23 rezultatų ieškant "dziuveseliuose"

Keptas viščiukas

Keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  * 1 išplaktas kiaušinis; * 3 valg. šaukštai lieso pieno; * ½ puodelio maltų linų sėmenų; * ½ puodelio smulkiai sutarkuotų džiūvėsėlių; * ¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų; * 1 valg. šaukštas džiovintų petr..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies suktinukai

Žuvies suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Žuvies filė Faršo (Faršui tinka įvairūs produktai: apkepti svogūnai, kapoti kietai virti kiaušiniai, daržovės, paskanintos sviestu ir pipirais bei pasūdytos. Svarbu neužmiršti paruošto įdaro atšaldyti, nes suktinukai praras formą, o..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių maltiniai

Ryžių maltiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g tąsios ryžių košės, 1 kiaušinis, 15 g džiūvėsėlių, 10 g sviesto, 30 g grietinės, 100 g padažo, druskos. Gaminimas: Į dar šiltą ryžių košę dėkite žalią kiaušinį, išmaišykite ir formuokite maltinukus, juos apvoliokite ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos vištų kulšelės su daržovėmis

Keptos vištų kulšelės su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 vištų kulšelės, 1 saldžioji paprika, saujelė alyvų, 1 kiaušinis, 1 valg. šaukštas miltų, džiūvėsėlių, vištienos prieskonių, kario, druskos, pipirų.  Gaminimas: Kulšeles įtrinti prieskoniais ir pali..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių maltiniai

Bulvių maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 220 g bulvių, 1 kiaušinis, 10 g miltų, 15 g džiūvėsėlių, 15 g sviesto, 50 g padažo, druskos. Gaminimas: Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Suformuokite blynukus, apvoliokite miltuos..

Recepto vertinimas: 4

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg žiedinių kopūstų, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų, 2 – 3 šaukšati sviesto, 1 svogūnas, 1 stiklinė grybų sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai miltų, 2 – 3 kiaušiniai, 2 šaukštai ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai

Grybų kotletai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g grybų, 200 g virtų grybų, maltų džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, svogūnas, 2 šaukštai grietinės, druskos, pipirų, krapų, riebalų. Gaminimas: Šviežius grybus troškinti savo sultyse. Grybus kartu su svogūnu ir ..

Recepto vertinimas: 0

Traškučiai

Traškučiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g bulvių, 3 kiaušinius, 25 g sviesto, svogūno galvutę, tarkuotą muškato riešutą, 75 g miltų, truputį druskos, trupintų džiūvėsėlių, aliejaus Gaminimas: Nuskustas bulves išverdame, atšaldome, susmulkiname, dedame smulkiai supjaustyt�..

Recepto vertinimas: 3

Jautiena kepta džiūvėsėliuose

Jautiena kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska, pipirais, pavolioti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Ta..

Recepto vertinimas: 0

Paniruoti kepti avienos griežinėliai

Paniruoti kepti avienos griežinėliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g avienos, kiaušinis, šaukštas miltų, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Tada apibarstyti druska, pipirais, pavolioti miltuose, suvilgyti kiauši..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, kepta riebaluose

Aviena, kepta riebaluose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas miltų, kiaušinis, 3 šaukštai džiūvėsėlių, riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir kepti. Patiekti su keptomis bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 2

Kijevo kotletas

Kijevo kotletas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 vištienos filė, 100 g sviesto, petražolės lapelių, kiaušinis, maltų džiūvėsėlių, riebalų, 4 riekelės baltos duonos. Gaminimas: Filė pamušti. Žalumynus supjaustyti ir sumaišyti su sviestu. Ant vieno filė gabalo dėti sumaišyti mi�..

Recepto vertinimas: 4

Apkepta kalakutiena

Apkepta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g kalakutienos, šaukštas miltų, kiaušinis, maltų džiūvėsėlių, druskos, riebalų. Gaminimas: Kalakutieną išvirti ir supjaustyti. Tada apvolioti miltuose, suvilgyti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Tada kepti. Iškepus, mėsą apš..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių blynukai

Ryžių blynukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g ryžių, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės, 5 stiklinės vandens, 15 šaukštų džiūvėsėlių, 150 g olandiško sūrio, druskos, pipirų, aliejaus. Gaminimas: Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti ir palikti, kad atauštų. V..

Recepto vertinimas: 4

Miežiniai maltiniai

Miežiniai maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 170 g miežinės košės, 75 g vaisių, 40 g varškės, 10 g tirpinto sviesto, 10 g cukraus, 1 kiaušinis, 10 g džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrin..

Recepto vertinimas: 1

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 135 g kiaulienos, 15 g džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, 5 g sviesto, 10 g kitokių riebalų, 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Iš nugarinės arčiau prie sprando atpjautus muštinius gerai išmuškite, įkirskite saus..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių kepsneliai

Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos (nugarinės arba šlaunies), druskos, pipirų, 1 kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliai..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose

Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg žuvies, 1 stiklinė miltų, 1 stiklinė maltų džiūvėsėlių, 2-3 kiaušiniai, prieskonių žuviai , aliejaus kepimui. Gaminimas: Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome ju..

Recepto vertinimas: 0

Sicilietiški ryžiai

Sicilietiški ryžiaiIngridientai:Stiklinė ryžių, 250 g pievagrybių, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 3 česnako skiltelės, 2 šaukštai petražolių, aliejaus, maltų džiūvėsėlių, pipirų, druskos.Gaminimas Užvirinti 3 stiklines vandens, su-berti ryžius ir 10 min. pavirti. Nukelti nuo ug..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)Ingridientai:Riešutinių saldainių masei: kelios saujelės žemės riešutų be luobelių, 2 v.š. cukraus, 1 a.š. sviesto, nedidelis šlakelis pieno ar grietinėlės. Šokolado kremo masei: 2 v.š. sviesto, 1 v.š su kaupu cukraus, 1 v.š. kakavo..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai su abrikosais

Virtinukai su abrikosaisIngridientai:(18vnt.)18 abrikosų, 18 gabaliukų cukraus, 150 g sviesto, 130 g džiūvėsėlių, cukraus pudros virtinukams pabarstyti, bulvių masės arba plikytos tešlos.GaminimasAbrikosus nuplauname ir nusausiname. Valgomojo šaukšto koteliu išstumiame kauliuką, vietoj..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dziuveseliuose