25 rezultatų ieškant "kmynais"

Skumbrė su salieru

Žuvis nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš išorės įtrinti druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Nuskustas morkas ir salierą supjaustyti juostelėmis, porą – griežinėliais, žalumynus ir česnaką susmulkinti. Kepimo popierių patepti ali..

Recepto vertinimas: 0

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Muštiniai su obuolių padažu

Kiaulienos muštinius paskaninkite grūstais kmynais. Kepkite juos su aliejumi iš abiejų pusių apie 10 minučių. Išimkite muštinius iš keptuvės ir laikykite karštai. Į keptuvę įpilkite obuolių sulčių arba sudėkite tarkuotus obuolius, supilkite sultinį ir įdėkite prieskonių, gera..

Recepto vertinimas: 0

Dorados su pomidorais

Bulves supjaustyti. Dėti į kepimo popieriumi ištiestą skardą, apšlakstyti aliejumi, apibarstyti kmynais, druska. Kepti 200°C orkaiteje 10 min. Doradas išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Citriną nuplikyti karštu vandeniu, nutarkuoti žievelę, ją išmaišyti su druska. Citriną supjaustyti..

Recepto vertinimas: 0

Grietininiai sausainiai

Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus priedus, šaltame kambaryje skubiai suminkykite. Tešlą palikite per naktį arba nors porai valandų šaltame kambaryje. Po to ją iškočiokite 5 – 6 mm storio lakštais, stiklinėle išspauskite apskritus arba kitokios formos sausainėlius, jų p..

Recepto vertinimas: 2

Lazdelės su kmynais

Ištrinti sviestą, trynį ir grietinę. Pagal skonį įdėti druskos, įmaišyti kmynus ir persijotus miltus. Viską išminkyti ir per naktį palaikyti šaldytuve. kitą dieną tešlą iškočioti, supjaustyti lazdelėmis, patepti išplaktu baltymu ir sudėti ant riebaluotos skardos. kepti karšto..

Recepto vertinimas: 0

Višta, kepta folijoje

Paukštį iš viršaus ir vidaus įtrinti druska, sumaišyti su pipirais ir kmynais, bei apšlakstyti rūgščiomis sultimis. Į Pilvo ertmę įdėti sviesto arba taukų, sumaišytų su tarkuota petražole. Paukštį suvynioti į foliją, įdėti į keptuvą, ir 20 - 30 minučių kepti orkaitėje 1..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena, troškinta su bruknėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena su bruknėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų..

Recepto vertinimas: 0

Karšti varškės sumuštiniai

Duona aptempama sviestu, varškė sumaišoma su išplaktu kiaušiniu, pagardinama druska ir kmynais. Masė storai tepama ant duonos, viršus pabarstomas kmynais. Kepama karštoje orkaitėje, kol sumuštiniai paskrunda. ..

Recepto vertinimas: 2

Sūris su kmynais

Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanesnė, kai pienas šildomas ilgiau žemesnėje temperatūroje. Kai pieną sutraukia, varškė supilama į drobinį sūrmaišį, ..

Recepto vertinimas: 0

Kastinys su varške

Sviestas gerai išsukamas. Varškė pertrinama pro sietelį. Į išsuktą sviestą dedama po šaukštą grietinės, pieno, varškės ir labai gerai išsukama. Baigiant sukti, pasūdoma, įberiama nuplikytų kmynų ir išmaišius sudedama į dubenėlį. Valgoma su lupenomis virtomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Troškė

Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įdedama svogūnų laiškų, krapų, petražolių, mairūnų, sumaišoma ir užpilama ant išvirusių bulvių. Paskui dar pakaitinama ant mažos ugnies pakratant, kad nugaruot..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su paprika ir pomidorais

Paprikas perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklas, nuplauti ir apkepti orkaitėje. Tada nulupti, sumalti arba sukapoti, sumaišyti su aliejumi, paskaninti šaltame virintame vandenyje išbrinkintais kmynais ir smulkiai sukapotų šviežių arba kavamale sumaltų džiovintų peletrūnų. P..

Recepto vertinimas: 0

Kmyniniai sojų kepsneliai (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį sutrupinkite sultinio kubelį ir įberkite sojas. Mirkykite apie pusvalandį, tada nukoškite ir palikite apdžiūti. Krakmolą sumaišykite su majonezu, gardinkite sukapotomis šviežiomis petražolėmis, nuplikytais kmynais, juodaisiais kmynais ir sūdykite. Masę sum..

Recepto vertinimas: 0

Žemės riešutų padažas (Salsa de cacahuate)

Įkaitinkite kuo sunkesnę keptuvę. Džiovintas aitriąsias paprikas apkepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių 1-2 min., saugodami, kad neprisviltų. Po to pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir užpilkite 250 ml karšto vandens. Česnako skilteles nulupkite. Plaktuvu sutrinkite žemė..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir sukapokite. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Česnakus sutraiškykite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas bei pertvarėles ir smulkiai supjaustykite. Petražoles ..

Recepto vertinimas: 0

Velnio padažas (Salsa endiablada)

Keletą česnako skiltelių ir svogūną nulupkite. Pakepkite sunkioje keptuvėje ant vidutinės ugnies dažnai pavartydami. Neleiskite per daug patamsėti. Nulupkite likusias česnako skilteles. Tada pakepkite aitriąsias paprikas. Į puodą supilkite actą, sudėkite aitriąsias paprikas, sulau..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su varške

Bulves nuplaukite šepetėliu, nušluostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 40 min. Varškę išsukite su grietine, žalumynais ir sutrintu česnaku. Bulves įpjaukite ir įkrėskite į vidų varškės masės. Tada vėl dėkit..

Recepto vertinimas: 4

MORKŲ SALOTOS II

Kmynus nuplikome. Morkos sutarkuojamos, sumaisomos su tarkuotu suriu ir nuplikytais kmynais, pasudoma ir ismaisoma. salotos apipilamos majonezu...

Recepto vertinimas: 0

SŪRŪS SAUSAINIAI PRIE ALAUS

Margarina sukapoti su miltais. Pasudyti su miltais sukapota margarina, sudeti trynius, supilti grietine. Suminkyti tesla ir atsaldyti. Iskocioti tesla (apie 1cm storio) ir formelemis ispjaustyti sausainius. Pries kepant plonai patepti isplaktu kiausinio baltymu ir pabarstyti kmynais. Kepti labai kar..

Recepto vertinimas: 4

MORKŲ PYRAGAS SU KMYNAIS

Kiausinius istrinti su cukrumi. Soda ir citrinos rugsti sumaisyti su miltais, suberti kmynus, sugrustus gvazdikelius ir gerai ismaisyti. Forma istepti sviestu, supilti paruosta tesla ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 40 min. Pyraga is formos isimti tik atvesusi...

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ PYRAGAS

Is miltu, sviesto, druskos ir grietines isminkyti glotnia svieline mase, suformuoti rutuli ir ji 40 min. palaikyti saldytuve. Idarui: guzinius kopustus supjaustyti, pries tai ispjovus kota ir nuemus storus lapkocius. Kopustus, nuolat juos maisant, patroskinti kaistame svieste, paskaninti druska, cu..

Recepto vertinimas: 4

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: kmynais