18 rezultatų ieškant "karamele"

Mangai su karamele

1. Nulupkite vaisius. Minkštimą supjaustykite plonais grežinėliais, kuriuos išdeliokite į 6 indelius. Į kekvieną indelį įpilkite grietinėlės. Apibarstykite cukraus ir pudors mišiniu. 2. Indelius 5 min. pakepkite grilyje (kol cukrus ištirps ir mangai sušils). Į stalą duokite tuojau ..

Recepto vertinimas: 0

Karamelės padažas

Vidutinio didumo prikaistuvyje užvirinkite stinklinę vandens. Suberkite stiklinę cukraus ir maišykite, kol ištirps. Prikaistuvį uždėkite ant viryklės ir užvirinkite. Nemaišydami virkite, kol mišinys pasidarys geltonai rudas (tešlos šepetėliu, prieš tai suvilgytu šaltu vandeniu, nuo..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Paruoškite karamelę : įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tirpintu sviestu ištepkite aštuonias pusės stiklnės talpos ir karščiui atsparias formeles. Vidutinio didumo prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Maišydami ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite tol, kol cukrus i..

Recepto vertinimas: 1

Bruknių vaflinis desertas

Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamelės ir uždėti tračią vaflį. Tai pakaitomis sutempi tiek vaflių, kad gautūsi norimo storio vaflinis pyragas. Paskui viską supjaustyti porciji..

Recepto vertinimas: 5

Tortas su migdolais ir riešutais

Tešlai iki baltų putų ištrinti trynius, vandenį ir cukrų. Baltymus ir druską plakti, kol pavirs standžiomis baltomis putomis. Baltymu putas sudėti ant tryniu kremo ir viską gerai, bet atsargiai išmaišyti su miltais, prieš tai juos sumaišius su kepimo milteliais ir riešutais. Kepimo f..

Recepto vertinimas: 0

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Dėkite į didelį puodą 2 kg kiaulienos kumpį, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, užpilkite 1 litru vandens, 1 litru alaus, įmeskite 6 laurų lapus ir virkite apie dvi valandas. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkait..

Recepto vertinimas: 3

Karameliniai apelsinai

1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais

Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir gabalėliais sviesto. Iš šių produktų padarome trupinius, po to įpilame šaukštą pieno ir užminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame lakštą ir įpjauname apskritimus. Formeles ištepame aliejumi, įklojame tešlą, ją vietomis subadom..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškintas kumpis

Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Išvirusio kumpio viršų supjaustykite kryžmai ir užberkit..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinė karamelė

Ištepkite sviestu 20 cm skersmens kvadratinės formos skardą. Suberkite cukrų, rudąjį cukrų, supilkite gliukozės sirupą, grietinėlę ir pieną į didelę keptuvę storu dugnu ir užkaiskite ant mažos ugnies. Maišykite, kol cukrus ištirps, tik neužvirinkite. Kai cukrus visiškai ištir..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų karamelė (Griliažas)

Puodelyje išlydykite sviestą. Į jį suberkite cukrų bei riešutus. Masę kaitinkite maišydami, kol cukrus taps rusvos spalvos. Karamelės masę išpilkite ant aliejumi pateptos lentos. Kai karamelė sustings, smulkiai sutrupinkite peiliu...

Recepto vertinimas: 4

Paslaptingi kubeliai (Cubes mystère)

Grietinėlę su perpjauta pusiau vanilės skiltele pašildykite ant labai silpnos ugnies. Dubenyje iki baltumo išsukite kiaušinio trynius su 200 g cukraus. Nesiliaujant maišyti, po truputį supilkite drungną grietinėlę. Mišinį šildykite ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Neužvirinkite...

Recepto vertinimas: 0

Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį supilti mieles. 250 ml pieno pašildyti. Iš mielių su dalimi pašildyto pieno ir žiupsneliu cukraus paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje. 100 g sviesto ištirpinti likusiame..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su migdolais ir vanilinio pudingo įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sviestą arba margariną išlydyti, suberti cukrų, vanilinį cukrų bei migdolų plokšteles ir pakaitinti keptuvėje..

Recepto vertinimas: 1

Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kriaušes nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir patroškinti 500 ml vandens. Ataušinti. Jei naudojamos konservuotos kriaušės, jas reikia padėti, kad nuvarvėtų. Tešlą i..

Recepto vertinimas: 0

MIGDOLINIS TORTAS SU GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS

Teslai iki baltu putu istrinti trynius, vandeni ir cukru. Baltymus ir druska plakti, kol pavirs standziomis baltomis putomis. Baltymu putas sudeti ant tryniu kremo ir viska gerai, bet atsargiai ismaisyti su miltais, pries tai juos sumaisius su kepimo milteliais ir riesutais. Kepimo forma istepti rie..

Recepto vertinimas: 0

TRAPŪS KREPŠELIAI SU KARAMELINIU KREMU IR VAISIAIS

Miltus persijojame, sumaisome su cukraus pudra ir gabaleliais sviesto. Is siu produktu padarome trupinius, po to ipilame sauksta pieno ir uzminkome tesla. Is teslos iskociojame laksta ir ispjauname apskritimus. Formeles istepame aliejumi, isklojame tesla, ja vietomis subadome sakute. Formeles sumaun..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių Martini

Obuoliu snapsa ir degtine atsaldyti plakant su ledukais (jei neturinte specialaus plakiklio galite naudoti dvi kartu sumautas stiklines). Martinio taure paslakstyti skysta karamele ir supilti atsaldyta gerima...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: karamele