5 rezultatų ieškant "parauginti"

Burokėlių ir svogūnų salotos II

Burokėlių ir svogūnų salotos II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli svogūnai, 2 virti ir parauginti burokėliai, ½ stiklinės burokėlių sulčių, Druska, Pipirai, Cukrus. Gaminimas: Svogūnus ir burokėlius supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su riešutais

Burokėlių salotos su riešutais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 virti parauginti burokėliai, 1 citrina, 2 svogūnai, 1 stiklinė riešutų (geriausiai lazdyno arba migdolai), 3 šaukštai aliejaus, Druska, Pipirai. Gaminimas: Burokėlius perpjauti pusiau ir išimti vidų. Supjaustytus svogūnu..

Recepto vertinimas: 0

Adventinės salotos

Adventinės salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Raudonųjų burokėlių ( labai gerai, jei parauginti), svogūno, raugintų ar konservuotų agurkų, kiaušinio, saulėgrąžų, druskos, pipirų, baziliko, aliejaus. Gaminimas: Viską supjaustom kubeliais, pridedam prieskonių,užpilam al..

Recepto vertinimas: 0

Parauginti saldžiarūgščiai patisonai

Parauginti saldžiarūgščiai patisonaiIngridientai:2 kg patisonų, 1 l vandens, 30 g druskos, 15 g cukraus, 120-150 g prieskonių (vyšnių ir juodųjų serbentų lapų, krapų, krienų lapkočių, česnakų).GaminimasJaunus 3..

Recepto vertinimas: 5

Silpnai parauginti agurkai

Silpnai parauginti agurkaiIngridientai:1 kg šviežių nedidelių agurkų,1 l šalto virinto vandens,2,5 šaukšto druskos (stambios),4-5 skilteles česnako,čakelė juodujų serbentu lapū,3-4 šviežių krapų kotai,žiūp..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: parauginti