10 rezultatų ieškant "kalmarai tesloje"

Krevetėmis įdaryti kalmarai

Krevetėmis įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 šaukštų alyvuogių aliejaus 0,5 citrinos druskos, pipirų cukraus 2 maišelių (po 100 g) ryžių 200 g šaldytų krevečių 100 g džiovintų pomidorų česnako skiltelės 12 kalmarų filė Gaminimas: Aliejų išmaišyti su išspau..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti kalmarai

Įdaryti kalmarai Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  svogūno 2 skiltelių česnako 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 150 g plikytų ryžių citrininių prieskonių 2 pomidorų, žalumynų pipirų, druskos 4 kalmarų filė (maždaug po 150 g) 1–1,5 l sultinio 100 ml grietinėlės Gaminimas: S..

Recepto vertinimas: 0

Risoto su jūros gerybėmis

Risoto su jūros gerybėmisIngridientai: 250g ilgagrūdžių ryžių (skanu ir su laukiniais) 150g šaldytų jūros gerybių (krevėtės, midijos, kalmarai ir kt.) 1 saldžios paprikos 1 svogūno 3 skiltelių česnako 1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus 10 alyvuogių Prieskoniu (drus..

Recepto vertinimas: 3

Grietinėje troškinti kalmarai

Grietinėje troškinti kalmaraiIngridientai:800g virtų kalmarų, 3 svogūnai, 100g sviesto, 1 stiklinė grietinės, 2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės vandens, ryšulėlis petražolių, druskos, pipirų.Gaminimas Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus. Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvoli..

Recepto vertinimas: 5

Kalmarai balto vyno padaže

Kalmarai balto vyno padažeIngridientai:400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.Gaminimas Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su šafranu ir kalmarais

Rizotas su šafranu ir kalmaraisIngridientai:4 porcijoms: 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 2 smulkiai supjaustyti laiškiniai svogūnėliai; 500 g nuvalytų ir griežinėliais supjaustytų nedidelių kalmarų; 350 g rizoto ryžių; 90 ml sauso baltojo vyno; 6-8 šafrano ..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarai su šafranu

Kalmarai su šafranuIngridientai:2 porcijoms: 500 g šviežių kalmarų filė; 4 česnako skiltelės; ½ stiklinės sauso baltojo vyno; 1 indelis grietinėlės; 1 citrinos sultys; 1 nubrauktas valg. š. krakmolo; druskos; kapotų petražolių; žiupsnelis šafrano; kiniškų žuvies prieskonių; ..

Recepto vertinimas: 3

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽE

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽEIngridientai:400g išvalytų kalmarų1 svogūnas200g grietinės100g sauso balto vynoGaminimasKalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus..

Recepto vertinimas: 5

GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAI

GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAIIngridientai:800g virtų kalmarų3 svogūnai100g sviesto1 stiklinė grietinės2 šaukštai miltų0,5 stiklinės vandensryšulėlis petražoliųdruskos, pipirųGaminimasŠiaudeliais supjaustyti virtus k..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽU

TROŠKINTI KALMARAI SU GRIETINĖS PADAŽUIngridientai:1 kg kalmarų2 svogūnai1 šaukštas sviesto500 g grietinėsdruskos, pipirųžalūmynųGaminimasIšplauti ir išvalyti kalmarus, 10 min. palaikyti verdančiame vandenyje.Kalmarus truputi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kalmarai tesloje