25 rezultatų ieškant "piena"

Vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 0

Tradiciniai vaniliniai ledai

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplak..

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Napoleonas“

Tešla: Šaltą, kietą margariną stambiai sutarkuoti. Įdėti miltus, sojos pieną, druską. Padaryti tešlą. Padaryti is tešlos rutulį ir įdėti į šaldytuvą 1 valandai. Po valandos tešlą padalinti į 6, 7 dalis ir padaryti iš jų blynus. Iškepti juos orkaitėje.Kremas: sumaišyti šal..

Recepto vertinimas: 4

Trupinių sausainiai

Sviestą gerai išsukti, kol pabals. Sukant įmušti po 1 kiaušinį ir dėti po šaukštą cukraus. Prieš baigiant sukti, suberti vanilinį cukrų. Pilti po truputį pieną. Gerai išmaišyti, sudėti miltus ir suminkyti tešlą kaip makaronams. Ją suskirstyti į gabalus ir 2 valandoms padėti ..

Recepto vertinimas: 3

Mini tortas su kiviais

Miltus sumaišyti su miltiniu cukrumi, persijoti ir papilti ant lentos. Miltuose padaryti duobutę. Sudėti gabaliukais supjaustytą šaltą sviestą ir peiliu iš kraštu užverčiant miltus kapoti iki gausis kruopelės. Po to sudėti suplaktą kiaušinį, supilti truputį pasūdytą pieną, citri..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška bulvinių kukuliukų sriuba

Nuskustas bulves isvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, pertrinti per sietelį. Tada sudėti sviestą, suberti miltus, įmusti kiausinius, įberti malto muskato riesuto ir gerai suminkyti. Is teslos daryti kukuliukus, mesti į verdantį pieną ir virti 5-6 min. Pieną pasūdyti, pagal skonį įber..

Recepto vertinimas: 1

Citrusinių vaisių suflė su likeriu

1. Cukatas supjaustome kubeliais ir 15 minučių mirkome likeryje. 2. Žieveles ir 25g cukraus suberiame į pieną ir pašildome. 3. Miltus pakepiname svieste. Maišydami supilame pieną su žievelėmis. Užverdame, įmaišome vieną kiaušinio baltymą. Ataušiname. 4. Sudedame cukata..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Užmaišyti trapią tešlą, suvynioti į polietileną ir 30 min. įdėti į šaldytuvą. Iškočioti, kad atitiktų tortinės formos dugną, ir subadyti šakute. Plikyta tešla: užvirti stiklinę vandens su sviestu ir žiupsneliu druskos, suberti miltus, maišyti, kol tešla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 3

Velykinis ąsotis (Boba)

Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijoti miltai suberiami į dubenį, supilamos pašildytos mielės. Supylus likusį pieną, tešla išplakama ir paliekama vėl pakilti. Su cukrumi išsukti tryniai sudedami į kildomą tešlą, suber..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Sūrį sutarkuoti. Paimti gilų ugniai atsparų indą, ištepti jį sviestu (apie 15 g), o kraštus pabarstyti 2 šaukštais sūrio. Indą pastatyti į šaltą patalpą. Į puodą supilti pieną, įdėti į jį lauro lapelius, virti ant silpnos ugnies 30 minučių. Susmulkinti saldžiuosius ra..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su žemės riešutų įdaru

Sviestą ištirpinti, šiek tiek ataušinti ir į jį supilti pieną. Į dubenį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti druską ir cukrų. Maišant po truputį suberti miltus. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai 30 min. pakilti (turi padvigubėti). Riešu..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių braškių kremas

Braškes nuplaukite, jų kotelius nuskabykite. Želatiną išbrinkykite. 200 g braškių ir 2 šaukštus citrinų sulčių išplakite elektriniu plakikliu. Likusias uogas perpjaukite per pusę. Į pieną ir kokosų pieną įberkite vanilinio cukraus ir pakaitinkite puodelyje ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos pyragas su persikais

Skardą iškloti kepimo popieriumi, pabarstyti miltais. Į ją įkloti iškočiotą tešlos lakštą, iš kraštų po 2 cm užlenkti ir aptepti plaktu kiaušiniu. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol gražiai parus. Ištraukus ataušinti. Kiaušinį, kiaušinio trynį, cukrų..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Gražuolė" (Jūratės)

Virtus kiaušinių trynius išsukti su cukrumi iki baltumo, įpilti verdantį pieną, greitai išmaišyti ir atšaldyti. Tada maišant supilti iš eilės visas sultis. Kokteilį pateikti šaltą arba su gabaliukais ledo. Turint kokteilių plaktuvą, iš karto galima į jį sudėti trynius, cukrų,..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos gėrimas su pieno puta (Skirmantės) (foto)

Pieną pakaitinti, bet neužvirinti. Pusę kiekio plaktuvu išplakti iki putų. Cukrų išmaišyti su kakava ir ant jo užpilti likusį pieną, išmaišyti. Atsargiai įdėti gabaliuką šokolado.Ant viršaus supilti pieno putas ir šiek tiek juodojo šokolado drožlių. ..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis vanilinis kremas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 23 x 12 cm skardą. Apvyniokite skardos šonus vandeniui atsparia aliuminine folija. Didelėje keptuvėje ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą. Suberkite miltus, įpilkite pieno, nuolat pamaišydami. Virinkite ant lengvos ugnies, kol mas..

Recepto vertinimas: 0

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Kokosų ir ananasų pyragas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenėlį. Sudėti varškę, supilti pieną, aliejų, suberti cukrų,vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti ant miltais pabarstytos lentos ir įkloti į riebalais išteptą skardą. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 2 šaukštais drungno vandens bei cukrumi iki purios masės. Įmaišyti tarkuotą apelsino žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Persijoti miltus, sumai..

Recepto vertinimas: 5

Mielinis vainikas su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su nedideliu kiekiu šilto pieno padaryti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Likusį šiltą pieną kartu su išplaktu kiaušiniu, lydytu sviestu arba ..

Recepto vertinimas: 2

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplakt..

Recepto vertinimas: 5

ŠOKOLADINĖ sriuba

Pieną užviriname su vanilės ankštimi. Ankštį išimame, šokoladą sutarkuojame, užpilame karštu pienu ir užviriname. Kiaušinių trynius ištriname su cukrumi ir plakdami supilame į karštą pieną. Maišydami kaitiname 10 minučių. Sriubą atvėsiname ir pastatome į šaldytuvą. Tiekiam..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai ledai su šokoladu

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir su vaniliniu cukrumi. Pieną užviriname. Į kiaušinių masę pamažu maišydami pilame verdantį pieną. Ledus atvėsiname, po to šaldome šaldiklyje. Sušaldytus ledus imame šiltu šaukštu (suvilgytu šiltame vandenyje) ir dedame į desertinę lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: piena