13 rezultatų ieškant "krienai ziemai"

Raugintų kopūstų salotos

Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..

Recepto vertinimas: 0

Švieži krienai

Švieži krienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 šaukštai tarkuotų krienų 2 šaukštai druskos 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus 3 šaukštai acto Gaminimas: Krienus sudėkite į dubenėlį, įmaišykite druską, cukrų ir acto pagal skonį. Sudėkite į iškaitintus stiklainius ir atš..

Recepto vertinimas: 2

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..

Recepto vertinimas: 5

Silkė su varškės kremu

Silkė su varškės kremu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.100 g. varškės, 3.50 g. sviesto, 5.0,5 šaukšto krienų. Gaminimas: Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos. Padažui sviestas išsukamas iki purumo, nenustojant sukti, sudedama pertrinta varškė ir krienai. Išsu..

Recepto vertinimas: 0

KRIENŲ IR SLYVŲ DADAŽAS

KRIENŲ IR SLYVŲ DADAŽAS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Krienai - 250 gr. Slyvos kietos (geriausia vengrinės) - 250gr. Cukrus - 100 gr. druska, Vanduo - 100 gr. Gaminimas: Krienus ir slyvas sumalti mėsmale, sudėti cukrų, vandenį. Druskos pagal skonį. Viską gera..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Raugintų kopūstų salotosIngridientai:400g. raugintų kopūstų, 0,75 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus.Gaminimas Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grie..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai krienų padaže

Kiaušiniai krienų padažeIngridientai:8 kiaušiniai, 200g juodos duonos, 30g sviesto, 50g lietuviško sūrio. Padažui: 40 g sviesto, 1—2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė vandens, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, druskos, cukraus.Gaminimas Duona supj..

Recepto vertinimas: 0

Krienų padažas (karštas)

Krienų padažas (karštas)Ingridientai:40 g sviesto, 2 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė sultinio, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 citrinos, cukraus, druskos.Gaminimas Miltai truputį pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžia..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos suktinukai

Jautienos suktinukaiIngridientai:1/2 kg. jautienos filė, krienai, riebalai kepimui, 2 dideli svogūnai, keletas didelių raugintų agurkų, pusė stiklinės maltų džiūvėsėlių, druska, pipirai, 1 stiklinė sultinio, 3 žirneliai saldžiųjų paprikų, 2 lauro lapeliai, morka, 2 džiovinti gryb..

Recepto vertinimas: 0

Acto ir aliejaus užpilas salotoms

Acto ir aliejaus užpilas salotomsIngridientai:60 ml (4 šaukštai)acto, 10 ml (2 šaukštai)garstyčių, 180 ml ( 12 šaukštų) pirmojo spaudimo alyvuogių, druskos, pipirai, priekoniniai žalumynai (čiobreliai, mėtos, raudonėliai, laiškiniai česnakai ar pelerūnas), Pagardai: aitrioji papr..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių apkepas su krienų padažu

Burokėlių apkepas su krienų padažuIngridientai:3 virti burokėliai; 2 svogūnai; 500 ml raugintų kopūstų; 1 stiklinė virtų pupelių; 200-300 g virtos mėsos; 2 stiklinės grietinės; 1 stiklinė krienų; 50 g sviesto; Druska ir pipirai; Aliejaus.Gaminimas Keptuvėje su sviestu pakepiname k..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių apkepas

Burokėlių apkepasIngridientai:3 virti burokėliai,2 svogūnai,0,5 l raugintų kopūstų,1 stiklinė virtų pupelių, 200-300 g virtos mėsos,2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė krienų, 50 g sviesto, druskos, pipirų, aliejaus.Gamini..

Recepto vertinimas: 0

Duona su rūkytu kumpiu

Duona su rūkytu kumpiuIngridientai:Nedidelis rūkytas kumpis (kiaulienos), iš juodų ruginių miltų paruošta juodos duonos tešla, kmynų, išrūgų.GaminimasIš kiaulienos kumpio išimame kaulą. Mėsą per naktį pamerkiam..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: krienai ziemai