10 rezultatų ieškant "poros"

Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais

Keptos daržovės su pievagrybiais ir lęšiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30 g baklažano, 30 g cukinijos, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 30 g geltonos saldžiosios paprikos, 20 g pievagrybių, 20 g žiedinių kopūstų, 20 g brokolių, 20 g morkų, 20 g virtų lęšių, 4 skiltelių če..

Recepto vertinimas: 4

Buliaus akis

Buliaus akis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Riekė baltos duonos arba batono kiaušinis aliejaus kepimui Gaminimas: Riekės viduryje išpjauti apskritimą(labai patogu išspausti stiklinaite arba taure,bet galima ir peiliu).Paruoštą riekę dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi,į padaryt�..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos šašlykas

Kalakutienos šašlykas Ingridientai: 1 kg kalakutienos filė 0,5 l kefyro 2 svogūnų galvutės česnako arba poros šaukštų česnako granulių Santa Marijos vištienos prieskonių 2 valgomųjų šakštų alyvų aliejaus. Gaminimas: Mėsa supjaustoma gabalėliais, svogūnai žiede..

Recepto vertinimas: 3

Menkių kepenėlių užkanda

Menkių kepenėlių užkandaIngridientai: menkių kepenėlių koncervų poros kietai virtų kiaušinių svogūno Gaminimas: Kepenėles sutrinti šakute, kiaušinius ir svogūnus kuo smulkiau sukapoti, dėti prie kepenėlių. Apšlakstyti aliejumi, kuriame buvo kepenėlės, išmaišyti i..

Recepto vertinimas: 4

Kepti kiaulienos šonkauliukai

Kepti kiaulienos šonkauliukaiIngridientai:800 g kiaulienos šonkauliukų, prieskonių (maltų pipirų, gvazdikėlių, mairūno), 1 didokas svogūnas, 2 skiltelės česnako, 4 šaukštai riebalų, druskos, truputis prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa nuplaunama, įpjaunama tarp kaulų, į..

Recepto vertinimas: 2

Džiovintos duonos putelė

Džiovintos duonos putelėIngridientai:1/2kg džiovintų juodos duonos riekelių, l,5l. vandens, 3/4 stiklinės cukraus, 1 šaukštelis cinamono ir gvazdikėlių, 1/2 citrinos, 2 kupini šaukštai želatinos, 1 stiklinė uogų sulčių.Gaminimas Ne tik sudžiūvusi, bet ir šiek tiek padeginta d..

Recepto vertinimas: 2

Tortas „Napoleonas"

Tortas „Napoleonas"Ingridientai:700g miltų, 1/2kg sviesto (galima perpus su margarinu), 1 kiaušinis, 4 šaukštai grietinės, 5g druskos. Virtam vaniliniam kremui: 1/2kg sviesto, 120g miltų, 350g cukraus, 1 stiklinė pieno, 2 tryniai, 1 pakelis vanilinio cukraus (kai kurios šeim..

Recepto vertinimas: 4

Keptas baklažanas tešloje (foto)

Keptas baklažanas tešloje (foto)Ingridientai:2-3 porcijoms: 1 vidutinio dydžio baklažanas, 300 g. miltų, 300 ml. vandens, pusė šaukštelio bulvių krakmolo, poros žiupsnelių druskos ir pipirų (ar kitokių prieskonių pagal skonį), aliejaus. Gaminimas Baklažaną gerai nuplauti ir nenulup..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiška silkė

Pikantiška silkėIngridientai:2 puselės silkės1 indelis prancūziškų garstyčių,grūdeliais1 svogūnas2 obuoliai0,5 valg.šaukšto stalo acto1 valg.šaukštas degtinėsGaminimasSvogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. N..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: poros