7 rezultatų ieškant "kauliuko"

Parfė su mangais

1. 80 g cukraus sumaišome su dviem šaukštais vandens, užviriname ir verdame 3 minutes. Nukaičiame. 2. Išplakame kiaušinių trynius ir sumaišome su šiek tiek ataušintu sirupu. Plakame, kol atvėsta. 3. Grietinėlę išplakame, pagardiname baltaisiais pipirais ir sumaišome su krem..

Recepto vertinimas: 4

Apelsinų suflė su mangais

1. Biskvitus apšlakstome romo esencija, skiesta vandeniu. 2. Kiaušinių trynius atkiriame nuo baltymų ir sukame su cukrumi tol, kol masė tampa balta, puri ir vienalytė. 3. Įmaišome apelsinų sultis, maltą žievelę, medų, truputį druskos. Suberiame persijotus miltus ir imbierus. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių kukuliai

Bulvės iš vakaro išverdamos su lupenomis. Prieš ruošiant nulupamos, sumalamos mėsmale ir suminkomos su kiaušiniu, miltais bei druska. Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis. Padaromi kukuliai, į kiekvieną įdedama obuolio skiltelė ar slyva be kauliuko. I..

Recepto vertinimas: 0

Natūralus kiaulienos muštinis (karbonadas)

Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais su šonkauliuku. Šonkauliukas apskutamas (aplyginamas), šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavo..

Recepto vertinimas: 3

Pyragaitis " Persikas"

Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, maišant šildomi iki 45-50 laipsnių kaitroje. Plakama, kol atvės. Suberiami miltai, atsargiai išmaišoma. Tešla pilama plonu sluoksniu ant sviestu ištepto pergamento ir kepama 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.Atvėsinama. Apskrita formele išpjausto..

Recepto vertinimas: 0

Voveraitėmis įdarytos vištų blauzdelės

Is vistu blauzdeliu isimame kauliukus su mesa. Paliekame dali mazojo kauliuko. Mesa nuimame nuo kaulu ir sumalame. Tuomet sumaisome su kiausinio plakiniu, dziuveseliais, grietinele, virtomis voveraitemis, susmulkintomis petrazolemis ir vistienos prieskoniais. Sios mases prikemsame blauzdeles ir uzle..

Recepto vertinimas: 1

Virtinukai su abrikosais

Abrikosus nuplauname ir nusausiname. Valgomojo šaukšto koteliu išstumiame kauliuką, vietoje kauliuko įdedame gabaliuką cukraus. Iš tešlos suformuojame 5 cm skersmens volelį, supjaustome riekutėmis, suplojame tarp rankų, dedame ant jų abrikosus ir formuojame apskritus virtinukus. Dedame v..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kauliuko