14 rezultatų ieškant "plutele"

Kepta kiauliena su grybais

Kiaulienos griežinėlius išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iš abiejų pusių kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. Mėsą galima apkepinti ir paniruotą (suvilgytą kiaušinyje ir apvoliotą maltais džiūvėsėliais); tuomet riebalų imama daugiau. Supjaustytus grybus patroškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Pica su daržovėmis

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Ant ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 - 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai, troškinti su grybais ir sūriu

Grybus ,supjaustyti gabalėliais, svogūną ir petražolꗹiaudeliais ir troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, suberti ryžius, įpilti sultinio, pridėti prieskonių ir baigti troškinti. Sūrį sutarkuoti, pusę jo sudėti į troškinį. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti žalu..

Recepto vertinimas: 0

Keptos bulvės su troškintals grybais

Grybus supjaustyti strypeliais, lašiniukus kubeliais, svogūnus sukapoti ir viską patroškinti. Bulves supjaustyti strypeliais arba griežinėliais ir pakepinti su lašiniukais, kol bulvės apsitrauks šviesia traškia plutele. Grybus sumaišyti su bulvėmis, pasūdyti, įberti kmynų ir dar keli..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su grybai

Duonos riekes iš abiejų pusių apkepinti keptuvėje arba padžiovinti elektriniame kaitintuve, kol apsitrauks traškia plutele (vidus tųri likti minkštas). Ant kiekvienos riekės uždėti po kauburėlį keptų arba troškintų grybų su padažu. Grybų kauburėliuose šaukšto apačia padaryti ..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su bulvėmis ir grybais

Menkės filė supjaustyti gabalais, apibarstyti druska, apšlakstyti rūgščiomis sultimis ir palaikyti šaltai. Tada žuvies gabalus apvolioti miltais ir iš abiejų pusių kepti aliejuje, kol apsitrauks rausva plutele. Ugniai atsparią formą arba keptuvę patepti aliejumi, ant dugno sudėti pja..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis su grybais

Plekšnes nuvalyti, išimti vidurius, nupjauti galvą ir pelekus, pasūdyti, pašlakstyti actu ir pusvalandį palaikyti šaltai. Paskui suvilgyti kiaušinio ir pieno mišinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rausva plutele. Iškepusias žuvis sudėti į pašildytą ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir pupelių troškinys su grybais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susm..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su sūrio plutele

Mėsą nuplauname, nusausiname ir apkepiname gilioje keptuvėje iš visų pusių 2 šaukštuose įkaitinto sviesto. Tada supilame vyną ir neuždengę troškiname valandą. Mėsą išimame, padedame šiltai. Po troškinimo likusį skystį perkošiame, sumaišome su bulvių koše, smulkiai supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys

Veršiena gerai nuplaunama, nušluostoma, iš jos išimami kaulai. 1 kg veršienos reikia 10-12 maltų kvapiųjų pipirų, šaukštelio cukraus ir šaukštelio druskos. Tokiu mišiniu mėda įtrinama ir prismaigstoma lašinukų. Lašiniai supjaustomi 3cm. ilgio ir 1cm. pločio juostelėmis ir..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šnicelis su plutele

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje. Plonai išmuštą mėsą pabarstykite druska ir pipirais. Mėsos gabaliukus iš abiejų pusių įspaukite į tarkuotą fermentinį sūrį. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite šnicelius dvi minutes iš vienos ir iš kitos pusių. Išėmus mė..

Recepto vertinimas: 2

Keptų morkų užkandėlė

Morkas supjaustome griezineliais ir plikome verdanciame vandenyje 2 min. Sviesta ir alieju istirpiname keptuveje, sudedame smulkiai supjaustyta svoguna, sugrusta cesnako skiltele, susmulkinta imbiero sakni ir kepame 2-3 min. Tuomet sudedame morkas, prieskonius, padidiname ugni ir kepame dar 5 min. n..

Recepto vertinimas: 0

Netikras kebabas

Viska sumaisyti, ipilti lasiuka aliejaus. Suformuoti kebabus ir suverti kiekviena ant iesmeliu. Kepti 20-30 min. 190-200 laipsniu orkaiteje.Likus kepti 5 min. galima ijungti grili, pasidengs traskia plutele. (Daiva)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: plutele