25 rezultatų ieškant "keleta"

Viščiukas kiniškai

Filė supjaustykite juostelėmis. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Cukiniją, kukurūzus, papriką ir porą nuplaukite ir supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. PUODE IŠGAUBTU DUGNU įkaitinkite aliejų, keletą minučių pakepkite vištienos juosteles ir svogūną, tada sudėkite..

Recepto vertinimas: 3

Ispaniška (vegetariška) sriuba Gaspacho

Verdančiu vandeniu nuplikom 4 didelius pomidorus, nulupam odelę ir vieną pomidorą padedam atskirai. 2 didelius agurkus nulupam ir supjaustom mažais kubeliais, pasūdom ir paliekam 15 min. guleti. Tuo tarpu nulupam 4 skilteles česnako, supjaustom 3 pomidorus, nuplaunam petražoles ir visa tai ..

Recepto vertinimas: 4

Trinta moliūgo sriuba su česnaku

Puode įkaitinkite alyvų aliejų. Pakepinkite jame susmulkintą porą maždaug 6 min. Paskui sudėkite susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, supilkite sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus ir pakaitinkite iki virimo. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 30 min., kol moliūgas..

Recepto vertinimas: 0

Biri ryžių košė

Kruopos beriamos į verdantį pasūdyta vandenį ir verdamos ant nekarštos viryklės. Išvirusios pilamos ant rėčio ir plaunamos karštu vandeniu, nuvarvinamos. Paskui dedamos į keptuvę, užpilamos šildytu sviestu ir dedamos į orkaitę pakaitinti. Patiekiant valgyti užpilamos šiltu sviestu..

Recepto vertinimas: 3

Kiniškai ruošti porai

Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, svogūnus nulupame ir supjaustome plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, dedame supjaustytus porus ir svogūnus ir kepame ant nestiprios ugnies 5 minutes, kol svogūnai suminkštėja ir trup..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarai su varške

Keletą riekučių baltos duonos supjaustyti nedideliais gabalėliais, suvilgyti juos piene ir sudėti į keptuvę. 500g nuvalytų rabarbarų supjaustyti, apvirti pasūdytame vandenyje ir kiaurasamtyje nuvarvintus sudėti į keptuvę ant duonos gabaliukų. 200- 300 g varškės gerai ištrinti ir pr..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiška nugarinė

Į įndą sudėti nugarinę, svogūnus, morkas, lauro lapelį ir kmynų. Kepti orkaitėje 30 minučių. Išimtą mėsą suvynioti į foliją ir palikti keletą minučių orkaitėje. Kepsio skystį perkošti ir supilti vyną bei miltus, įberti pipirų, druskos ir užvirti. Tada įdėti grieti..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves, sudėti ją į porceliano ar fajanso dubenį, apibarstyti susmulkintų prieskonių mišiniu ir užpilti silpnu acto tirpalu. Dubenį uždengti dangčiu ir dažnai vartant laikyti 2--6 dienas (priklausomai nuo mėsos kokybės ir gabalo dydžio) vėsioje patalpoje. Mari..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su atskiesta varške

Nulupkite, nuplaukite, sutarkuokite bulves ir svogūnus. Įdėkite miltus, kiausinius ir druską. Nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite česnakus. Pusę česnakų sudėkite į bulvių j misinį. Atskiestą varskę paskaninkite druska ir pipirais. Likusius česnakus sudėkite į varskę,..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai

Miltus nusijokite į didelį dubenį ir viduryje padarykite duobutę. Isplakite kiausinius su druska ir 100 ml vandens, po truputį pilkite į miltus ir maisykite saukstu, kol tesla taps vientisa ir neliks gumuliukų. Puode užvirinkite vandenį. Paimkite kostuvą gana didelėmis skylutėmis, sudėk..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sultinys

Is įvairių grybų isvirkite sultinį, pries tai juos gerai nuplovę ir keletą val. pamirkykę litre salto vandens. Virkite 30-45 min. ant mažos ugnies. Turi likti 800ml nuoviro. Nuplaukite džiovintus baravykus, užpilkite ant jų cheresą ir palikite pastovėti 2 val. Tada įpilkite 150g grybų..

Recepto vertinimas: 5

Trešnių sriuba

Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vandens, įdedame cinamono lazdelę, citrinos žievelę, užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 10 min. Po to suberiame paruoštas trešnes, truputį paverdame, išimame cinamono lazdelę ir citrinos žievel..

Recepto vertinimas: 0

Virta rūkyta jautienos nugarinė

Į verdantį vandenį panardinama jautienos nugarinė, vandeniui vėl užvirus, mėsa išgriebiama, nusausinama, įtrinamą druska, sumaišyta su prieskoniais ir salietra ar cukrumi, paskui kišama į nekarštą orkaitę ar krosnį, kad apdžiūtų. Po to įvyniojama į subadytą (skylėtą) p..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos muštinukai su džiovintais grybais

Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti keletą valandų. Džiovintus grybus pamirkyti šaltame vandenyje (iš vakaro). Po to, tame pačiame vandenyje išvirti. Mėsą ištraukti iš marinato, supjaustyti, išmušti ir kepti taukuose. Sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su vištiena

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą ištirpdyti, įberti miltų ir keletą sekundžių palaikyti ant ugnies energingai maišant. Nukelti nuo ugnies, įpilti pieno, gerai išmaišyti. Vėl užkaisti ir pastoviai maišant laikyti, kol užvirs, įberti druskos, pipirų, muskato, tarkuo..

Recepto vertinimas: 0

Greitoji sriuba

Svieste pakepiname nuluptus ir smulkiai supjaustytus svogūnus, užpilame verdančiu vandeniu, pasūdome ir keletą kartų užviriname. Į puodelį įmušame 2 kiaušinius, supilame 1 citrinos sultis, suplakame ir įmaišome į sriubą. Suberiame pakepintus aliejuje baltos duonos gabaliukus, pabar..

Recepto vertinimas: 0

Florentinai

1. Sumaišyk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. Iškočiok tešlą, ir išklok į formą 30-40 cm dydžio (tefloninės formelės tepti riebalais nebūtina). Kepti pagrindą 175 laipsnių temperatūroje - 10 min. 2. Puriai išsukti sviestą migdolų masei. Sudėti susmulkintą migdolų ..

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai su šonine

Ant šoninės dėti gabaliukus mėsos ir po keletą slyvų. Pabarstyti aštria paprika, suvynioti ir susekti smeigtukais. Suktinukus sudėti ant riebalais išteptų grotelių ir kepti apie 10 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška kiaušinienė (Huevos ahogados) (foto)

Įkaitinkite didelę keptuvę. Žaliųjų paprikų ankštis nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite ant jos. Keletą kartų apverskite, kol odelėje iškils pūslelės. Uždenkite 20-30 min. drėgna servetėle- taip lengviau nusiims odelės. Sėklas bei pertvarėles pašalinkite ir paprikas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės su sūriu ir kiaušiniais (Camarones al queso con huevo y pimientos)

Paprikos ankštis sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite 30 min. į iki 180°C temperatūros įkaitinta orkaitę. Po to uždenkite drėgna servetėle ir po 15-20 min. pašalinkite odelę bei sėklas. Paprikos ankštis supjaustykite juostelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Quesadillas su grybais (Quesadillas de hongos)

Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir smulkiai sukapokite arba sutraiškykite. Grybus nuvalykite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir keletą minučių patroškinkite jame svogūnus. Sudėkite česnakus ir grybus.Troškinkite, kol išgaruos skystis. Kalendrų arba c..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir grietinėlės tortas su avietėmis ir gervuogėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sudėti citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir vištienos apkepas su šaldyta tešla

Saldytas darzoves isverdame pasudytame vandenyje.Vistiena supjaustome gabaliukais, apkepame keptuveje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietinele, truputi darzoviu nuoviro, idedame prieskoniu, gerai ismaisome, nukeliame nuo ugnies, sumaisome su darzovemis ir sudedame i kepimo inda. Ant virsaus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keleta