18 rezultatų ieškant "marinuotos a"

Silkė su pomidorų padažu

1. Sumaišykite visas sudedamąsias marinato dalis. Marinatą užvirinkite ir palikite jį atvėsti.2. Užpilkite marinatą ant silkės ir nakčiai palikite šaldytuve.3. Sumaišykite visas sudedamąsias padažo dalis. Išimkite silkę iš marinato ir supjaustykite ją 2-3 cm gabalėliais. Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Vištiena su vyšnių padažu

Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepu..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės plaktame padaže

Silkės supjaustomos, sudedamos į pailgą pusdubenį. Aliejus, garstyčios ir cukrus išplakami iki putų, nenustojant plakti sudedamas majonezas, supilamas vynas, actas, ir plakama, kol pasidaro vientisa masė. Šiuo padažu užpilamos silkės. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės plaktame padaže

Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą ir užpilamos atšaldytu marinatu. Marinatui vandenyje išverdami griežinėliais supjaustyti svogūnai ir morkos. Supilamas actas, sudedami prieskoniai, supilamas aliejus ir pavirinama. Marinate silkės laikomos apie parą. Išimtos ..

Recepto vertinimas: 2

Silkė daržovių rinkinyje

Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnelius išvirti. Burokėlius, bulves, morkas rantuotu peiliuku gražiai supjaustyti griežinėliais arba kitokio pavidalo gabalėliais ir pamirkyti actu parūgštintame ir pasaldintame vandenyje. Skystį nupylus, daržoves suvilgyti aliejumi. Tada išmirk..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės vyno padaže

Silkės pabarstomos krapais, susukamos, sudedamos į pusdubenį ir užpilamos padažu. Padažui vynas išplakamas su garstyčiomis, aliejumi ir vandeniu, įpilama pagal skonį acto, suberiamas cukrus, pipirai. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos silkės su vaisiais

Į pailgą pusdubenį sudedamos supjaustytos silkės, ant jų eilute uždedama griežinėliais pjaustyta citrina, aplink išdėstomi sirupe virti vaisiai. Sirupui vynas su cukrumi užvirinamas, sudedamos uogos, skiltelėmis supjaustyti obuoliai ir ant silpnos ugnies pavirinama, kol vaisiai suminkš..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Keptos marinuotos daržovės

Baklažanus supjaustome griežinėliais ir vienu sluoksniu sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir paliekame pastovėti 15 minučių. Perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome juostelėmis. Cukinijas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės, marinuotos su laimų sultimis

Laimus nulupame, išspaudžiame sultis ir sutarkuojame žieveles. Česnako skilteles sugrūdame. Į didelį nemetalinį dubenį supilame laimų sultis, suberiame tarkuotas jų žieveles, sudedame grūstą česnaką ir krevetes, įpilame 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Pagardiname, sumaišome ir ..

Recepto vertinimas: 0

Bucatini su alyvuogėmis ir grybais

Didelėje keptuvėje truputį pakaitinkite aliejų. Sudėkile petražoles, česnaką ir pakepinkite apie 3 minutes, kad česnakas pagelstų. Įpilkite citrinos sulčių, sudėkite alyvuoges, čili pipirą ir ančiuvius. Maišydami ant nedidelės ugnies, troškinkite apie 5-10 minučių, ančiuvius..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos agurkų salotos su morkomis (Ramunės)

Agurkus, morkas, svogūnus ir petražoles smulkiai supjaustyti, sumaišyti su cukrumi, druska bei citrinų rūgštimi ir palaikyti 3 val. Sudėti į 1 l. stiklainius, kuriuos sterilizuoti apie 20 min. Sandariai uždaryti. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos cukinijos (Ramunės)

Cukinijas nulupam, perpjaunam per pusę, išimam munkštimą ir supjaustom norimais gabaliukais. Į indelius dedam lauro lapų, pipirų, krapų ir česnako. Galima naudoti agurkų konservavimo mišinį. Sudedam cukinijas, užvirinam marinatą, užpilam ir užsukam dangteliais. Greitai, skanu. ..

Recepto vertinimas: 2

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių ir aviečių lapų mišinys

Sudziovinti po pora sauju zemuogiu ir avieciu lapu. Juos sutrinti. Sumaisyti po 4 saukstelius susmulkintu zemuogiu ir avieciu lapu su 1 sauksteliu kardamono. Laikyti vesioje, tamsioje vietoje, stikliniame inde. Tinka prie zuvies ir marinuotos mesos. Taip pat vartojamas kompotams, kisieliams paskanin..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos daržovės su svarainiais

Moliugus, agurocius ir cukinijas nulupti, isimti seklas su jas gaubianciu minkstimu ir blansiruoti pasudytame vandenyje. Agurkus blansiruoti neluptus.Agurkus ir mazus agurocius bei mazas cukinijas marinuoti nepjaustytus, o moliugus bei stambius agurocius ir cukinijas pjaustyti stambiais kubeliais.Is..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos daržovių salotos II

Darzoves nuplauname ir smulkiai supjaustome. Marinatui skirtus produktus plakame puodelyje, kol istirpsta cukrus. Supjaustytas darzoves sudedame i puoda, uzpilame marinatu ir uzdengepaliekame per nakti kambario temperaturoje. Jei salotu is karto nesuvalgome, jas apie 4-5 dienas galima laikyti saltai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinuotos a