6 rezultatų ieškant "rugine duona su vaisiais"

Kmynų gira

Kmynų gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 l vandens500 g sužiedėjusios ruginės duonos200 g cukraus15 g mielių25 g kmynų Gaminimas: Ruginę duoną supjaustyti mažais gabalėliais, išdžiovinti. Užplikius verdančiu vandeniu palaikyti 3-4 valandas ir nukošti. Supilti mieles, cukrų, kmyn..

Recepto vertinimas: 3

Apkepta aviena su kopūstais

Apkepta aviena su kopūstaisIngridientai:1/2kg riebios virtos avienos su kauliukais, prieskonių, druskos, 1/2 kg raugintų kopūstų, 40 g riebalų, 1 svogūnas.Gaminimas Virta mėsa supjaustoma gabaliukais, sudedama į ugniai atsparų indą, pabarstoma pipirais, jei reikia, druska, ir ant jos..

Recepto vertinimas: 2

Juoda ruginė duona

Juoda ruginė duonaIngridientai:10kg stambiai maltų ruginių nusijotų miltų, 5l. vandens, 100g druskos, raugo.Gaminimas Vanduo pašildomas, suberiamą 1/3 miltų, supilamas šiltame vandenyje išleistas raugas ir, gerai išmaišius, tešlos paviršius pabarstomas miltais. Duonkubilis šiltai a..

Recepto vertinimas: 3

Plikyta juoda ruginė duona

Plikyta juoda ruginė duonaIngridientai:10kg nusijotų ruginių miltų, 5l. vandens, 100g druskos, kmynų, raugo.Gaminimas Išėmus raugą, į duonkubilį suberiamą 1/3 kepimui skirtų miltų, užplikoma verdančiu vandeniu ir gerai išmaišoma, kad neliktų sausu miltų. Duonkubilis šiltai už..

Recepto vertinimas: 2

Ruginė košė

Ruginė košėIngridientai:1,5 stiklinės ruginių miltų, 3—4 stiklinės vandens, 50—100 g sviesto, druskos.Gaminimas Į pasūdytą verdantį vandenį maišant plona srovele suberiami persijoti ruginiai miltai ir vis maišant 10—15 min pavirinama. Paskaninama sviestu. Valg..

Recepto vertinimas: 4

Burokėlių kotletai

Burokėlių kotletaiIngridientai:3-4 vidutinio dydžio burokėliai, 0,5 stiklinės razinų, 2-3 riekelės ruginės duonos, 1 arbatinis šaukštelis malto cinamono, 0,5 arbatinio šaukštelio malto imbiero, aliejaus, džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Burokėlius nuplauname, išverdame, atvėsiname..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rugine duona su vaisiais