5 rezultatų ieškant "galiukais"

Pyragas su alyvomis

2 stiklinės miltų, sumaišyti su kepimo milteliais, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4 stiklinės vande..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis "Jūros žvaigždė"

Dvi skardas patepame sviestu. Miltus persijojame į dubenį su garstyčių milteliais. Pirštų galiukais įtriname sviestą į miltus taip, kad susidarytų trupiniai. Sudedame tarkuotą sūrį. Kiaušinį išplakame ir sudedame į masę. Įpilame 4-5 šaukštus vandens ir užminkome tešlą. Pade..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su džiovintais pomidorais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Į aliejų sudėkite česnaką bei džiovintus pomidorus ir kepinkite apie 3 minutes, kol česnakas pageltonuos. Sudėkite konservuotus pomidorus ir kepkite apie 10 minučių, kol padažas sutirštės. Tuo tarpu į didelį puo..

Recepto vertinimas: 0

Kiniški viščiukų sparneliai

Iš visų ingredientų išskyrus mėsą paruoškite marinatą. Dideliame nemetaliniame inde marinuokite sparnelius per naktį. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite sparnelius arti vienas kito ir kepkite neuždengtus 60-90 minučių 150 laipsnių C orkaitėje. Sparnelius dažnai l..

Recepto vertinimas: 0

Baltoji pica arba picos paplotėliai (Karolinos)

Iškočiojame picos papločio tešlą. Pirštų galiukais atsargiai, kad neperplėštume tešlos, padarome duobutes. Tešlą apibarstome druska, raudonėliais ir suvilgome šlakeliu aliejaus. Kepame orkaitėje, kol tešla paruduoja ir pasidaro traški. Puikiai tinka patiekti prie karšto sultinio ..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: galiukais