25 rezultatų ieškant "likusio"

Menkė su obuoliais

Ištirpinti cukrų ir du šaukštus sviesto. Sudėti įpjautas obuolių puseles ir apkepti. Įpilti du šaukštus vyno ir troškinti, kol obuoliai suminkštės. Žuvies gabaliukus pavirinti likusiame vyne ir sultinyje. Perdėti į sviestu pateptą skardą, pabarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 0

Stambiais gabalais troškinta aviena

Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose iki gražios gelsvos spalvos. Paskui avieną dėkite į troškinimo indą, sudėkite visus likusius produktus prieskonius ir troškinkite retkarčiais apversdami. Paskui mėsą, daržoves išimkite, mėsą supjaustykite griež..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybių mišrainė

Didesnius pievagrybius supjaustyti, mažesnius perpjausti pusiau arba palikti nepjaustytus. Grybus ištroškinti įdėjus 1 šaukštą alyvų aliejaus, ir ataušinti. Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais. Iš likusio aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant gryb..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kukuliai padaže

Avieną, pyragą, pakepintą svogūną sumalkite, darykite kukulius, apvoliokite miltuose, apkepinkite riebaluose. Tada dėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu, pomidorų tyre, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 10 – 15 minučių. Kukulius išimkite, iš likusio sultinio pagaminki..

Recepto vertinimas: 0

Bananų ir abrikosų tortas

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite cukrų, druską, įmuškite vieną kiaušinį ir su dalimi miltų suminkykite minkštą tešlą. Užberkite gabaliukais sukapotą sviestą, apžerkite likusiais miltais ir viską m..

Recepto vertinimas: 0

Kavos tortas su plakta grietinėle

Ištirpinti sviestą ir palikti atvėsti.Kiaušinius,cukrų ir druską plakti karšto vandens vonelėje,kol sutirštės.Dubenį su plakiniu perdėti į šalto vandens vonelę ir plakti kol masė atvės.Vėliau suberti persijotus miltus ir nuolat maišant supilti ištirpintą sviestą.Tešlą supilt..

Recepto vertinimas: 5

Virta jautiena su krienų padažu

Mėsą (šoninę, mentę arba krūtininę) įdėti į karštą vandenį, greit užvirinti, nugraibius putas, sudėti druską, petražolės šaknį ir toliau virti ant mažos ugnies. Išvirusią mėsą išimti iš sultinio, supjaustyti skersai raumenų griežinėliais. Patiekti 'su virtomis daržov..

Recepto vertinimas: 0

Kepta įdaryta višta

Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvirtą mėsą, pakeptas svieste kepenėles ir žalią nuimtą nuo kaulų mėsą sumalti. Į išsuktą iki purumo sviestą sudėti maltos mėsos masę, piene mirkytą pyragą, kiaušinį ir viską gerai..

Recepto vertinimas: 3

Varškės - migdolų šarlota

Biskvitas Įkaitinti orkaitę iki 170C. Skardą ir išardomą torto formą (20cm) iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti su vyno akmeniu nedideliu greičiu, kol susidarys putos, palaipsniui pilant pusę cukraus. Padidinti greitį ir plakti baltymus iki standumo. Trynius išplakti su li..

Recepto vertinimas: 2

TORTAS SU BANANAIS IR ABRIKOSAIS

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite cukrų, druską, įmuškite vieną kiaušinį ir su dalimi miltų suminkykite minkštą tešlą. Užberkite gabaliukais sukapotą sviestą, apžerkite likusiais miltais ir viską m..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su varškės įdaru ir špinatais

Puode pakaitinkite aliejų. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Saldytus spinatus sudėkite į puodą su svogūnais, įpilkite truputį vandens ir pavirkite apie 15 minučių. Įberkite druskos, pipirų ir truputį tarkuoto muskato. Kepamąjį indą istepkite sviestu..

Recepto vertinimas: 4

Traškūs agurkai

Orkaitę įkaitiname iki 200 °C temperatūros. Nuplautą ir neluptą agurką supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, kiekvieną gabaliuką perpjauname išilgai per pusę, po to puseles supjaustome į 4 išilgines juosteles. Dideles agurkų sėklas pašaliname. Supjaustytus agurkus dedame į puodą su..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių vaisių kompotas

Obuoliai ir kriaušės nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis, dubenėlyje užberiami trupučiu cukraus ir vaniliniu cukrumi. Iš vandens su žievelėmis, likusio cukraus bei prieskonių išverdamas sirupas ir perkoštas karštas užpilamas ant vaisių. Patiekiamas atšald..

Recepto vertinimas: 5

Minkštas ir purus pyragas

Miltus persijoti į dubenį. Iš mielių, pusės kiekio pieno, žiupsnelio cukraus ir trupučio miltų užmaišyti raugą. Laukti kol pakils 30min. Orkaitę iš anksto įkaitinti iki 210 laipsnių. Po to į tešlos raugą sudėti miltus, likusį pieną, 80g cukraus, 100g ištirpinto sviesto, 1 kia..

Recepto vertinimas: 5

Virtinukai su varške

Įdarui skirtą varškę kelis sykius permalkite. Paskaninkite cukrumi, druska. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Tešlai pieną išplakite su druska, cukrumi ir 1 kiaušiniu. Suberkite miltus ir užmaišykite kietoką tešlą. Iškočiokite 1-1,5 mm storio lakštą, patepkite jį likusi..

Recepto vertinimas: 4

Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 2 šaukštais drungno vandens bei cukrumi iki purios masės. Įmaišyti tarkuotą apelsino žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Persijoti miltus, sumai..

Recepto vertinimas: 5

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkaitę įkaitinti ii 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 4 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas. Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standži..

Recepto vertinimas: 4

Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos

Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepame vištų kepenėles. Tuomet jas išimame iš keptuvės, o į joje likusį skystį įpilame 2 šaukštus šaltu vandeniu atskiesto acto. Vėl sudedame atgal kepenėles. Burokėlius ir jau atvėsusias kepenėles supjaustome griežinėliais. Iš alyvų alieja..

Recepto vertinimas: 0

VENGRIŠKA ANTIENA

Cesnaka susmulkinti. Paprika nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti siaudeliais. Pomidorus nuplikyti ir aplupti zievele, supjaustyti skiltelemis, isimti seklas. mesa nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Svoguna smulkiai supjaustyti ir pakepinti su 1 saukstu sviesto. I sviesta sudeti mesa, pakepinti nu..

Recepto vertinimas: 0

GERIAMAS CITRININIS ŠERBETAS

Nulupti citrinos zieveles. Uzvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos zieveles apie 3 min. Is citrinu isspausti sultis ir likusi tirstima uzpilti stikline karsto vandens; atvesinkite, iskoskite ir supilkite i vandeni, kur vire zieveles. Is likusio vandens ir cukraus isvirkite sirupa. Kol..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS SU BANANAIS IR ABRIKOSAIS

Suberkite miltus, sumaisytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobute. I ja berkite cukru, druska, imuskite viena kiausini ir su dalimi miltu suminkykite minksta tesla. Uzberkite gabaliukais sukapota sviesta, apzerkite likusiais miltais ir viska minkykite, kol tesla ne..

Recepto vertinimas: 5

MARINUOTI POMIDORAI ŽELATINOJE

Saltam 0,5 l vandens isbrinkinti zelatina, is likusio isverdame marinata, supilame zelatina, truputi paverdame, idedame pipirus, cukru, druska, acto asencija, lauro lapelius.Supjaustome pomidorus, svogunus, juos sudedame i 0,5 stiklainius, uzpilame uzvirusi marinata ir uzdejusios dangtelius, istatom..

Recepto vertinimas: 0

ERŠKĖTROŽIŲ UOGIENĖ

Nevisiskai prinokusias uogas nuplauti isvalyti nuo seklu. Puseles perplauti salto vandens srove, kad neliktu pukeliu, sudeti i dubeni, apibarstyti 500g cukrumi, apslakstyti degtine ir 5 val saltai palaikyti. Is likusio cukraus ir vandens paruosti sirupa ir kol dar karstas uzpilti uogas. Dar palai..

Recepto vertinimas: 2

Burokėlių ir vištų kepenėlių salotos

Keptuveje su ikaitintu aliejumi apkepame kepeneles. Tuomet jas isimame is keptuves, o i joje likusias sultis ipilame 2 saukstus saltu vandeniu atskiesto acto. Sudedame atgal kepeneles. Burokelius ir jau atvesusias kepeneles supjaustome griezineliais. Is alyvu aliejaus ir likusio acto pagaminame pada..

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ

Pievagrybius perrinkti, didesnius supjaustyti gabaleliais, mazesnius perpjauti pusiau arba visai nepjaustyti. Grybus istroskinti, idejus 1 sauksta alyvu aliejaus, ir atausinti. Pomodorus ir obuoli supjaustyti kubeliais ir sumaisyti su grybais. Is likusio alyvu aliejaus, sulciu, isskyrusiu troskinant..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: likusio