25 rezultatų ieškant "piena"

Vaniliniai ledai

Vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puo..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai ledai

Riešutiniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500ml pieno 190g cukraus 1 šaukštas kukurūzų miltų 375ml kondensuoto pieno 2 šaukštai kapotų pistacijų 2 šaukštai kapotų migdolų 2 šaukšteliai rožių vandens (ar kitokio, kurio galima nusipirkti parduotuvėse) Išeiga: 1,0 l ledų G..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Tradiciniai vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įst..

Recepto vertinimas: 5

Žemuoginis pienas

Žemuoginis pienas Ingridientai: 1-2 puodeliai pieno saujelė žemuogių 1-3 šaukšteliai pieno Gaminimas: Pieną , žemuoges ir šaukštelį medaus sudėti į plaktuvą . Kruopščiai viską suplakite. Paragaukite ir pridėkite daugiau medaus, jei jūs norite, kad jūsų žemuoginis p..

Recepto vertinimas: 0

Paukščių pienas

Paukščių pienasIngridientai: 2 pakeliai vaisių želė 2 šaukštai cukraus pudros stiklinė kondensuoto pieno nesaldaus Gaminimas: Želė ištirpiname vandenyje (perpus mažesniame kiekyje negu parašyta ant pakelio) . Pieną su cukrumi gerai išplakame , kol masė dvigubai padidės ..

Recepto vertinimas: 3

Riebusis kremas

Riebusis kremas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės pieno 4 kaiušinių tryniai 1/4 stiklinės cukraus šaukštelis vanilės esencijos Gaminimas: Užvirinkite pieną. Trynius išplakite su cukrumi ir pamažu supilkite į karštą pieną. Mišinį uždėkite ant verdančio vandens puodo ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas pienas su medumi

Šaltas pienas su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.60 g medaus, 2.1/2 litro pieno. Gaminimas: Ištirpinti medų truputi pašildytame piene. Atvėsinti, išplakti mikseriu arba plaktuvu. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.patiekalai.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Šiltas pienas su kakava

Šiltas pienas su kakava Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.80 g medaus, 2.2 šaukštai kakavos,3.600 ml pieno. Gaminimas: Truputyje pieno ištirpinti kakavą. Likusį pieną užvirti, įpilti ištirpintą kakavą ir pavirti dar 2-3 minutes. Atvėsinti, įdėti medų, išplakti mikseriu ir iškošt..

Recepto vertinimas: 0

Trupinių sausainiai

Trupinių sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė pieno, 2.4 kiaušiniai, 3.200 g sviesto, 4.4 šaukštai cukraus, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, 6.3,5 stiklinės miltų, 7.2 dėžutės kondensuoto pieno su cukrumi. Gaminimas: Sviestą gerai išsukti, kol pabals. Sukant įmušti p..

Recepto vertinimas: 3

Aguonų saldainiai

Aguonų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė aguonų,2.200 g cukraus, 3.1 stiklinė grietinėlės, 4.0,5 stiklinės pieno,5.25 sviesto. Gaminimas: Pieną su grietinėle pakaitinti emaliuotame puode, suberti cukrų ir maišant kaitinti, kol cukrus ištirps. Aguonas nusijoti ir sup..

Recepto vertinimas: 0

Mini tortas su kiviais

Mini tortas su kiviais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g miltų 80 g miltinio cukraus 1 kiaušinis 2 šaukštai pieno ar grietinėlės 113 g sviesto 1 šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės druskos Vanilinis kremas 1 stiklinė pieno 1 šaukštelis vanilini..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Paukščių pienas“

Tortas „Paukščių pienas“ Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 4 kiaušiniai, po 200 g cukraus miltų. Kremui: 200 ml pieno, 300 g sviesto arba margarino, 10 kiaušinių, 400 g cukraus, šaukštas miltų, 40 g želatinos, vanilino. Glajui: 5 šaukšt..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška bulvinių kukuliukų sriuba

Pieniška bulvinių kukuliukų sriubaIngridientai: 1,5 l pieno 140 g bulvių 5 g sviesto 15 g miltų 2 kiaušiniai druskos ir cukraus pagal skonįGaminimasNuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, pertrinti per sietelį. Tada sudėti sviestą, suberti miltus, įmu&s..

Recepto vertinimas: 1

Citrusinių vaisių suflė su likeriu

Citrusinių vaisių suflė su likeriuIngridientai:2 kiaušinių tryniai, 3 kiaušinių baltymai, šaukštas vanilinio cukraus, 40g citrusinių vaisių cukatų, 20ml apelsinų likerio, pusės apelsino arba citrinos žievelė, 50g cukraus, 125ml pieno, šaukštas miltų, 20g sviesto, miltinio cukraus...

Recepto vertinimas: 0

Pieniška Želė

Pieniška ŽelėIngridientai:1l. pieno, 4 tryniai, 5 šaukštai cukraus, 1 lazdelė vanilės, 1 stiklinė apelsinų sulčių, 2 šaukštai želatinos, vaisiai papuošimui.Gaminimas Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirp..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas tortas

Prancūziškas tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė, 5 kiaušiniai, 3/4 sti..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Prancūziškas tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė, 5 kiaušiniai, 3/4 sti..

Recepto vertinimas: 3

Braškinis paukščių pienas

Braškinis paukščių pienasIngridientai:750g sunokusių braškių, 350g riebios varškės, 60g cukraus pudros, 1 citrinos sultys, 1 stiklinė tirštos riebios grietinėlės, 3 šaukštai saldaus braškių sirupo, 6 šaukštai tirpios želatinos.Gaminimas Keletą braškių atidėti, kitas išsukti..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis ąsotis (Boba)

Velykinis ąsotis (Boba)Ingridientai:1kg. miltų, 1,5 stiklinės pieno, 200g. sviesto, 4 kiaušiniai, 150g. cukraus, 50-60g. mielių, pakelis vanilinio cukraus, 0,5kg. razinų, druskos.Gaminimas Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijot..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Daržovių suflėIngridientai:300 ml pieno, 300 g špinatų, 125 g saldžiųjų raudonųjų pipirų, 125 g svogūnų, 125 g baklažanų, 125 g aguročių, 175 g pomidorų, 100 ml balto vyno, 75 g sūrio, 50 g miltų, 65 g sviesto, 60 ml aliejaus, 30 ml pomidorų padažo, 6 kiaušiniai (..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su citrinų žievelėmis

Bandelės su citrinų žievelėmisIngridientai:2 citrinos, 50 g sviesto, stiklinė pieno, 40 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, stiklinė cukraus, 4 stiklinės kvietinių miltų, šaukštas cukraus pudros.Gaminimas Citrinas nuplikyti, nusausinti ir specialiu įrankiu nuskusti žieveles. Jas suber..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su žemės riešutų įdaru

Bandelės su žemės riešutų įdaruIngridientai:Tešlai: 75 g sviesto arba margarino, 1,5 stiklinės pieno, 50 g mielių, 0,5 šaukštelio druskos, 0,5 stiklinės cukraus, 4,5 stiklinės kvietinių miltų, kiaušinis (aptepti). Įdarui: stiklinė žemės riešutų, 50 g sviesto arba margarino, 0,..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių braškių kremas

Šviežių braškių kremasIngridientai:300 g braškių, 300 g pieno, 5 kiaušinių tryniai, 200 g kokosų pieno, 2 šaukštai citrinų sulčių, 400 g plaktos grietinėlės, 60 g želatinos, 120 g cukraus, pakelis vanilinio cukraus, mėtų lapelių (papuošimui).Gaminimas Braškes nuplaukite, jų ..

Recepto vertinimas: 3

Tradicinis paukščių pienas

Tradicinis paukščių pienasIngridientai:10 kiaušinių, 2 stiklinės cukraus, 300 gr. sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė miltų, 40-50 gr želatinos, 150 gr. vandens.Gaminimas Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Indą su suplaktais tryniais įdėti į didesnį indą su vandeniu ir už..

Recepto vertinimas: 0

Saldainiai „Paukščių pienas“ (Jūratės)

Saldainiai „Paukščių pienas“ (Jūratės)Ingridientai:2 pakeliai vaisių želatinos, 2 v.š. miltinio cukraus, 2 stiklinės kondensuoto pieno.Gaminimas Želatiną ištirpinti vandenyje (vandens reikia per pus mažiau, nei rašoma ant pakelio). Pieną su miltiniu cukrumi gerai išpla..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: piena