8 rezultatų ieškant "kepureliu"

Baravykai drebučiuose

Baravykai drebučiuose Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1l virtų baravykų kepurėlių, 2 kietai virti kiaušiniai, 0,5 grybų sultinio, 1 šaukštelis želatinos, 1 virta morka, Lauro lapeliai, Druska. Gaminimas: Grybus sudėti į dubenėlį. Supjaustytas morkas bei kiau..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, įdaryti ryžiais

Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..

Recepto vertinimas: 0

Kepti, įdaryti grybai

Kepti, įdaryti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 1 svogūnas, 2 šaukštai margarino arba kitų riebalų, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 2 kiaušiniai, petražolės lapelių, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atri..

Recepto vertinimas: 0

Kepti švieži grybai

Kepti švieži grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų kepurėlių, 3 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, 5 šaukštai miltų. Gaminimas: Sausus ką tik surinktus grybus nuvalyti. Jeigu reikia plautį, nuplautus grybus išdžiovinti ant servetėlės. Kotelius nupjauti ir s..

Recepto vertinimas: 0

Baravykai grietinėje

Baravykai grietinėjeIngridientai: 8-10 baravykų kepurėlių 2 svogūnai 2 stiklinės grietinės pipirų druskos petražolių lapelių ar krapų Gaminimas: Baravykus apvalyti ir apvirti. Į keptuvę įpilti 1 stiklinę grietinės, sudėti nusausintus baravykus, grieižinėliais supjau..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 džiovinti grybai judo ausis; 2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio); 4.2 šaukštai aliejaus;5.2 šaukštai austrių padažo Gaminimas: Grybus pami..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės, baravykai

Keptos rudmėsės, baravykaiIngridientai:1/2 kg rudmėsių ar baravykų kepurėlių, 2—3 šaukštai aliejaus ar 100 g sviesto, 2 šaukštai miltų, druskos.Gaminimas Rudmėsės ar baravykai gerai nuplaunami, didesnės kepurėlės supjaustomos, nusausinami, pavoliojami miltuose, sumaišytuos..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu

Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažuIngridientai:8 džiovinti grybai, ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, brokolių, pekininio bastučio), 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai austrių padažo.Gaminimas Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kepureliu