20 rezultatų ieškant "lauru"

Upėtakis su česnakais

Upėtakis su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  6 gabaliukų upėtakio (po 200 g) citrinos saujos krapų saujelės petražolių 4 skiltelių česnako 8 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukšto druskos pipirų 300 g vynuoginių pomidorų 2 laurų lapelių Gaminimas: Žuvies gabaliukus ..

Recepto vertinimas: 0

Austrių apkepėlė

Austrių apkepėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  6–8 austrių laurų lapelio keleto kvapiųjų pipirų citrininių prieskonių druskos 100 ml grietinėlės 50 g fermentinio sūrio 5 plonų šoninės juostelių Gaminimas: Austres atverti, išimti minkštimą ir sudėti į puodą su vand..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su daržovėmis

Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..

Recepto vertinimas: 5

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos kumpio, 100g  supjaustytų  svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, 1 litru alaus, 6 laurų lapų, 100g cukraus Gaminimas: Dėkite į didelį puodą 2 k..

Recepto vertinimas: 3

Moliūgų sriuba

Moliūgų sriubaIngridientai:1000 g jautienos kaulų 1 saliero stiebas šviežios petražolės 2 laurų lapeliai 20 g juodųjų pipirų 100 g svogūnų 1000 g moliūgų minkštimo 30 g sviesto 50 g kadagio uogų šviežių krapų 100 g grietinėlės pipirųGaminimasDideliame puode ..

Recepto vertinimas: 4

Pomidorų padažas

Pomidorų padažasIngridientai:2 šaukštai alyvų aliejaus, 1 susmulkintas svogūnas, 1 sutrinta česnako skiltelė, 500 g nuluptų ir sukapotų pomidorų, 150 ml daržovių sultinio, 2 arbatiniai šaukšteliai pomidorų pastos, 1 laurų lapas, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Keptuvėje �..

Recepto vertinimas: 0

Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena

Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištienaIngridientai:1 vištos šlaunelė be odos, 1,5l. vandens, vištienos sultinio kubelis (arba paruošto vištienos sultinio), 50 g perlinių miežinių kruopų, 1 laurų lapas, 2 svogūnai, 1 morka, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių, drusk..

Recepto vertinimas: 0

Midijos su salierais

Midijos su salieraisIngridientai:1,5kg. midijų, 100ml sauso baltojo vyno, 500ml alaus, 20ml aliejaus, 2 salierų stiebeliai, 50g. svogūnų laiškų, 2 skiltelės česnako, laurų lapelių, petražolių, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai g..

Recepto vertinimas: 0

Sūdytos silkės aliejuje

Sūdytos silkės aliejujeIngridientai:500g. sūdytų silkių, svogūnas, maža morka, 200ml. aliejaus, čiobrelių, 2 laurų lapeliai.Gaminimas Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nu..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškos ančių krūtinėlės

Prancūziškos ančių krūtinėlėsIngridientai:4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas), 2 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 6 šaukštai brendžio, 2-3 laurų lapeliai, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 2 šaukštai maltų juodųjų pipirų, druskos, ž..

Recepto vertinimas: 1

Stirnienos šašlykai

Stirnienos šašlykaiIngridientai:2 kg stirnienos, 50 ml alyvuogių aliejaus, 6 svogūnai, 300 g pomidorų, 300 g agurkų, 100 ml vyno acto, 100 ml šalto virinto vandens, galvutė česnako, šaukštas cukraus, 4 laurų lapeliai, 3 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių, druskos.Gaminimas Actą su..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos vėrinukai su vaisiais

Kiaulienos vėrinukai su vaisiaisIngridientai:110 g batono trupinių, citrina, 450 g maltos kiaulienos, kiaušinis, druskos, maltų pipirų, 10 džiovintų abrikosų, 2 šaukštai baltojo vaisių vyno, 50 g skrudintų kedrų riešutų, 2 šaukštai susmulkintų čiobrelių, laurų lapelių, 200 g ku..

Recepto vertinimas: 0

Elnienos šašlykai

Elnienos šašlykaiIngridientai:800 g elnienos, 4 šaukšteliai alyvuogių aliejaus, 80 g svogūnų, 80 g svogūnų laiškų, 300 g agurkų, 300 g pomidorų. Marinatui: 4 šaukštai vyno acto, 6-8 pipirų žirneliai, 40 g svogūnų, 8 skiltelės česnako, žiupsnelis cukraus, žiupsnelis druskos, ..

Recepto vertinimas: 3

Aluje troškintas kumpis

Aluje troškintas kumpisIngridientai:1,5-2 kg kiaulienos kumpio, 2 buteliai kartaus alaus, 6 laurų lapai, 2 svogūnai, 2 salierų gumbai, cukraus.Gaminimas Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilo..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriubaIngridientai:2 svogūnai, 2 morkos, 2 šaukštai miltų, 50 g. riebalų (sviesto, margarino, aliejaus, žąsų taukų ir kt.), 100g. pomidorų tyrės, 1 šaukštas cukraus, 2 laurų lapai, 4 kvapniųjų pipirų žirneliai, 100 g. grietinės, druskos. Sultiniui: 1 kg. mėso..

Recepto vertinimas: 3

Smulkios žuvies žuvienė su citrina

Smulkios žuvies žuvienė su citrinaIngridientai:1kg smulkios žuvies (pūgžlių, ešerių), 3 laurų lapai, 3 svogūnai, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių, 1 gvazdikėlis, druskos, 150g. grietinės, 50g. sviesto, 3 šaukštai miltų, 1 citrina, petražolių lapelių.Gaminimas Ant puo..

Recepto vertinimas: 0

Trinta morkų sriuba

Trinta morkų sriubaIngridientai:0,5kg. morkų, 1l. vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50 g. sviesto, 1 laurų lapas, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų muskatų, 250ml. grietinėlės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Morkas nuplauname, nuskutame, supjaustome griežinėliais ir 10min. verdame v..

Recepto vertinimas: 0

Triušiena su garstyčiomis

Triušiena su garstyčiomisIngridientai:1 triušis (apie 1,5kg.), 1 šaukštas aliejaus, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas aštrių garstyčių, 3 gvazdikėliai, čiobrelių, petražolių lapelių, laurų lapų, maltų pipirų, druskos.Gami..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiaisIngridientai:1 kg. neriebios kiaulienos šoninės, 300g. džiovintų vaisių mišinio (abrikosų, obuolių, kriaušių, slyvų), džiovintų susmulkintų mairūnų, druskos, maltų pipirų, 100g. balto vermuto, 1 svogūnas, 100 g. vandens, 2 laurų l..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos krūtinėlė su krienais

Jautienos krūtinėlė su krienaisIngridientai:1,5 kg jautienos krūtinėlės, 50 g rūkytos šoninės, 100 g šviežiai tarkuotų krienų, 500 ml grietinėlės, 4 svogūnai, 2 morkos, 100 g saliero šaknies, šaukštas acto, šaukštelis juodųjų pipirų žirnelių, laurų lapelis, druskos, cukrau..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: lauru