25 rezultatų ieškant "lieso"

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Ju..

Recepto vertinimas: 0

Margos salotos su grybais

Didesnius grybus supjaustyti į keturias dalis, mažų nepjaustyti. Kitus produktus supjaustyti plonais griežinėliais arba šiaudeliais ir sudėti į salotinę. Grietinę (arba kefyrą) sumaišyti su prieskoniais ir užpilti ant salotų. Grietinę arba kefyrą galima maišyti su majonezu. Tada pr..

Recepto vertinimas: 0

Šiupininė su mėsa ir grybais

Iš kaulų, mėsos ir prieskoninių daržovių išvirti sultinį ir iškošti. Svogūną supjaustyti ir kartu su paruoštais grybais ir pomidorų tyre ištroškinti svieste. Jautieną, kumpį, pieniškas dešreles supjaustyti smulkiais gabalėliais. Raugintą agurką nulupti, išilgai perpjauti į ..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštiniai su grybais

Kiaušinius supjaustyti. Grybus pasmulkinti ir pakepinti ant aliejaus. Kumpį sukapoti ir sumaišyti su smulkintais kiaušiniais ir grybais. Įmaišyti grietinės pabarstyti norimų prieskonių ir gautą masę tepti ant batono riekučių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Linų sėmenų krekeriai

Į dubenį suberkite skrudintus ir maltus linų sėmenis, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą ar margariną. Gerai išmaišykite, supilkite pieną ir minkykite, kol gausite minkštą tešlą. Ją apgaubkite plėvele ir 10 minučių palaikykite šaldytuve. Tešlą padalinkite į 4 dalis ir..

Recepto vertinimas: 0

Linų sėmenų krekeriai

Į dubenį suberkite skrudintus ir maltus linų sėmenis, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą ar margariną. Gerai išmaišykite, supilkite pieną ir minkykite, kol gausite minkštą tešlą. Ją apgaubkite plėvele ir 10 minučių palaikykite šaldytuve. Tešlą padalinkite į 4 dalis i..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos plokštainis

Dideliame inde sumaišykite jautieną, pieną, maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, svogūnus, kiaušinį, pipirus, česnaką, garstyčias, druską ir čiobrelius. Gautą mišinį sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus užpilkite kečupą. Kepkite 1800C temperatūros orkaitėje apie pusant..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. J..

Recepto vertinimas: 0

Užpiltas vaisių kisielius

Pusė vaisių išvirti su vynu ir 1/2 stiklinės sulčių, įdėti cukraus. Likusias sultis išmaišyti su krakmolu ir supilti į karštą kompotą. Kisielių išmaišyti, supilti į šaltu vandeniu praskalautą salotinę ir palikti, kad atvėstų. Pagaminti padažą: trynius ištrinti su cuk..

Recepto vertinimas: 0

Atogrąžų putėsiai su mango vaisiumi

Sumaišyti pieną su kokoso pieneliu. Sudėti vaisius, sumaltą imbierą ir ledo gabaliukus. Suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrusinis balzamas

Visus komponentus gerai suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Mango ir jogurto kokteilis

Mažais gabaliukais supjaustytą mango vaisių, jogurtą ir ledo gabaliukus gerai suplakti plaktuvu. Kokteilį įdėti į šaldytuvą penkioms minutėms. ..

Recepto vertinimas: 5

Melioninis kokteilis

Viską suplakti ir įdėti į šaldytuvą. ..

Recepto vertinimas: 0

Rausvasis kokteilis

Visus komponentus suplakti. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsniai su čederiu

Jautienos gabalėlius pamušame ant pjaustymo lentos. Vieną jų pusę įtriname druska ir pipirais. Ant kitos pusės dedame kumpio ir sūrio, susukame ir paslegiame. Susuktą mėsą apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinių baltymuose ir apvoliojame duonos trupiniuose. Keptuvėje įkaitina..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su pievagrybiais

Kumpį nulupame, nusausiname ir supjaustome lazdelėmis. Jautienos kumpio lazdeles apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis, užberiame druskos ir cukraus, apibarstome pipirais. Marinuojame 2 valandas. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame supjaustytą marinuotą jautienos kumpį. Kep..

Recepto vertinimas: 2

Pyragaičiai su miško uogomis

Miltus sumaišome su 40 g miltinio cukraus ir persijojame. Sviestą supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame ant miltų ir peiliu juos įkapojame. Įpilame vandens ir užminkome tešlą. Ją padalijame į 4 lygias dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį gražiai įklojame į 13 cm skersmens ke..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos šašlykas (Lauros) (foto)

Nuplauti vištienos ketvirčius, juos nusausinti ir sudėti į dubenį. Sumaišyti prieskonius su kefyru (ar jogurtu) ir išspausti česnako skilteles. Paruošta mase ištrinti vištieną, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis bent 10 valandų (kuo ilgiau marinuosite, tu..

Recepto vertinimas: 2

Briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauti ir nuvalyti. Užvirti vandenį ir pasūdyti šaukšteliu druskos. Suberti kopūstus, uždengti ir ant mažos ugnies virti 10-15 min. Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais. Kopūstus nukošti ir nuvarvinti. Kopūstus sudėti į kepimo formą. Ant jų išdėlioti pusę..

Recepto vertinimas: 0

KUMPIO PAŠTETAS SU MARINUOTAIS VAISIAIS

Kumpi, svoguna ir nulupta rauginta agurka 3-4 kartus permalti mesmale, mase sumaisyti su issuktu sviestu ir pagardinti.Pasteta arba sumustinius su juo puosti marinuotais vaisiais...

Recepto vertinimas: 0

ŠVENTINIAI RAGELIAI

Kiausini kietai isvirti ir smulkiai supjaustyti. Pupeles isvirti, nuvarvinti ir sumalti mesmale. Grybus supjaustyti ir apkepinti svieste. Kiausini, pupeles ir grybus gerai ismaisyti. Kumpi supjaustyti labai plonais griezineliais, susukti kaip rageli ir susegti sone petrazoles lapkociu arba gvazdikel..

Recepto vertinimas: 0

OMLETAS SU ĮDARU

Kiausinius, piena ir miltus gerai isplakite. Pasudykite. I keptuve imeskite gabaleli margarino ar ipilkite aliejaus rir jame apkepkite juostelemis supjaustyta kumpi ar desra. Supilkite plakini. Apkepkite abi puses, kol graziai apskrus. Smulkiai tarkuota morka sumaisykite su krienais. Omleta padekite..

Recepto vertinimas: 0

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Briuseliniai kopustai nuvalomi ir nuplaunami. I pasudyta verdanti vandeni suberiami kopustai, uzdengiami ir ant mazos ugnies verdami 10-15 minuciu. Kumpis supjaustomas plonais siaudeliais. Kopustai nukosiami ir nuvarvinami. Kopustai sudedami i kepimo forma. Ant ju isdeliojama puse paruosto kumpio ir..

Recepto vertinimas: 0

TRŪKAŽOLIŲ SALOTOS

Nuskabomi blogi virsutiniai trukazoliu lapai, guzeles nuplaunamos, nuvarvinamos ir supjaustomos 1 cm plocio juostelemis. Apelsinas nulupamas, isskirstomas skiltelemis, nuneriamos pleveles, isimamos seklos. Kiausiniai nulupami ir supjaustomi kubeliais. Jogurtas suplakamas su grietine, druska ir papri..

Recepto vertinimas: 0

Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]

Sumaišykite braškes su 2 šaukštais cukraus. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai arba iki 3 valandų.Dubenyje sumaišykite miltus, 1 šaukštą cukraus, kepimo miltelių ir sodos. Peiliu įkapokite margariną į mišinį, kol susiformuos stambūs trupiniai. Sumaišykite kiauši..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: lieso