20 rezultatų ieškant "nedaug"

Paukštienos paštetas

Paukštienos paštetas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos arba keptos paukštienos, 200g sviesto, druskos, pipirų, 1 šaukštas konjako, 2-3 šaukštai aštraus padažo, šiek tiek citrinos sulčių. Gaminimas: Nuėmus odą, paukštieną 2-3 kartus permalti mėsmale per tankų sietelį. S..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiarūgštė tiršta sriuba

Saldžiarūgštė tiršta sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vidutinio dydžio bulves 2 saldziosios paprikos (spalva nesvarbi, maisant dar skaniau) 4 nedideli balti svogunai 1 vidutinio dydzio raudonasis 2 dėžutės luptu koncervuotu pamidorų vienas indelis sldžia..

Recepto vertinimas: 0

Tinginio balandėliai

Tinginio balandėliai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 kopūsto 3 vnt. morkų 400g jautienos faršo 1 mais. ryžių 1 kubelis sultinio 3 šaukštai pom padažo 2 šaukštai grietinės Prieskonių: lauro lap., pipirai, česnak. druska gali būti priesk mišinys pagal ..

Recepto vertinimas: 4

Kepsniai su ananasu

Kepsniai su ananasu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų),2.100 g prancūziško pusiau saldaus vyno, 3.500 g marinuotų ananasų griežinėliais, vorčesterio padažo, kiaulienos prieskonių, majonezo, fermentinio sūrio,4.2 galvutės česnako, truputėlis m..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos dešrelės

Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu) Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaukštas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, 9.česnako, druskos, 10.pipirų, cukraus Gamini..

Recepto vertinimas: 5

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais

Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaušktas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti kopūstai

Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena

Troškinta veršienaIngridientai:1kg veršienos, prieskonių (truputis pipirų, lauro lapelis, kalendros, kardamono grūdelis), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), 40 g riebalų, truputis miltų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Veršiena su ka..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas

Troškintas lynasIngridientai:1 kg lyno, 2 šaukštai miltų, 40 g sviesto, 1 citrinos sultys, muilų pipirų ir nutarkuota citrinos žievelė, druskos.Gaminimas Supjaustyto lyno gabaliukai pasūdomi, pabarstomi pipirais, pavoliojami miltuose, sudedami į indą su įkaitintais riebalais, supila..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos kumpis su pistacijomis

Kiaulienos kumpis su pistacijomisIngridientai:Kiaulienos kumpio; pistacijų. Marinatui: aliejaus, pipirų (juodųjų, baltųjų, citrinpipirių), baziliko, druskos (nedaug), kiaulienos prieskonių.Gaminimas Padarome marinatą, įtriname mėsą ir paliekame parai ar dviem. Aišku, jei..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su mėlynėmis

Omletas su mėlynėmisIngridientai:4 porcijos 200 g mėlynių, 4 kiaušinių tryniai, 3 kiaušinių baltymai, 120 ml pieno, pusė šaukšto miltų, šaukštas medaus, šaukštas sviesto, šaukštas cukraus, 20 ml brendžio, miltinio cukraus, vanilės, druskos, tarkuotos pusės citrinos žievelės.G..

Recepto vertinimas: 0

Plakta mielinė tešla

Plakta mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; Apie 250 ml pieno; 150 g minkšto sviesto; 100-125 g cukraus; 2-4 tryniai; Žiupsnelis druskos; ½ citrinos tarkuota žievelė.Gaminimas Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno..

Recepto vertinimas: 0

TRIUŠIENOS DEŠRELĖS

TRIUŠIENOS DEŠRELĖSIngridientai:0,5 kg triušienos50 g lašinukųketvirtadalis stiklinės pieno1-2 riekelės padžiūvusio pyragošaukštas sniesto ar margarinoprieskoninių daržoviųprieskoniųdruskos žarnųGaminimasMė..

Recepto vertinimas: 0

KEPSNIAI SU ANANASU

KEPSNIAI SU ANANASUIngridientai:1 kg kiaulienos (su labai nedaug riebaliukų)100 gr prancūziško pusiau saldaus vyno500 gr marinuotų ananasų griežinėliaisvorčesterio padažokiaulienos prieskoniųmajonezofermentinio sūrio2 galvutės česnakot..

Recepto vertinimas: 4

KIAULIENOS KEPSNYS SU RYŽIAIS

KIAULIENOS KEPSNYS SU RYŽIAISIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,2 maišeliai ryžių200 g fementinio sūrioprieskonių keletas česnako grežinėliųkeletas majonezo šaukštųGaminimasKiaulieną paruošti kaip kepant karbonadus i..

Recepto vertinimas: 5

BAKLAŽANŲ UŽKANDA

BAKLAŽANŲ UŽKANDAIngridientai:1 nedidelis baklažanas,10 g druskos,4 skiltelės česnako,150 g paprikos,50 g petražolių,sojos padažo,aliejaus patepimui.GaminimasBaklažanus supjaustome išilgai juostelėmis ir pabarstome druska. Palaikome 15 min,..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENA SU TAKO PADAŽU

VIŠTIENA SU TAKO PADAŽUIngridientai:200 g vištienos filė, 100 g grietinėlės,Tako padažo,marinuotų česnakų, baltojo vyno, sojų padažo.GaminimasVištieną supjaustome stambiais gabalėliais. Į keptuvę įpilame grieti..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena kario padaže

Vištiena kario padažeIngridientai:400g vištienos krutinėlės250g grietinėskario prieskonių, druskosGaminimasVištieną supjaustome kubeliais ir kepame keptuvėje (aliejaus nedaug) kol suminkštėja. Supilame grietinę, įberiame druskos i..

Recepto vertinimas: 0

SPANGUOLIŲ PYRAGĖLIAI

SPANGUOLIŲ PYRAGĖLIAIIngridientai:Indelis kremo "Rududu",Pakelis ar du apvalių vaflių,Pakelio raudonos spalvos žele,Spanguolių (iš bėdos jas galima pakeisti kitokiomis uogomis)GaminimasPlačiu peiliu ant vaflių užtepamas sluoksnis "Rududu". Lakštai suslėgiami, sudėdami į uždaromą met..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: nedaug