19 rezultatų ieškant "didesnes"

Varškės pyragas su uogomis

Varškės pyragas su uogomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 25- 15 vnt. sausainių 75-100 g sviesto arba margarino Įdarui 200 g varškės arba kasella sūrio 200 ml grietinės 100 g želė cukraus Multi Papuošimui 100 g želė cukraus Multi 1/2 l šviežių arba šaldytų uogų 400 ml uogų skoni..

Recepto vertinimas: 5

Tarkių pica

Tarkių pica Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5-6 didesnės bulvės, 50 g fermentinio sūrio, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, 3-4 pomidorai, 400 g Mozzarellos sūrio, baziliko bei kitokių žalumynų, druskos, pipirų, picos prieskonių Gaminimas: 1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkit..

Recepto vertinimas: 5

Velykiniai zuikiai

Velykiniai zuikiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Produktai 10-čiai vienetų:500 g "Malsenos Ekstra" miltų,40 g mielių,225 ml pieno,80 g cukraus,100 g sviesto,30 šaukštai citrinų sulčių,1 citrinos tarkuota žievelė,2 šaukštai grietinėlės,1 kiaušinio trynys,10 razinų,druskos Gaminim..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai zuikiai

Velykiniai zuikiaiIngridientai 10-čiai vienetų: *500 g "Malsenos Ekstra" miltų, *40 g mielių, *225 ml pieno, *80 g cukraus, *100 g sviesto, *30 šaukštai citrinų sulčių, *1 citrinos tarkuota žievelė, *2 šaukštai grietinėlės, *1 kiaušinio trynys, *10 razinų, *druskos P..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios salotos

Gaivios salotosIngridientai: 1 didesnės salotos "Iceberg" įvairiausių spalvų paprikų po vieną (raudoną, geltoną, žalią ir pan) 3 didesnių pomidorų 4-5 trumpavaisius agurkus Jogurtinio padažo salotoms Gaminimas Visas daržoves supjaustyti ir pagardinti jogurtiniu padažu sa..

Recepto vertinimas: 3

Vaisiai su plakta grietinėle

Vaisiai su plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g vaisių ar uogų, 100 g cukraus, 1 stiklinė plaktos grietinės. Gaminimas: Vaisiai nulupami ir supjaustomi skiltelėmis, uogos perrenkamos, nuplaunamos, didesnės uogos supjaustomos. Galima imti vienodos rūšies uogas ar vaisius ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir daržovių troškinys

Ryžių ir daržovių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300-400 gr. ryžių 3 didesnės morkos 4-5 pomidorai 2 didesnės paprikos 4 vidutinės svogūnų galvutės aliejaus prieskoniai: druska, pipirai, įvairios žolelės pagal savo skonį šlakelis vandens Gaminimas: Ryžius iš..

Recepto vertinimas: 0

Sulčių drebučiai šv. Valentinui

Sulčių drebučiai šv. Valentinui Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 g želatinos, 200 ml sulčių, uogų, ledų ( nat. jogurto). Gaminimas: Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti. Sustingus..

Recepto vertinimas: 0

Sūdytos žaliuokės

Sūdytos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g žaliuokių, 50g druskos  Gaminimas: Šviežios žaliuokės nuplaunamos, didesnės pasmulkinamos. Sumaišomos su druska ir sudedamos į stiklainį, uždengiamos, bet ne sandariai. Per kelias dienas atsiradus su..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su kmynais

Bulvės su kmynaisIngridientai:6—7 bulvės, aliejaus, kmynų, majonezo, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, mažesnės perpjaunamos pusiau, didesnės — į 4 dalis, pamirkomos į aliejų ir dedamos į riebalais išteptą skardą. Užbarstoma kmynų ir druskos. Kepama karštoje or..

Recepto vertinimas: 4

Troškintos šviežios morkos su riešutais

Troškintos šviežios morkos su riešutaisIngridientai:3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 1 česnako skiltelė, 1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių, 1/2 arbatinio šaukštelio druskos, 1/4 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų, 1kg šviežių mažų morkyč..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės, baravykai

Keptos rudmėsės, baravykaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar baravykų kepurėlių, 2—3 šaukštai aliejaus ar 100 g sviesto, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Rudmėsės ar baravykai gerai nuplaunami, didesnės kepurėlės supjaustomos, nusausinami, pavoliojami miltuose, sumaišytuos..

Recepto vertinimas: 0

Braškių pyragas

Braškių pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 100 g cukraus; 200 g sviesto; 2 tryniai; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo, grietinės arba vyno. Įdarui: 750 g braškių; 125 g cukraus; 4 baltymai.Gaminimas Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą svie..

Recepto vertinimas: 4

Braškių ir migdolų tortas

Braškių ir migdolų tortasIngridientai:Tešlai: 2 kiaušiniai; 100 g cukraus; 50 g maltų migdolų; 75 g miltų; 50 g krakmolo; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių. Įdarui: 2 pak. vanilinio pudingo miltelių; 25 g cukraus; 250 ml pieno (gali būti ir mažiau); 50 g maltų migdolų; 500-750 ..

Recepto vertinimas: 0

Bezė pyragas su braškėmis

Bezė pyragas su braškėmisIngridientai:300 g miltų; 100 g cukraus; 200 g sviesto; 2 tryniai; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo, grietinės arba vyno; 750 g braškių; 125 g cukraus; 4 baltymai.Gaminimas Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supja..

Recepto vertinimas: 4

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas mielinis pyragas

Prancūziškas mielinis pyragasIngridientai:1 pyragui arba 12 pyragėlių: 500 g miltų; 20 g mielių; 4 valg. š. pieno; 60 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 6 kiaušiniai; 400 g sviesto; 1 trynys pyragui aptepti.Gaminimas Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Subert..

Recepto vertinimas: 4

Krevetės ispaniškai (Ilonos)

Krevetės ispaniškai (Ilonos)Ingridientai:Nelukštentos didesnės krevetės; česnakai; alyvuogių aliejus; petražolės.Gaminimas Česnaką su petražolėm ir alyvuogių aliejumi sutriname elektriniu maišikliu iki vientisos masės. Tada išlukštenam krevetes, sudedam į kepimo indą ir užpilam..

Recepto vertinimas: 0

Ukrainietiški bulvių blyneliai

Ukrainietiški bulvių blyneliaiIngridientai:Bulvių,Miltų,Maltos mėsos (gali būti kiauliena, vištiena, ar kt.),Prieskonių mišinio (Vegeta),1 kiaušinio.GaminimasNuskustas bulves sutarkuoti taip pat kaip kugeliui, įdėti porą valgomų šaukštų miltų, prieskonių pagal reikalą ir išmaiš..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: didesnes