15 rezultatų ieškant "chiles"

Tacos su krevetėmis (Tacos de camarones)

Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną smulkiai sukapokite, o česnako skiltelę sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, išimkite sėklas, pašalinkite sieneles ir sukapokite. Pomidorus nuplikykite, nulupkite, pašalinkite sėklas ir sukapokite. Kalendras nuplaukite, nusaus..

Recepto vertinimas: 0

Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)

Įkaitinkite kuo sunkesnę keptuvę. Džiovintas aitriąsias paprikas apkepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 1-2 min., saugodami, kad neprisviltų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir užpilkite 250 ml karšto vandens. Česnako skilteles nulupkite. Plaktuvu sutrinkite žemė..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su krevetėmis (Minilla de pescado)

Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Laiškinius česnakus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas ir sukapokite. Paprikos ankštis ir aitriąsias paprikas, pašalinę sėklas bei pertvarėles, smulkiai supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Grūstas pomidorų padažas (Salsa de molcajete)

Aitriąsias paprikas ir pomidorus pakepkite keptuvėje apie 6-7 min., vis apversdami. Nuo abiejų nulupkite odelę. Česnako skilteles nulupkite ir su druska grūstuvėje sugrūskite. Tada sudėkite aitriąsias paprikas ir pomidorus bei sutrinkite iki vienos masės. Kalendras nuplaukite, nusausink..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiški ryžiai (Arroz a la mexicana)

Ryžius brinkinkite 10-15 min. šiltame vandenyje, po to nuplaukite, palikite nuvarvėti. Pomidorus nuplikykite, pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas ir pertvarėles. Pomidorus, svogūną, česnaką ir aitr..

Recepto vertinimas: 0

Velnio padažas (Salsa endiablada)

Keletą česnako skiltelių ir svogūną nulupkite. Pakepkite sunkioje keptuvėje ant vidutinės ugnies dažnai pavartydami. Neleiskite per daug patamsėti. Nulupkite likusias česnako skilteles. Tada pakepkite aitriąsias paprikas. Į puodą supilkite actą, sudėkite aitriąsias paprikas, sulau..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su Mole poblano padažu (Mole poblano de guajolote)

Kalakutą supjaustykite dalimis. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir stambiai supjaustykite. Daržoves nuplaukite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir salierus. Užvirinkite 3 l vandens su svogūnu, česnakais, morkomis ir salierais. Pasūdykite ir su..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa su aitriosiomis paprikomis (Carne con chile)

Aitriąsias paprikas apskrudinkite sausoje keptuvėje, stebėdami, kad neprisviltų. Sudėkite į dubenį ir užpilkite 500 ml karšto vandens. Palikite pastovėti 30 min. Keptuvėje apskrudinkite pomidorus, po to pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną..

Recepto vertinimas: 0

Raudonosios enchilados (Enchilados rojas)

Aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje, stebėdami, kad jos nepridegtų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir aitriąsias paprikas užpilkite šiltu vandeniu. Palikite pastovėti 20-30 min. Keptuvę išvalykite ir joje apkepinkite pomidorus, išimkite ir nulupkite odelę. ..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiškas padažas (Salsa mexicana)

Pomidorus nuplaukite, nuplikykite, nulupkite odelę, pašalinkite sėklas ir sukapokite. Svogūnus ir česnakus nulupkite. Svogūnus labai smulkiai supjaustykite, česnaką sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Kalendras n..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, šiek tiek susmulkinkite. Sudėkite į sausą, įkaitintą keptuvę ir apskrudinkite, nuolat maišydami. Atsargiai, kad neprisviltų- iš pradžių aitriosios paprikos skrunda lėtai, o paskui- labai greitai! Aitriosios papri..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, sudėkite į plaktuvą, pasūdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pusę sviesto įkaitinkite puode. Įberkite miltų, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mišinį iš plaktuvo. Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite Crè..

Recepto vertinimas: 3

Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)

Adobo padažui aitriąsias paprikas paskrudinkite sausoje keptuvėje- atsargiai, kad nesudegtų. Iš aitriųjų paprikų pašalinkite sėklas bei pertvarėles. Aitriąsias paprikas užpilkite 500 ml karšto vandens ir palikite 20 min. suminkštėti. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, paruošta verakrusietiškai (Pescado a la veracruzana)

Pirmajam padažui pomidorus nuplikykite ir pašalinę odeles bei sėklas, stambiai sukapokite. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, česnakus sutraiškykite. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Alyvuogių aliejų įkaitinkite plačiame puode, j..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakiai su sultiniu (Truchas en caldillo)

Upėtakius nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną supjaustykite į 3 gabalėlius. Svogūnus supjaustykite kubeliais, česnako skiltelę sutraiškykite. Aitriąsias paprikas prapjaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonais griežinėliais. Kalendras nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskaby..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: chiles