21 rezultatų ieškant "konditeriniu"

Spurgos su marmeladu

Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir užvirinti. Į verdantį vandenį suberti miltus ir maišyti, kol susidaręs kietas tešlos gumulas lengvai atšoks nuo puodo dugno. Nukelti puodą nuo ugnies, po vieną įmušti kiaušinius, kie..

Recepto vertinimas: 0

Plikytiniai

Vanduo užvirinamas su sviestu. Šiuo karštu skysčiu užplikomi miltai ir intensyviai maišoma, kol tešla atšoka nuo dubenėlio kraštų. Tada po vieną įmušami kiaušiniai. Paruošta tešla neblogai išlaiko formą (būna neperskysta ir nekieta). Ant riebalais išteptos skardos drėgnu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Kavos tortas su plakta grietinėle

Ištirpinti sviestą ir palikti atvėsti.Kiaušinius,cukrų ir druską plakti karšto vandens vonelėje,kol sutirštės.Dubenį su plakiniu perdėti į šalto vandens vonelę ir plakti kol masė atvės.Vėliau suberti persijotus miltus ir nuolat maišant supilti ištirpintą sviestą.Tešlą supilt..

Recepto vertinimas: 5

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 3

Persikų šerbetas

Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti per sietelį. Į vandenį supilti citrinos sultis, suberti cukrų ir virti, kol cukrus ištirps. Sirupą atvėsinti. Po to sirupą ir vaisių tyrę sumaišyti, gautą masę šaldyti. Palauk..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos užkandžio kriaušės

Kriaušes nulupame, perpjauname išilgai per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Citrinų sultis sumaišome su žiupsneliu pipirų ir druskos. Šiuo mišiniu iš visų pusių aptepame kriaušes. Riešutus sugrūdame. Juose apvoliojame kriaušes. Sūrį sutrupiname, sumaišome su varške ir svi..

Recepto vertinimas: 0

Vokiškas Kalėdų keksas

Į dubenėlį suberiame cukatas, razinas ir riešutus, supilame romą. Viską sumaišome. Uždengiame maistine plėvele, viršuje peilio smaigaliu praduriame skylutę ir 5 minutes ruošiame mikrobangų krosnelėje. Dideliame dubenyje sumaišome pieną, cukrų, mieles, 5 šaukštus miltų, pridengi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir uogomis

Jums prireiks 16 miniatiūrinių popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Konditeriniu šepetėliu ištepkite popierines formeles tirštu šokolado sluoksniu. Atvėsinkite šaldytuve, kol šokoladas sustings, apie 15 minuči..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragėliai su įdaru

Pakaitinkite 300 ml. vandens su sviestu, cukrumi ir druska, kol ištirps sviestas. Nuolat maišydamos supilkite miltus. Masę nukelkite nuo ugnies ir, kai pravės, po vieną sumuškite kiaušinius. Tešlą šaukšteliu dėkite į skardą, ištepkite tryniu, sumaišyti su 2 šaukštais vandens, ir ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai pyragėliai su grietinėlės kremu ir vynuogėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti dubenėlyje su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Kitame dubenėlyje baltymus išplakti su druska iki standžių putų. Juos dėti ant trynių mas..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su citrininiu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Puode užvirinti 250 ml vandens su sviestu arba margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės ir iš karto suberti miltų bei krakmolo mišinį. Viską sumaišyti ir nuolat maišant, kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. Kar..

Recepto vertinimas: 0

Eklerai su grietinėle

250 ml vandens, druską, sviestą ir cukrų užvirinti nedideliame puode ir nukelti nuo viryklės. Iš karto suberti visus miltus ir maišyti, kol susidarys vientisa tešla. Puodą vėl padėti ant viryklės ir kaitinti maišant, kol susiformuos lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gn..

Recepto vertinimas: 5

Plikyti pyragaičiai su serbentais ir varškės įdaru

250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės suberti miltų ir krakmolo mišinį ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Jį kaitinti apie 1 min., kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo dugno. Karštą tešlą iš karto sudėti į dubenėlį ir p vien..

Recepto vertinimas: 5

Morenginiai pyragaičiai

Baltymus išplakti iki standžių putų. Galima įberti kepimo miltelių. Plakant po truputį suberti cukrų. Įpilti citrinos sultis ir plakti, kol masė pasidarys standi ir ims blizgėti. Paruoštą masę sudėti į konditerinį švirkštą. Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Ska..

Recepto vertinimas: 3

Agrastų pyragas su bezė grotelėmis

Įdarui skirtus agrastus padėti, kad nuvarvėtų skystis. Tešlai skirtus miltus sumaišyti su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberti ant stalo ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įdėti trynį, ant įdubimo kraštų išdėlioti gabalėliais susmulkint..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTI KIAUŠINIAI

Kiausinius virti 8 minutes. Isvirtus nuplauti po saltu vandeniu, nulupti, perpjauti per puse. Isimtus trynius sutrinti sakute ir gerai issukti su sviestu. Sudeti pomidoru padaza, prieskonius, susmulkinta mesa, krabu lazdeles (pora gabaleliu palikti papuosimui), ipilti konjako. Viska gerai issukti. K..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAIČIAI SU EGLUTE"

Kiausinius isplakame su cukrumi. Suberiame miltus, uzmaisome tesla. Kepame lakstus 220 laipsniu temperaturoje 15-20 minuciu. Juos klijuojame grietineles kremu. Kai pyragai sustingsta, su formele isspaudziame pyragelius. Darome eglute: istirpiname sokolada, konditeriniu svirkstu ant pergamentinio pop..

Recepto vertinimas: 0

MORENGINIS PYRAGAS SU MANGU

Ruosiame pyragaicius: is cukraus ir vandens isvirtu sirupu uzplikome kiausiniu baltymus, plakame, kol atvesta. Konditeriniu svirkstu ant pergamentinio popieriaus formuojame pyragaicius ir dzioviname 50 C temperaturoje orkaiteje 3 valandas.Ruosiame krema: kiausinio trynius isplakame su cukrumi ir mil..

Recepto vertinimas: 4

Plikytiniai prie alaus

Sviestą ir vandenį supilame į puodą ir užverdame. Įmaišome miltus, sumaišytus su krakmolu. Maišome, kol tešla atšoka nuo puodo šonų. Tuomet nukeliame puodą nuo ugnies ir greitai po vieną įmaišome kiaušinius. Konditeriniu švirkštu ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuo..

Recepto vertinimas: 0

Plikyta riestė su varškės kremu

•Paruošiame plikytą tešlą. Iš jos su konditeriniu maišeliu formuojame Tieste taip, kad viena išspausta tešlos juostelė susiliestų su kita. Viršų pabarstome migdolų plokštelėmis ir iškepame orkaitėje 220° C temperatūroje sviestu pateptoje skardoje. Iškepusią riestę perpjauname..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su varškės kremu

•Paruošiame plikytą tešlą. Sviestą užverdame su vandeniu, supilame miltus, labai gerai išmaišome. Į kiek atvėsusią tešlą po vieną Įmaišome kiaušinius.•Iš tešlos ant sviestu pateptos skardos konditeriniu maišeliu suformuojame spirales. Iškepame orkaitėje, būtinai 220° C te..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: konditeriniu