14 rezultatų ieškant "juodosios"

Krevetės su tirštu pomidorų padažu

Susmulkinkite saulėje džiovintus pomidorus. Alyvuoges supjaustykite į keturias dalis. Išlukštenkite ir išvalykite krevetes. Nuplaukite ir nusausinkite. Dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir apie 1 min., kol paskleis kvapą, pakepinkite česnaką su čili pipirais. Tuomet sudė..

Recepto vertinimas: 4

Ledais ir kiviais pagardinta šalta arbata

Užplikykite po stiklinę (po 250 ml) juodosios ir mėtų arbatos, nukoškite ir atšaldykite. Sumaišykite abi arbatas. Nulupkite kivius ir plaktuvu sutrinkite iki vientisos masės, sumaišykite su ledais ir likeriu. Dėkite ledų ir kivių masę į 4 plačiadugnes stiklines ir užpilkite arbata...

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Imbierą nulupkite ir supjaustykite į 4 dalis. Vieną citriną išspauskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 1l. vandens. Į arbatinuką sudėkite imbierą, arbatą ir gvazdikėlį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 3 minutes, kad pritrauktų. Perkoškite per siete..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška arbata (Jūratės)

Karštu pienu užplikyti arbatžoles ir uždengti, kad pritrauktų ( apie 5 min.) Pasaldinti pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Angliškas pyragas vakarienei

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su likusiais produktais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Tešlą supilti į keturka..

Recepto vertinimas: 4

Arbata su džiovintais obuoliais

Užverdame vandenį ir puode juo užplikome arbatžoles. Suberiame cinamoną ir džiovintus obuolius. Sumaišome. Paliekame apie 5 min. pastovėti. Tuomet supilame tirpintą medų ir citrinos sultis. Išpilstome į puodelius ir patiekiame. ..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų salotos su pomidorais ir putpelių kiaušiniais

Pomidorus nuplikyti, nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Putpelių kiaušinius išvirti, atšaldyti, nulupti ir kiekvieną perpjauti pusiau. Avokadus nulupti, nušluostyti, perpjauti išilgai, išimti kauliukus ir nulupus supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į lėkštę ar salotinę. Padaž..

Recepto vertinimas: 0

ŽĄSIS SU SLYVOMIS

Zasi isdarineti, itrinti druska, ivairiais prieskoniais ir palaikyti 2-3 val. Paskui aptepti riebalais, apslakstyti arbata ir kepti karstoje orkaiteje apie 2 val. Baigiant kepti, sudeti mirkytas dziovintas slyvas (arba standzias sviezias be kauliuku).Iskepusia zasi siek tiek atvesinti, isimti stambi..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų arbata

Nuplautas uogas, arbatzoles ir 1 arbatini sauksteli cukraus suberiame i arbatinukair uzpilame verdanciu vandeniu. Palaukiame 5-7 min. Arbata galima gerti su pienu, pasaldinta...

Recepto vertinimas: 0

Užkandis su ikrais

Sviesta issukame su citrinu sultimis, trupuciu druskos, susmulkintais petrazoliu lapeliais. Suformuojame rutuliukus, atvesiname. Ant ryziu paplotelio dedame ikru, sviesto rutuliuka, alyva, prismeigiame smeigtuku, papuosiame cikoriju lapeliais, citrina. Valgydami ikrus ir sviesta uztepame ant viso pa..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su džiovintais obuoliais

Uzverdame vandeni ir puode juo uzplikome arbatzoles. Suberiame cinamona ir obuoliu cipsus. Sumaisome. Paliekame 5 min. stoveti. Tuomet istirpiname medu ir supilame citrinos sultis...

Recepto vertinimas: 0

NEPAPRASTASIS KREMAS

I METALINI PUODELI SUPILTI PIENA, CUKRU, BULVIU KRAKMOLA, IMUSTI KIAUSINI. ATSARGIAI SUPILTI SILTA ARBATA IR VISKA GERAI ISMAISYTI. UZKAISTI IR KOL UZVIRS NUOLATOS MAISYTI, KAD NENUSESTU KRAKMOLAS. GALIMA PATIEKTI VIENA ARBA PANAUDOTI KAIP TORTUI PERTEPTI. (VYKINTA)..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su "Fetos" sūriu

Agurką supjaustome griežinėliais, juos perpjauname dar pusiau. Sūrį ir papriką supjaustome juostelėmis. Viską sudėję į lėkštę užpilame padažu...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: juodosios