20 rezultatų ieškant "petrazoles"

Šalta, aštri daržovių sriuba

Šalta, aštri daržovių sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: saldžiųjų įvairių rūšių paprikų – 200 g, pomidorų – 225 g (2 dideli arba 3-4 mažesni), agurkų (su nulupta žieve) – 165 g, ropinių svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) č..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys su makaronais

Sultinys su makaronais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g kaulų, 200 g jaučių šonkaulių, 1 šaukštelis pipirų grūdelių, 1 lauro lapelis, ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių), 1 morka, 1 petražolės šaknis, 100 g saliero, 1..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su koldūnais

Bulvių sriuba su koldūnais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 morkos, gabaliukas petražolės šaknies, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto. Koldūnams: 1 stiklinė miltų, 5 – 6 grybai, 2 kiaušiniai. 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, pipirai, petražolės ir krapų šakelės..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir aguročių sriuba

Bulvių ir aguročių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 1 morka, 1 agurotis, 1 ankštinis pipiras, gabaliukas petražolės šaknies, 2 pomidorai, 0,25 poro stiebo, 4 šaukštai lydyto sviesto, 4 šaukštai grietinės, druska, krapai. Gaminimas: Morkas, petražoles, porą, pi..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys

Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su krienais

Jautiena su krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 1,5 stiklinės mėsos sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai tarkuotų krienų. Gaminimas: Mėsą užvirinti, sud..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, troškinta su obuoliais

Aviena, troškinta su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas riebalų, druskos, 1 kg kopūsto, 3 obuoliai, stiklinė vandens, mairūno, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Tada pasūdyti, įdėti supjaustytus kopūstus, obuolių skilteles, �..

Recepto vertinimas: 0

Su sūriu troškinta aviena

Su sūriu troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, druskos, pipirų, 4 svogūnai, 2 obuoliai, 2 šaukštai supjaustytų petražolės lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apkepinti, pabarstyti prieskoniais ir troškinti. Atskirai pa..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Marinuota veršiena su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos, 4 šaukštai citrinos sulčių, 2 šaukštai aliejaus, svogūnas, petražolė, morka, pipirų, druskos, 2 šaukštai miltų, riebalų, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės grietinės, petražolės lapelių. Gaminima..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena tešloje

Veršiena tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g virtos veršienos, prieskonių, citrinos sulčių, riebalų, citrinos griežinėlių, petražolės lapelių. Tešlai: stiklinė miltų, druskos, stiklinė vandens, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, 2 kiaušinių baltymai. Gaminimas: Mėsą su..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys

Kiaulienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg kiaulienos, druskos, pipirų, vandens, svogūnas, petražolės šaknis, krakmolo. Gaminimas: Mėsą apkepti orkaitėje. Tada įtrinti ją druska, pipirais ir kepti 2 valandas.baigiant kepti, įdėti svogūną, petražolės šaknį. Padažą pa..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos troškinys

Kalakutienos troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kalakutienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5..

Recepto vertinimas: 3

Virtų svogūnų salotos

Virtų svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli svogūnai, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai grietinės, Virto kiaušinio trynys, Morka, Pipirai, Krapai, petražolės. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir apie 4 min. virti ant silpnos ugnies. Pavirintus svogūnus nusu..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys

Vištienos troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5 sti..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukai tešloje

Viščiukai tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, druskos, citrinos sulčių, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, aliejus, 1,5 stiklinės miltų, riebalų, muskato riešuto, petražolės lapelių. Gaminimas: Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska, citrinos sultimis. Tada supjau..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..

Recepto vertinimas: 4

Antis su apelsinais

Antis su apelsinaisIngridientai:Jauna antis, morka, svogūnas, 3 apelsinai, 375 ml. karšto vištienos sultinio, 3 šaukštai cukraus, citrina, 2 šaukštai krakmolo, 4 šaukštai apelsinų likerio, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 2 šaukštai apelsinų džemo, petražolės šaknis, 2 šaukštai ali..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)

Meksikietiškas pomidorų padažas (Salsa de jitomate)Ingridientai:1 kg saulėje prinokusių pomidorų (arba 1 skardinė konservuotų be odelių); 1 svogūnas; 2 česnako skiltelės; 1 aitrioji paprika (chile serrano); 1-2 šakelės šviežių petražolių; ½ ryšulėlio šviežių kalendrų; 3 v..

Recepto vertinimas: 0

Cezario salotos su vištiena

Cezario salotos su vištiena Ingridientai: Iceberg (aisbergo) salotos, Ančiuviai, Kubeliais supjaustyti džiūvesėliai, Cezario padažas, Tarkuotas parmezano sūris, Vištienos krūtinėlė Papuošimui smulkiai supjausyti svogūnų laiškai ar sukapotos petražolės. Gaminimas Supjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: petrazoles