20 rezultatų ieškant "maisyti"

Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300g. miltų, 35g. šlapių mielių, 50g. kepimo margarino, 1 stiklinė pieno, po 1 arbat. šaukštelį cukraus ir druskos, 8 hotdoginės dešrelės, 1 kiaušinis. Gaminimas: 16 porcijų Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir..

Recepto vertinimas: 4

Pievagrybių padažas

Pievagrybių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: gabalėlis sviesto 5 (ar daugiau) pievagrybių 2 šaukštai grietinės Gaminimas: Įdėti sviestą į karštą keptuvę ir palaukti kol ištirps. Vėliau įdėti smulkiai supjaustytus pievagrybius į keptuvę ir maišyti kol iškeps. Paskui i..

Recepto vertinimas: 4

Vaniliniai ledai

Vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puo..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai ledai

Riešutiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500ml pieno 190g cukraus 1 šaukštas kukurūzų miltų 375ml kondensuoto pieno 2 šaukštai kapotų pistacijų 2 šaukštai kapotų migdolų 2 šaukšteliai rožių vandens (ar kitokio, kurio galima nusipirkti parduotuvėse) Išeiga: 1,0 l ledų G..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Tradiciniai vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įst..

Recepto vertinimas: 5

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..

Recepto vertinimas: 0

Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė]

Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiekis :10 porcijų 0,5kg sūdytų lašinių [vienas gabalas] 60gr. druskos 30gr. cukraus 100gr medaus 3-4 lauro lapeliai 10 žirnelių juodųjų pipirų truputis baziliko Gaminimas: Užvirti 1l vandens, suberti druską, cuk..

Recepto vertinimas: 5

Desertas „Crema Catalana“

Desertas „Crema Catalana“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kiaušinių, 0,5l pieno, 4 šaukštų cukraus, 1 šaukšto krakmolo, citrinos žievelės, cinamono šakelės Gaminimas: Kiaušinio tryniai išplakami, supilamas pienas, sudedami kiti ingridientai. Pradėti virti masę lėtai maiša..

Recepto vertinimas: 0

Skanusis pyragas

Skanusis pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 kiausiniai 100g. sviesto 6 dideli saukst. cukraus 600g, 500g miltu 1 stikl. vandens 3 stikl. pieno 3 saukst druskos kremo papuosimui ir persikai marinuoti bei braskes Gaminimas: kiausinius sviesta cukru miltus vandeni piena druska is maisyti ir ..

Recepto vertinimas: 1

Margos salotos su grybais

Margos salotos su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė nedidelių marinuotų arba savo sultyse virtų baravykų, rudmėsių arba pievagrybių 100g kieto sūrio 1-2 obuoliai 1-2 pomidorai 100g daktariškos dešros arba lieso kumpio 1 apelsinas 1,5 stiklinės grietinės arba kefyro 2 š..

Recepto vertinimas: 0

Jogurtinis tortas su braškėmis

Jogurtinis tortas su braškėmis Ingridientai: Pagrindui 3 kiaušiniai 4 šaukštai cukraus truputis druskos 60 gramų miltų 40 gramų krakmolo Jogurtiniui įdarui 250 gramų šviežių braškių 50 mililitrų apelsinų sulčių 100 gramų cukraus 40 gramų tirpstančios želati..

Recepto vertinimas: 3

Sklindžiai

Sklindžiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g miltų, 1 kiaušinis, 15 g cukraus, 3 g druskos, 12 g mielių, 400 g vandens, 60 g aliejaus, 75 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite mil..

Recepto vertinimas: 3

Sklindžiai su obuoliais

Sklindžiai su obuoliais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų, 2 kiaušiniai, 10 g cukraus, 100 g obuolių, 5 g druskos, 5 g mielių, 150 g vandens, 40 g aliejaus, 60 g sviesto. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens i..

Recepto vertinimas: 0

Braškių putėsiai

Braškių putėsiai 1 kiaušinio baltimo vienos mažos stiklinės cukraus vienos mažos stiklinės braškių(netrintų) Gaminimas: Perskelkite kiaušinį, į didesnį indą supilkit kiaušinio baltymą, išmaišyti su elektriniu plaktuvu (maišyti pirmu greičiu) ir maišyti iki tol, kol ..

Recepto vertinimas: 0

Ispanų varškės tortas

Ispanų varškės tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 gr.cukraus, 1 litras skystos grietinėles, 600gr. varškės, pakelis sausainių , kurie nėra labai kieti, sviesto, mėlynių Gaminimas: Išlydyti sviestą, pertrinti sausainius ir sumaišyti masę. Ją iš..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Prancūziškas tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė, 5 kiaušiniai, 3/4 sti..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Prancūziškas tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė, 5 kiaušiniai, 3/4 sti..

Recepto vertinimas: 3

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)Ingridientai:Riešutinių saldainių masei: kelios saujelės žemės riešutų be luobelių, 2 v.š. cukraus, 1 a.š. sviesto, nedidelis šlakelis pieno ar grietinėlės. Šokolado kremo masei: 2 v.š. sviesto, 1 v.š su kaupu cukraus, 1 v.š. kakavo..

Recepto vertinimas: 0

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)

Ciabatta (itališka balta duona) (Lauros)Ingridientai:200 g miltų; 100 ml vandens; 1 arb. š. sausų mielių; ½ arb. š. medaus ar cukraus; 1–1,5 arb. š. druskos. Raugui: 200 g miltų; 200 ml vandens; ½ arb. š. sausų mielių.Gaminimas Iš raugui skirtų ingredientų užmaišyti s..

Recepto vertinimas: 3

Cepelinų padažas

Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: maisyti