalas su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g rūkytų lašinukų, 2 nepilni šaukštai miltų, 0,5 l pieno, 1 svogūnas, 0,5 kg bulvių. Gaminimas: Lašinukus supjaustyti nedideliais kubeliais ir paspirginti. Į spirgučius sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, įberti mitų ir ma..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas

Su bulvėmis užkeptas baltame padaže sterkas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 145 g žuvies, 150 g bulvių, 5 g džiuvėsėlių, 15 g sviesto, 150 g padažo, pipirų, žalumynų, druskos Gaminimas: Išdarinėtos žuvies gabalėlius dėkite ant sviestu pateptos keptuvės, apdėkite žaliu bulvių g..

Recepto vertinimas: 0

Kepti inkstai su bulvėmis

Kepti inkstai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g inkstų, 10 g sviesto, 0,5 citrinos, 150 g priedo, žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, ..

Recepto vertinimas: 5

Žuvis su bulvėmis

Žuvis su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g bulvių, 100 g pomidorų, 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai sviesto, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirk..

Recepto vertinimas: 1

Troškinta jautiena su bulvėmis

Troškinta jautiena su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g lašinių, 300 g jautienos, svogūnas, pipirų, česnako, 2 pomidorai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vande..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 400 g jautienos, šaukštas pomidorų padažo, šaukštas miltų, 150 g raugintų agurkų, 600 g bulvių, 90 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepin..

Recepto vertinimas: 5

Kiaušiniai su keptomis bulvėmis

Kiaušiniai su keptomis bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 75 g bulvių, 15 g sviesto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Bulves supjaustykite 5 mm storumo griežinėliais ir iškepkite. Ant jų sumuškite kiaušinius, pasūdykite, pagardinkite..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su bulvėmis

Kiaušinienė su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 virtos bulės, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas grietinės, 1 šaukštelis smulkintų krapų, žiupsnelis druskos. Gaminimas: Keptuvėje ištirpinti sviestą, ir sudėti smulkintas bulves, pakepinti. Įmušti kiaušinius,..

Recepto vertinimas: 0

Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais

Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės žirnių, 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai grietinėlės, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti aliejuje. Sudėti pjaustytas bu..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti grybai su bulvėmis

Troškinti grybai su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g virtų grybų, 50 g rūkytų lašinukų, 40 g sviesto, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 2 pomidorai, 10 bulvių, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti svieste, pridėjus prie..

Recepto vertinimas: 5

Grybų sriuba su bulvėmis

Grybų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių, 100 - 125 g. virtų arba 30 - 40 g. džiovintų grybų, 1 litras sultinio ar vandens, 1 mažas svogūnas, gabalėlis saliero, sviesto, 1 morka, 4 - 5 bulvės, druskos, pipirų, 0,25 rauginto agurko, 1 šaukštas grietinės..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g žuvies filė arba 1 kg ešerių arba sterko, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 stiklinė aštraus padažo, 3 svogūnai arba porai, 300 g šviežių arba 50 g džiovintų grybų, 7 bulvės, acto arba citrinos sulčių, druskos..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su bulvėmis

Troškinta aviena su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g avienos, 100 g šviežių pomidorų, 100 g bulvių, 40 g morkų, 25 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 15 g lydyto lajaus, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm k..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su bulvėmis

Grybų salotos su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g marinuotų ar virtų grybų, 4 virtos bulvės, 1 agurkas, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės grietinės, 1 virtas kiaušinis, 2 pomidorai, druskos, cukraus. Gaminimas: Grybus ir bulves supjaustyti ir suberti į indą. Grietinę išplakti su..

Recepto vertinimas: 0

Griežčių sriuba su bulvėmis

Griežčių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 1 griežtis, 2 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 100 g sviesto, 0,5 šaukšto miltų, druskos, pipirų, lauro lapelių, petražolės lapelių. Gaminimas: Griežtį, morką, salierą supjaustyti, sudėti į pas�..

Recepto vertinimas: 5

Špinatų sriuba su bulvėmis

Špinatų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g špinatų, 2 – 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, 1 šaukštas riebalų, 2 l mėsos sultinio, 2 – 3 šaukštai grietinės, citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Į verdantį mėsos sultinį sudėti pakepintus smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 4

Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis

Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 3 bulvės, 1 svogūnas, 100 g lašinių, 1 šaukštelis miltų, druskos, grietinės. Gaminimas: Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, ko..

Recepto vertinimas: 4

Varškės užpylas

Varškės užpylasIngridientai: 1 pakelio varškės (200g) 0,5 stiklinės pieno druskos česnako krapų Gaminimas: Varškę ištriname su pienu iki vientisos masės, turėtų būti grietinės tirštumo. Smulkiai sukapojame česnaką, krapus. Sudedame į varškės masę , įbėriame drus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: bulvemis