20 rezultatų ieškant "kiekis"

Kalmarų salotos

Kalmarų salotos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 gr.koncervuotų kalmarų filė(dėžutė), trys svogūnai, majonezas, malti juodieji pipirai. Gaminimas: Kalmarus nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir nuplikyti verdančiu vandeniu (smulkintų svogūnų ..

Recepto vertinimas: 1

Menkė su grietine

Menkė su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-6 asm. (visos baltos žuvys) 800 g menkės filė 2 svogūnai 30 g sviesto 200 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinės druskos, pipirų Gaminimas: Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai su..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas keksas

Paprastas keksas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g miltų, 100 g krakmolo, 0,5 stiklinės razinų, 10 g sviesto, 125 g cukraus, 5 kiaušiniai, 5 g sodos, citrinos žievelė. Gaminimas: Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas...

Recepto vertinimas: 0

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..

Recepto vertinimas: 0

Grietinės padažas su svogūnais

Grietinės padažas su svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Padažo kiekis : [250g.] 1.100g. grietinės; 2.100g. sultinio; 3.15g. sviesto; 4.10g. miltų; 5.50g. svogūnų, pipirų ir druskos Gaminimas: Svogūnus smulkiai supiaustome ir kepiname svieste, kol suminkštėja, bet nepagelsta. Tada..

Recepto vertinimas: 0

Ryžikas

Ryžikas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinių smulkiai tarkuotų morkų, 1 stiklinės cukraus, 3 kiaušinių, 100 g margarino, 2 šaukštų grietinės, 1 šaukštas kepimo miltelių, cinamono arba vanilinio cukraus, miltų. Jų kiekis priklauso nuo morkų sultingumo. Tešla turi būt..

Recepto vertinimas: 0

Romos pica

Romos pica Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g miltų, šaukštas aliejaus, 50 g pieno, 10 g mielių. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai - pagal norą ir kišenę. Gaminimas: Sumaišyti tešlą ir pakildinti...

Recepto vertinimas: 4

Obuolių troškinys

Obuolių troškinys Patiekalo šalis: Australija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 žalių obuolių. Gaminimas: Obuolius smulkiai supjaustykite į indely su cukrumi (cukraus kiekis pagal nuožiūrą) ir užpilkite vandens (ketvirtis puodelio). Ant virsaus uzdėkite kelias nesupjaustytas skiltele..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys

Veršienos kepsnysIngridientai:veršienos šlaunis (5-7kg.), 200g. sviesto, 200g. grietinės, 3-5 morkos, muskato riešutas, kvapiųjų pipirų, cukraus, druskos.Gaminimas Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, ša..

Recepto vertinimas: 0

Ravioli su jautiena ir špinatais

Ravioli su jautiena ir špinataisIngridientai:60g tešlos, 100g pomidorų padažo, 20g sūrio. Įdarui: 50g jautienos, 40g trintų špinatų, 1/3 žalio kiaušinio trynio, 1/3 virto kiaušinio trynio, 10g sūrio, maltų muskato riešutų, juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Pagaminkite tradicin..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su vynuogėmis

Vištiena su vynuogėmisIngridientai:2 valgomieji šaukštai miltų, 8 suplėšyti baziliko lapeliai, 1/4 arb. šaukštelio džiovinto peletrūno, 1/4 arb. šaukštelio maltos paprikos, druska, šviežiai sumalti pipirai, 6 viščiuko krūtinėlių puselės, 1 valg. šaukštas alyvuogių alie..

Recepto vertinimas: 0

Romos pica

Romos picaIngridientai:100 g miltų, šaukštas aliejaus, 50 g pieno, 10 g mielių.Gaminimas Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. ..

Recepto vertinimas: 5

"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)

"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)Ingridientai:2 stiklinių smulkiai tarkuotų morkų, 2 stiklinių cukraus, 3 kiaušinių, 100 g margarino , 2 šaukštų grietinės, 1 šaukštas kepimo miltelių, cinamono arba vanilinio cukraus, miltų. Jų kiekis priklauso nuo morkų sultingumo. Te�..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokoladas (Karinos)

Karštas šokoladas (Karinos)Ingridientai:Vienas arbatinis šaukštelis riebesnės grietinės, trys arbatiniai šaukšteliai nesūdyto margarino, trys valgomieji šaukštai pieno, Saldinta kakava, kiekis pagal norimą tirštumą.Gaminimas Į prikaistuvį sudėti margariną. Supilti pieną. Užvirin..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su granatais

Vištienos salotos su granataisIngridientai:4 porcijoms: 2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos 1 gabalėliais supjaustyta morka 1 susmulkintas svogūnas 1 gabalėliais supjaustytas saliero stiebas 250 g įvairių salotų lapų 90 ml..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiaisIngridientai:4 porcijoms: 2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750 g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos Supjaustyti 2 česnakų laiškai 1 vidutinio dydžio avokadas 1 citrinos sultys 125 g nuvalytų ir riekelėmis supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Datulių ir graikiškų riešutų pyragas

Datulių ir graikiškų riešutų pyragasIngridientai:6 porcijoms: 225 g susmulkintų džiovintų datulių; 1 apelsino sultys ir smulkiai sutarkuota žievelė; 115 g sutrupintų graikiškų riešutų; ½ arb. š. malto cinamono; 85 g ištirpinto sviesto; 500 g šaldytos (arba šviežios) bemielė..

Recepto vertinimas: 5

Putpelės su citrina ir šalavijo lapeliais

Putpelės su citrina ir šalavijo lapeliaisIngridientai:4 porcijoms: 4 valg. š alyvuogių aliejaus; 1 valg. š. citrinos sulčių; ½ arb. š. sutarkuotos citrinos žievelės; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; Druska ir šviežiai sumalti pipirai; 4 išdarinėtos putpelės; 1 valg. š. susmulki..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų užkandėlė

Pomidorų užkandėlėIngridientai:Jums reikės:3 pomidorųfermentinio sūrio (pagal skonį)česnakomajonezodruskospipirųGaminimasSupjaustykite pomidorus apvaliom riekelem, išdėliokite lėkštėje, kad nebūtų vienas ant kito, o pilnai užpildytų lėkštę. Smulkiai supjaustykite arba sutarkuok..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kiekis