20 rezultatų ieškant "isvirti"

Paukštienos salotos

Paukštienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: rūkyta paukštiena makaronai (geriau „spiraliniai“) šviežus agurkas arba pomidoras (galima ir abu) porai vegeta,pipirai,krapai,majonezas Gaminimas: Makaronus išvirti ir atšaldyti.Paukštieną, agurką,pomidorą supjaustyti kubelia..

Recepto vertinimas: 4

Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis

Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..

Recepto vertinimas: 0

Kepti džiovinti grybai

Kepti džiovinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 didelių grybų, vandens, 1 stiklinė pieno, 1 kiaušinis, 5 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, 3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Grybus švariai nuplauti, 4 valandas mirkyti vandeniu atskiestame piene ir jame išvirti. I�..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas troškinys „Juliene“

Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Žuvies barščiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Japoniškos ryžių salotos Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 250g jautienos, 1 apelsinas. Padažui: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis garstyčių, 1 šaukštelis cukraus, 1 šaukštas acto, 130g aliejaus, 1 apelsinas, 1 šaukštas miltų, 1/2 šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su paprika

Salotos su paprika Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g kalafiorų, 100 g pupelių, 3 vidutinio dydžio morkos, 1 svogūnas, 1 raudonoji ir 1 žalioji paprikos, druskos, pipirų. Padažui: 1/2 poro ryšulėlis petražolių, 1 valg. šaukštas pomidorų padažo, 1 valg. šaukštas majonezo, 2 valg. ..

Recepto vertinimas: 0

Lenkiška grybų sriuba su perlinėmis kruopomis

Lenkiška grybų sriuba su perlinėmis kruopomis Patiekalo šalis: Lenkija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g kruopų, 1 petražolė, gabalėlis saliero, 1 svogūnas, 20 g grybų miltelių, 1 šaukštas sviesto, 1-2 kiaušinio tryniai, 2 šaukštai grietinės, 1 l sultinio, 0,5 citrinos sultys a..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..

Recepto vertinimas: 0

Sojų salotos

Sojų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g sojų (Soja)2-3 bulvės1 konservuotas agurkas0,5 stiklinės majonezo3 šaukštai grietinės (12%)žalių petražolių arba svogūnų laiškųdruskospipirų Gaminimas: Sojas užpilti šaltu vandeniu, užvirinti, nukelti nuo ugnies. Po 2 val. pakei..

Recepto vertinimas: 0

Aguonų vyniotinis

Aguonų vyniotinisIngridientai:600 g aguonų, 1 stiklinė pieno, 150 g cukraus, 2 šaukštai medaus, 80 g cukrinių apelsinų žievelių, 1/2 vanilės lazdelės arba ekstrakto, 50 g smulkintų migdolų, 150 g razinų. Tešlai. 50 g mielių, 1/4 stiklinės aliejaus, 5 šaukštai šilto vand..

Recepto vertinimas: 4

Krabų lazdelių salotos

Krabų lazdelių salotosIngridientai:300g mėsos (jautienos arba liesos kiaulienos), 300g bulvių, 200g agurkų, 100g salotų, 50g krabų lazdelių, 3 virti kiaušiniai, 150g majonezo.Gaminimas Mėsą išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Krabų lazdeles smulkiai supj..

Recepto vertinimas: 1

Makaronų salotos

Makaronų salotosIngridientai:500g smulkių makaronų, 2 galvutės šviežių brokolių (800g) arba du pakeliai šaldytų, 2 skardinės tuno aliejuje (360g), 6 skiltelės česnako, 6 šaukštai alyvų aliejaus, cukraus, druskos, pipirų.Gaminimas Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje (pusiau min..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena

Virta jautienaIngridientai:800 g jautienos, 250 g pupelių, 2 šaukštai sviesto, 0,5 stiklinės pieno, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas miltų, šauštelis citrinos sulčių, žiupsnelis baltųjų pipirų, druskos, cukraus.Gaminimas Mėsą išvirti. Atskirai pasūdytame vandenyje iš..

Recepto vertinimas: 0

Penne alla arrabbiata (aštrūs makaronai)

Penne alla arrabbiata (aštrūs makaronai)Ingridientai:300-400g makaronų, 1-2 pomidorai, 2 kiaušiniai, majonezas, pipirai, druska.Gaminimas Išvirti makaronus sūdytame vandenyje, kol dar šiek tiek kietesni, o ne sukritę į pirminė tešlą. Nupilti vandenį. Išvirti kiaušinius. Supjaustyti p..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su užkanda

Daržovių sriuba su užkandaIngridientai:1,5 l. sultinio, 2 morkos, 250 g salierų, 250 g porų, 100 g sviesto, 100 g fermentinio sūrio, 250 g baltagūžio kopūsto, druskos, 1/4 duonos kepaliuko džiūvėsėliams.Gaminimas Išvirti morkas. Salierus ir porus su sviestu virti sultinyje. Paru..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarų salotos

Kalmarų salotosIngridientai:500 g. kalmarų, 6 kiaušiniai, 0,5 indelio kukurūzų, 2 svogūnai, majonezo, druskos, pipirų, žalumynų.Gaminimas Kalmarus išvalyti ir išvirti. Išvirti kiaušinius. Apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kalmarus supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius smulkiai..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai (Lauros)

Grybų kotletai (Lauros)Ingridientai:250 g grybų; ½ stiklinės ryžių; 1 vidutinio dydžio svogūnas; 1 vidutinio dydžio kiaušinis; Šiek tiek miltų arba džiūvėsėlių; druska ir pipirai pagal skonį.Gaminimas Išvirti grybus ir smulkiai supjaustyti. Vandenį, kuriame virė grybai, pasū..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)

Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 12 - 15 žalių bulvių, 4 - 5 virtos bulvės, druskos Gaminimas Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: isvirti