22 rezultatų ieškant "pievagrybiais"

Šaltas kumpio ir daržovių užkandis

Kiaušinius virti 10 minučių, ataušinti, nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Nupjauti pomidorų viršūnėles ir išskobti vidų.Pabarstyti druska, bei maltais pipirais ir apversti, kad išbėgtų sultys. Marinatą paruošti iš citrinų sulčių, žiupsnelio druskos, pipirų, sutrintos čes..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su pievagrybiais

Nedideliais gabalėliais supjaustytą veršienos kumpį apvoliojame prieskonių ir druskos mišinyje. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Ant viršaus užberiame riekelėmis supjaustytą morką ir troškiname kol mėsa suminkštėja. Tada dedame nepjaustytus pievagrybius. Troškiname 5 min. U..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su pievagrybiais

Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis. Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis. Paskui ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą. Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vanden..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas karpis

Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir ataušinami. Du tryniai ištrinami, sumaišomi su piene išmirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petražolių lapeliais, citrinpipiri..

Recepto vertinimas: 4

Menkės troškinys su šparagais

Žuvį supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 20 minučių pastovėti. Šparagus supjaustyti ir 15 minučių troškinti daržovių nuovire. Svogūną pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pievagrybius ir troškinti 15 minučių. Žuvį apibarstyti miltais, druska, pipirais ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su pievagrybiais

Nuvalykite ir plonais griežinėliais supjaustykite grybus. Smulkiai supjaustykite soninę ir kartu su grybais sudėkite į keptuvę. Įberkite druskos, pipirų ir kepkite apie 20 minučių. Ismaisykite grietinėlę ir tarkuotą sūrį. Bazilikus ir česnakų laiskus nuplaukite, nusausinkite ir smul..

Recepto vertinimas: 4

Austrės su pievagrybiais

Austres išimti iš kriauklių, keletui minučių įmesti į verdantį kur-bujon nuovirą. Stambesnes perpjauti per pusę. Išvalytus ir nuplautus pievagrybius patroškinti 30 g sviesto, smulkiai supjaustyti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Austres sumaišyti su pievagrybiais ir užpilti tirštu..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais

Tešlą atšildykite. Mėsą kartu su supjaustytais svogūnais ir pievagrybiais apkepkite aliejuje, paskaninkite prieskoniais ir žalumynais. Atšaldykite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Ant tešlos sudėkite įdarą, išlyginkite, tešlos galus užlenkite ir suvyniokite. Vyniotinį patieski..

Recepto vertinimas: 4

Veršiena su pievagrybiais

Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po to nusunkiame. Pievagrybius nuplauname ir supjaustome. Veršieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome taip, kad prie kiekvieno gabalo liktų po kaulą. Pabarstome druska, pipirais ir miltais. Apkepiname įkaitintuose ..

Recepto vertinimas: 1

Apkeptos įdarytos dešrelės (Jūratės)

Svogūnus smulkiai supjaustyti, pomidorus- griežinėliais. Kiaušinį išplakti su kariu, grietine, puse tarkuoto sūrio, svogūnu, pjaustytais pievagrybiais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Dešreles perpjausti išilgai, sudėti į sviestu pateptą skardą ir įdaryti. Ant dešrelių sudėti pom..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnė su grybų padažu

Plekšnes apibarstome druska, maltais pipirais, apšlakstome citrinų sultimis. Pievagrybius nuvalome, nuplauname, supjaustome griežinėliais ir nusausiname. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir kartu su pievagrybiais pakepiname svieste. Išėmę iš keptuvės, nuvarviname riebalus. Į..

Recepto vertinimas: 2

Bulviniai laiveliai su įdaru (foto)

Išverdamos bulvės, sumalamos, įmušamas kiaušinis, dedama krakmolo. Išminkoma. Iš nedidelių gabalėlių suformuojami laiveliai. Į išteptą sviestu skardą dedami bulviniai laiveliai ir 200 laipsnių temperatūroje kepami 20 min. Pabaigoje aptepami kiaušinio baltymu. Įdarai: 1) S..

Recepto vertinimas: 3

Makaronų apkepas su pievagrybiais (Ryčio)

Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės. Pievagrybius nuplauname, supjaustome kubeliais ir apverdame, sūrį sutarkuojame. Į kepimo inda dedame išvirtus makaronus patepame pomidorų padažu tada dedame apvirtus pievagrybius ir galiausiai dedame tarkuotą sūrį. Kepame 15 min. 200 l..

Recepto vertinimas: 4

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU PIEVAGRYBIAIS, GRIETINE IR SŪRIU

Su pakepintais svogunais istroskinami smulkiai supjaustyti pievagrybiai. Troskinant jie pasudomi ir papipirinami (skystys beveik visas isgarinamas). Kietai isvirti kiausiniai (4) nulupami ir supjaustomi griezineliais. Pievagrybiai ir kiausiniai isdeliojami i sviestu isteptas formeles, uzpilami pasud..

Recepto vertinimas: 0

SUMUŠTINIAI SU PIEVAGRYBIAIS

Batona supjaustome riekelemis ir aptepame sviestu. Pievagrybiu kotelius nupjauname, galvute nulupame ir supjaustome isilgai. Petrazoles smulkiai sukapojame ir sumaisome su "Vegeta".Ant aptepto sviestu batono dedame pievagrybius ir pabarstome petrazolemis su "Vegeta". (Regina)..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos įdarytos dešrelės

Pievagrybius nuplauti ir nuvarvinti. Nuluptus svogunus smulkiai supjaustyti. Pomidorus supjaustyti griezineliais. Skarda patepti sviestu.Kiausini isplakti su kariu, grietine, supjaustytais pievagrybiais, pasudyti ir pabarstyti pipirais.Desreles perpjauti isilgai, sudeti i skarda ir idaryti. Ant desr..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Versienos kumpyje astriu peiliu ipjauname ''kisenele'', itriname druska, prieskoniais, susmulkintais cesnakais ir paliekame saltai per nakti.Svogunus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaisome su grietine ir paskanine druska bei pipirais patroskiname, kol isgaruoja susidares skystis. Piena sup..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis

Veršienos kumpyje aštriu peiliu įpjauname "kišenėlę", įtriname druska, prieskoniais, susmulkintais česnakais ir paliekame šaltai per naktį.Svogūnus ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sumaišome su grietine ir paskaninę druska bei pipirais patroškiname, kol išgaruoja susidaręs skys..

Recepto vertinimas: 0

Traškus pyragas su įdaru

Susipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais pakepinti ant sviesto. Į dubenį dedame dešros (kumpio), beriame ataušintą porą su pievagrybiais, smulkiai tarkuojame fermentinį sūrį, viską išmaišome. Plakikliu išplakame 2 kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pievagrybiais