19 rezultatų ieškant "marinuotos a"

Sumuštinukai su žuvimi

Kopūstus smulkiai sukapoti ir savo sultyse troskinti 15 min. Atsaldyti, nupilti sulčių perteklių, sumaisyti su tarkiais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti su aliejumi, suberti į tarkius, supilti isplaktus kiausinius, suberti prieskonius, ismaisyti. Jeigu tesla per skysta, įberti porą ..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytų silkių salotos

Silkę supjaustyti. Salierą 20 minučių virti pasūdytame vandenyje su citrinos sultimis. Obuolį, išvirtą salierą ir papriką supjaustyti. Kiaušinį sukapoti. Žuvį sumaišyti su salierais, obuoliais, kiaušiniu, svogūnų laiškais, paprika, pasūdyti ir įberti pipirų. Paruošti padažą..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su pomidorų padažu

1. Sumaišykite visas sudedamąsias marinato dalis. Marinatą užvirinkite ir palikite jį atvėsti.2. Užpilkite marinatą ant silkės ir nakčiai palikite šaldytuve.3. Sumaišykite visas sudedamąsias padažo dalis. Išimkite silkę iš marinato ir supjaustykite ją 2-3 cm gabalėliais. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su vyšnių padažu

Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepu..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės plaktame padaže

Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Aliejus, garstyčios ir cukrus išplakami iki putų, nenustojant plakti sudedamas majonezas, supilamas vynas, actas, ir plakama, kol pasidaro vientisa masė. Šiuo padažu užpilamos silkės. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės vyno padaže

Silkės pabarstomos krapais, susukamos, sudedamos į pusdubenį ir užpilamos padažu. Padažui vynas išplakamas su garstyčiomis, aliejumi ir vandeniu, įpilama pagal skonį acto, suberiamas cukrus, pipirai. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės su vaisiais

Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama griežinėliais pjaustyta citrina, aplink išdėstomi sirupe virti vaisiai. Sirupui vynas su cukrumi užvirinamas, sudedamos uogos, skiltelėmis supjaustyti obuoliai ir ant silpnos ugnies pavirinama, kol vaisiai suminkš..

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTOS KRIAUŠĖS

Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėmis vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti. Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val. Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė grietinėje

Silkę supjaustyti smulkiais gabalėliais, virtas morkas - kubeliais, agurkus - juostelėmis. Svogūnus nupilti verdančiu vandeniu ir supjaustyti žiedeliais. Išmaišyti grietinę ir grietinėlę su majonezu, pipirais, užpilti silkę. Patiekti po 15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Keptos marinuotos daržovės

Baklažanus supjaustome griežinėliais ir vienu sluoksniu sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir paliekame pastovėti 15 minučių. Perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome juostelėmis. Cukinijas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės, marinuotos su laimų sultimis

Laimus nulupame, išspaudžiame sultis ir sutarkuojame žieveles. Česnako skilteles sugrūdame. Į didelį nemetalinį dubenį supilame laimų sultis, suberiame tarkuotas jų žieveles, sudedame grūstą česnaką ir krevetes, įpilame 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Pagardiname, sumaišome ir ..

Recepto vertinimas: 0

Bucatini su alyvuogėmis ir grybais

Didelėje keptuvėje truputį pakaitinkite aliejų. Sudėkile petražoles, česnaką ir pakepinkite apie 3 minutes, kad česnakas pagelstų. Įpilkite citrinos sulčių, sudėkite alyvuoges, čili pipirą ir ančiuvius. Maišydami ant nedidelės ugnies, troškinkite apie 5-10 minučių, ančiuvius..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos daržovės ant iešmelių

Darzoves nuplauname, morkas supjaustome 0,5 cm storio griezineliais. Darzoves ir grybus vienus po kitu apverdame pasudytame vandenyje. Sudedame i tinkleli, nuvarviname. Darzoves ir grybus marinuojame is aliejaus, "cilio", citrinos zieveles, sulciu ir kario prieskoniu pagamintame marinate apie 2 vai...

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTOS DARŽOVIŲ SALOTOS

Morkas paviriname ir supjaustome siaudeliais, svogunus - plonais griezineliais, obuolius nulupame ir supjaustome skiltelemis. Saldziasias paprikas supjaustome siaudeliais, kopustus - smulkiai. I darzoves suberiame druska ir gerai ismaisome. Ant stiklainio dugno dedame po 1-2 lauru lapus, iberiame 1-..

Recepto vertinimas: 0

KINIŠKA VIŠTIENA

Is vistienos slauneliu isimame kaula, vistiena pabarstome smulkintu cesnaku bei prieskoniais, padarome apvalius pusgaminius. Kepame ikaitintame aliejuje paslege. Kitoje keptuveje pakepiname kubeliais pjaustyta svoguna. Kai svogunai pagelsta, sudedame griezineliais pjaustyta agurka ir supilame marina..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių ir aviečių lapų mišinys

Sudziovinti po pora sauju zemuogiu ir avieciu lapu. Juos sutrinti. Sumaisyti po 4 saukstelius susmulkintu zemuogiu ir avieciu lapu su 1 sauksteliu kardamono. Laikyti vesioje, tamsioje vietoje, stikliniame inde. Tinka prie zuvies ir marinuotos mesos. Taip pat vartojamas kompotams, kisieliams paskanin..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinuotos a