25 rezultatų ieškant "http"

Įdaryti kiaulienos suktinukai

1. Nuo mėsos nupjauname riebalus. Filė perpjauname pusiau išilgai ir kiekvieną gabalą supjaustome griežinėliais. Jų iš viso turi būti 16. 2. Garstyčias sumaišome su pomidorų padažu, džiūvėsėliais, raudonėliais ir mairūnais, įberiame druskos ir pipirų. Kiaulienos griežinėlius..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su šampano padažu

1. Lašišą nuplauname, nusausiname ant sugeriamojo popieriaus ir iš visų pusių pašlakstome citrinų sultimis. 2. Puode užviriname vandenį ir jame ištirpiname sultinio koncentratą. Smulkintą svogūną suberiame į puodą ir viriname 20 min. Supilame baltąjį vyną, sudedame žuvį ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų ešerys su pankoliais

1. Žuvį nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Vidų ir išorę pašlakstome citrinų sultimis. Truputį pasūdome, pabarstome pipirais. 2. Susmulkiname svogūną, lauro lapelį padalijame į keturias dalis. Svogūnais su lauro lapeliu įdarome ešerį. 3. Kepimo indą (jame ir pat..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnės su vynuogėmis

1. Plekšnių filė nuplauname ir nusausiname ant sugeriamojo popieriaus. Pabarstome druska, pipirais ir iš abiejų pusių pašlakstome citrinų sultimis. Filė susukame ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Orkaitę įkaitiname iki 180 oC. 2. Kepimo indą (jame patiekalą ir patieksime) ištepame sv..

Recepto vertinimas: 0

Kuskusas su glazūruotais baklažanais

Aliejus pakaitinamas keptuvėje, daržovės kepamos ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Sudedami svogūnai, česnakai, čilis. Viskas toliau tokiu pačiu būdu kepama ant didelės ugnies maždaug 1 minutę. Užpilamas sirupas, gerai išmaišoma. Įmaišomas kuskusas, citrinos sultys, van..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių pyragas

Sudėkite visas minėtas sudedamąsias dalis ir užmaišykite tešlą. Supilkite ją į riebalais išteptą kepimo formą. Palaikykite šaldytuve 30 min. Po to išimkite ir kepkite 200° temperatūroje apie 20 min. Leiskite atvėsti. Išmirkykite želatinos lakštus šaltame vandenyje. Įdarui gera..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškos bandelės

Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei margariną, įberkite druskos. Pamaišykite, kad įsitikintumėte jog mielės ištirpo. Palaipsniui berkite miltus ir maišykite tešlą, kol ji nebelips prie dubens dugno. Apdenkite tešlą ir palikite ją pastovėti 30 minučių, ka..

Recepto vertinimas: 4

Angliškos pikniko bandelės (muffins)

Įkaitinkite orkaitę iki 200ŗ. Ištepkite sviestu specialią skardą angliškoms bandelėms kepti (12 bandelių) arba ant kepimo skardos sudėkite 12 formelių. Į dubenį sudėkite sausus ingredientus ir išmaišykite. Po to sudėkite kumpį, sūrį ir porus, įmuškite kiaušinius, supilkite pi..

Recepto vertinimas: 0

Karštos bulvių salotos

Šios karštos bulvių salotos – tai kulinarinis atradimas. Pabandykite paruošti jas kaip garnyrą prie mėsos arba vienas. Išvirkite bulves (virkite kol suminkštės). Nulupkite ir supjaustykite riekutėmis. Sudėkite kumpį į keptuvę be riebalų ir pakepinkite ant lengvos ugnies. Sudėkite p..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sumuštinis

Gerai nuplaukite agurkus. Supjaustykite juos griežinėliais ir sudėkite į puodelį ar stiklainį. Iš nurodytų kitų ingredientų pagaminkite nuovirą, tada į jį suberkite agurkų griežinėlius. Prieš patiekdami leiskite pastovėti mažiausiai savaitę. Laikykite šaltoje vietoje. Šaltinis..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto krūtinėlė su medumi

Druska įtrintą mėsą kepti orkaitėje (iš pradžių 200C, po 15 min.-160C temperatūroje) dažnai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iškepusią mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su citrina ir medumi

Apvolioti viščiuko gabaliukus džiūvėsėliuose. Pakepinti svieste, sudėti į skardą. Apibarstyti maltais raudonaisiais pipirais ir druska. Užpilti medaus ir citrinos sulčių mišiniu (1/3 stiklinės medaus, 1/4 stiklinės citrinos sulčių) ir kepti orkaitėje 15 min. Daugiau receptų b..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštinis su medumi

Muštinius apšluostyti drėgna servetėle. Sumaišyti ketčupą su medumi ir juos apipilti. Kiekvieną muštinį papuošti citrinos griežinėliu. Palaikyti valandą orkaitėje neuždengtus. Toks padažas tinka ir vištienai. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adres..

Recepto vertinimas: 0

Šiltas pienas su kakava

Truputyje pieno ištirpinti kakavą. Likusį pieną užvirti, įpilti ištirpintą kakavą ir pavirti dar 2-3 minutes. Atvėsinti, įdėti medų, išplakti mikseriu ir iškošti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Uogos su medumi

Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Keptų obuolių salotos

Keptus obuolius nulupti, sutarkuoti stambia trintuve ir sudėti į porcelianinį dubenėlį. Įdėti medų, sumaišytą su citrinos sultimis ir susmulkintais riešutais. Palaikyti 1 val. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Apelsininis vynas"

Sudedame apelsinus supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Pateikiant reikalingas šaukštelis ar smeigtukas vaisiams bei uogoms. Pateikiamas didelio pločio taurėse ir geriamas per šiaudelį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių kokteilis

Sumaišome degtinę, likerį ir sultis. Sudedame ledus ir susmulkintus vaisius. Papuošiame citrinos ar karambolos riekele. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Marios"

Į taurę įpilti ryškia spalva nudažytą sirupą, o ant viršaus - visus su ledo gabaliukų sumaišytus gėrimus ir įdėti citrinos griežinėlį. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kavos kokteilis

Visus gėrimus supilti į taurę ir sudėti rutuliukais išfasuotus grietininius ledus. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Gusto"

Gėrimus supilti į taurę, įdėti ledo gabaliukus ir papuošti citrinos griežinėliu. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Pavasaris"

Konjaką sumaišyti su šampanu bei vynu ir įpilti į taurę su ledu. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisinis sandešas

Varškę padėkite į dubenėlį ir suminkykite su cukrumi. Apšlakstykite vanilijos esencija ir dar kartą gerai suminkykite. Padalinkite tešlą lygiais gabaliukais ir iš jų suvoliokite rutuliukus. Į kiekvieną rutuliuką įsprauskite po mango kubelį. Galiausiai išvoliokite rutuliukus po ko..

Recepto vertinimas: 0

Kario padažas

Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių. Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį). Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį padaryti su morkom..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: http