21 rezultatų ieškant "marinuota su raudonuoju vynu"

Marinuota lašiša

Marinuota lašiša Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  agurko 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos citrinos saujelės krapų 2 šaukštų vyno acto šaukšto alyvuogių aliejaus druskos, pipirų Gaminimas: Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 0

Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena

Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakuotė ryžių 4 vištienos krūtinėlės ne odos ir kaulų ½ puodelis sojos padažo 1 citrina (sultys ir žievelė) 1 valgomasis šaukštas pilnai susmulkinto imbiero 2 valgomieji šaukštai plius 1 valg..

Recepto vertinimas: 0

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota silkė

Marinuota silkė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g silkės, 15 g svogūnų, 10 g morkų, 5 g saulėgrąžų aliejaus, 3 g cukraus, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedukais, morkas – žvaigždutėmis ir pavirkite vandenyje. Įdėkite prieskonių, lauro l..

Recepto vertinimas: 1

Marinuota jautiena

Marinuota jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapas, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų, petražolių lapelių, 4 pipirai, 0,5 šaukto druskos, 1 l vandens, 1 šaukštas acto..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautiena su lašinukais

Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena

Marinuota veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, 0,5 stiklinės alyvų aliejus, svogūnas, pipirų, lauro lapas, druskos, marinuotų obuolių griežinėlių. Gaminimas: Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliej�..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršienos filė su pankoliais

Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota stinta

Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais

Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautienos išpjova

Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta marinuota jautiena

Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTA PAPRIKA

MARINUOTA PAPRIKA Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 stiklinės 9% acto, 3 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės cukraus, 1 šaukštas aliejaus, 1,5 šaukšto druskos. Gaminimas: Į iškaitintus stiklainius dedame lauro lapų, kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių. Papriką perpjauname, ..

Recepto vertinimas: 4

MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS

MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30 paprikos ankščių, 4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų), 5 šaukštai druskos, 7 šaukštai cukraus, vyno acto, lauro lapelių, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas: Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su dru..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..

Recepto vertinimas: 2

Marinuota bulvių mišrainė

Marinuota bulvių mišrainėIngridientai:4—5 bulvės, 2 šaukštai sultinio, 2 šaukštai aliejaus, šaukštelis 9% acto ar 0,5 citrinos sultys, druskos, cukraus, mairūno lapelis ar maltų pipirų.Gaminimas Išvirtos bulvės su lupenomis atšaldomos, nulupamos, supjaustomos skiltelėmis..

Recepto vertinimas: 5

Nugarinės kepsnys

Nugarinės kepsnysIngridientai:800g jautienos nugarinės, 40g riebalų kepimui, 2 šaukštai aliejaus, prieskonių, prieskoninių daržovių, cukraus, druskos, 1 stiklinė svogūnų padažo (žiūrėti "padažai").Gaminimas Mėsa pamušama, įtrinama druska, sumaišyta su prieskoniais, cukrum..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu

Jautiena, marinuota su raudonuoju vynuIngridientai:4 gabalėliai jautienos išpjovos (apie 700 g), 50 ml raudonojo vyno, šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas pomidorų pastos, šaukštas garstyčių, šaukštas acto, šaukštas susmulkintų rozmarinų, grūsta česnako skiltelė.Gaminim..

Recepto vertinimas: 4

Keptas viščiukas su riešutais ir avižiniais dribsniais

Keptas viščiukas su riešutais ir avižiniais dribsniaisIngridientai:600 g viščiuko broilerio (pusė viščiuko), 3-4 šaukštai susmulkintų lazdyno riešutų, 4 šaukštai avižinių dribsnių, 1 šaukštas garstyčių, 3 šaukštai majonezo, 3 skiltelės česnako, druskos, pipirų, aliejaus a..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinuota su raudonuoju vynu