25 rezultatų ieškant "pyrageliai"

Vafliniai pyragėliai

Vandens vonelėje pakaitinamas dubenėlis su susikristalizavusiu medumi.Medui ištirpus įberiamas cukrus, sudedamas gabalėliais pjaustytas sviestas ir maišoma, kol jie ištirps.Sudedami kapoti riešutai, kakavos milteliai, miltai, prieskoniai ir, intensyviai maišant, kaitinama apie 10 min. Par..

Recepto vertinimas: 0

Krabų pyragėliai su aštriu pomidorų padažu

Vermišelius išvirkite, nuvarvinkite. Dideliame dubenyje sumaišykite makaronus, krabų mėsą, petražoles, papriką, parmezano sūrį, miltus, svogūnus ir pipirus. Įmuškite kiaušinius ir viską kruopščiai išmaišykite. Iš masės padarykite 12 paplotėlių, kuriuos šaldykite 30minučių...

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Varškėtukas“

š varškės, margarino, sodos, išplaklos grietinės su vaniliniu cukrumi ir miltų suminkyti minkštą tešlą. Cukrų sumaišyti su cinamonu. Imti kiaušinio dydžio tešlos gumulėlį, jį suploti, į vidų įberti cukraus su cinamonu, kraštus užspausti, dėti į paruoštą skardą, aptepti i..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su brokoliais

Brokolių galvutes nupjaustom ir 1 minutę paverdam pasūdytame ir parūgštintame vandenyje; gerai nuvarvinam ir atvėsinam. Kumpį supjaustom kubeliais ar juostelėm, sūrį sutarkuojam. Viską sumaišom, sudedam brokolius, majonezą, prieskonius ir gerai išmaišom. Tešlos gabalėlio kraštus ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su kruopomis ir bulvėmis

Iš pusės miltų, šilto pieno ir ištrintų su cukrumi mielių paruošti raugą. Kai pakils, suberti likusius miltus ir druską bei supilti išlydytą margariną, gerai išminkyti ir palikti, kad pakiltų.Bulves išvirti ir sumalti mėsmale. Grikių košę išmaišyti su bulvėmis, suberti pake..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai pyragėliai su vyno kremu

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su 90 g cukraus. Toliau sukdami, suberiame miltus. 2. Baltymus plakame, kol susidaro standžios putos, ir pamažu įmaišome į tešlą. 3. Supilame tešlą į riebalais pateptą stačiakampę skardelę ir kepame 220° C karštumo..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir žuvies pyragėliai

Bulvės ir virta žuvis permalamos mėsmale, įmušamas kiaušinis, įdedama pomidorų pastos, pasūdomą. Iš tešlos daromi norimo dydžio pyragėliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepami. Valgomi su salotomis. ..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su lašiša

Sluoksniuotą tešlą šiek tiek pakočiokite. Iš lakšto išpjaukite maždaug 8 cm skersmens apskritimus. Išdėliojusi juos kepimo popieriumi ištiestoje skardoje, kepkite 200°C karštumo orkaitėje 10 minučių. Abiejų rūšių lašišą susmulkinkite ir sumaišykite su krapais, citrinų..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su spanguolėmis ir riešutais

Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros. Keturkampį kepimo indą ištepame riebalais. Kiaušinius mediniu šaukštu arba elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi. Įmaišome persijotus miltus, supilame ištirpintą sviestą, sudedame susmulkintus riešutus ir spanguoles, atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Mylimiausi“ (Jūratės)

Dideliame inde sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, įmušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus (geriau cukrų prieš tai sumalti, kad geriau susimaišytų ir neliktų neištirpusių kristalėlių), šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su pudingu (Skirmantės) (foto)

Iš varškės, sviesto, druskos, cukraus, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Suvyniojame ją į plėvelę ir laikome šaltai 3 val. Paskui iškočiojame plonu sluoksniu ir supjaustome 12x20 cm dydžio stačiakampiais gabalėliais. Pagal nurodymus ant pakuotės paruošiame pudingo milte..

Recepto vertinimas: 0

Didžiaakiai pyragėliai (Skirmantės) (foto)

Iš tešlos padaryti 8 cm skersmens skritulių. Iš pusės tų skritulių 6 cm skersmens formele išpjauti žiedus ir uždėti juos ant skritulių. Kepti 5-7 minutes, kol papločiai iškils ir truputį paruduos. Sumaišyti grietinę, varškę, cukrų, kiaušinius ir vanilinį cukrų. Dėti š..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su dešrelėmis (Jūratės)

Tešlai trynį ištrinti su prieskoniais, grietine, įbėrus miltų gerai išminkyti, padalinti į kelis gabalėlius, jais iškloti keksiukų formeles, patepus prieš tai riebalais. Į vidų sukrėsti įdaro ir kepti orkaitėje. Įdarui dešreles supjaustyti plonomis riekutėmis, sumaišyti su vir..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su braškėmis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiekvieną sluoksniuotos tešlos lakštą perpjauti pusiau. Tešlos paviršių aptepti tryniu. Sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos. Kepti 25 min. Išimti iš orkaitės ir ataušinti. Įdarui skirtas braškes nuplauti šaltu vandeniu. Pa..

Recepto vertinimas: 1

Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sudedame į atskirus dubenėlius. Cukrų padalijame pusiau. Vieną dalį plakame su kiaušinių baltymais, kol susidaro standžios putos, kitą sukame su tryniais, kol pabąla. Į trynių masę po truputį pilame persijotus miltus, vanilinį cukrų, k..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragėliai su avietėmis

Didelį pergamentinio popieriaus lakštą perlenkiame perpus, kad viduryje būtų lenkimo žymė. Tada popierių atlenkiame. Ant jo persijojame miltus, suberiame cukrų. Į puodą įpilame šalto vandens ir sudedame kubeliais supjaustytą sviestą. Vandenį su svietu kaitiname, nuolat maišydami m..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuoti pyragėliai su varške ir žalumynais

Žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su permalta varške ir pagardinkite druska, cukrumi, pipirais bei citrinų žievelėmis. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostomis. Ant kiekvienos dėkite varškės įdaro ir suvyniokite. Patepkite viršų plaktu kiaušiniu ir dėkite į aliejumi ište..

Recepto vertinimas: 1

Pyragėliai „Petit fours“

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei krakmolą ir išsijoti ant trynių masės. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į paruoštą masę. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dal..

Recepto vertinimas: 1

Pyragėliai su kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į norimą kiekį kvadratėlių, ar kitokios formos pyragėlių. Sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos. Tešlą subadyti mediniu pagaliuku ir palaikyti 15 min. Orkaitę įkaitinti iki 220°C ..

Recepto vertinimas: 0

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos kvadratų karštus. Marcipanų masę iškočioti Albai plonai ir supjausty..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai „Kepti kiaušiniai“

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Persikus padėti, kad gerai nuvarvėtų skystis. Tešlą iškočioti ir padalinti į 10 kvadratų. Į kiekvieno tešlos kvadrato vidurį įdėti po vieną persiko puselę. Tešlos kraštus ..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos pyragėliai su grietinėlės įdaru

Tešlai 125 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Į skystį iš karto suberti miltų ir krakmolo mišinį. Puodą vėl statyti ant viryklės ir maišyti tol, kol susiformuos nuo puodo kraštų lengvai atsiskiriantis tešlos gniužulas bei ant pu..

Recepto vertinimas: 4

Plikyti pyragėliai su kakavos ir grietinėlės kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir maišyti, kol susidarys prie puodo kraštų nelimpantis tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmušti kiaušinį. Ją ataušinti. Paskui vieną..

Recepto vertinimas: 0

Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)

Kiaušinio trynius išplakite šakute, supilkite pieną, vandenį, anyžius; palaikykite 15 minučių. Miltus suberkite į dubenį, sumaišykite su mielėmis ir druska. Sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą. Palengva išmaišykite mentele, supilkite trynių ir pieno mišinį. Skardą ištepk..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su špinatais ir fetos sūriu (Zitos)

Špinatus atšildome. Jei naudojame šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją taip pat atšildome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome 8 cm ilgio ir pločio kvadratais. Atšildytus špinatus sumaišome su fetos sūriu. Įdarą dedame į tešlos gabalėlių vidurius ir užlankstome tešlos kraštus. Ki..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pyrageliai