13 rezultatų ieškant "saltos sriubos"

Medaus tortas su riešutais

Medaus tortas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2,5 stiklinės miltų, 100 g medaus, 1 kiašinis, 100 g sviesto, 1-2 valgomieji šaukštai grietinės. Kremui: 1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgšties, 20 susmulkintų graikini�..

Recepto vertinimas: 3

Medaus tortas su riešutėliais

Medaus tortas su riešutėliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2,5 stiklinės miltų, 2.100 g medaus, 3.1 kiašinis, 4.100 g sviesto, 5.1-2 valgomieji šaukštai grietinės. Kremui: 6.1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 7.1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgštie..

Recepto vertinimas: 4

POMIDORŲ PADAŽAS II

POMIDORŲ PADAŽAS II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių. Gaminimas: Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sanda..

Recepto vertinimas: 0

Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotos

Žaliųjų šparaginių pupelių ir abrikosų salotosIngridientai:500 g žaliųjų šparaginių pupelių, 75 g džiovintų abrikosų, 1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių, druskos, 200 g konservuotų saldžiųjų kukurūzų, 3 graikiniai riešutai. Padažui: 1 šaukštas apelsinų sulči..

Recepto vertinimas: 0

Baltųjų gūžinių kopūstų salotos

Baltųjų gūžinių kopūstų salotosIngridientai:1 nedidelė kopūsto gūžė, 1 morka, 1 svogūnas, 0,75 stiklinės grietinės, krapų, druskos, cukraus.Gaminimas Švieži kopūstai supjaustomi šiaudeliais ar kvadratėliais, sudedami į dubenį, pabarstomi druska, patrinami mediniu šaukštu a..

Recepto vertinimas: 5

Pakišuolis

PakišuolisIngridientai:1kg miltų, 1/2l. pieno, 30g mielių, 10g druskos 100g cukraus, 2 tryniai, 50g riebalų, 300g rūkytų lašinių, 1 svogūnas, pipirų.Gaminimas Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogū..

Recepto vertinimas: 4

Venecijos salotos su vištiena

Venecijos salotos su vištienaIngridientai:0,25 stiklinės razinų, 1 apelsino sulčių, 0,25 stiklinės kedro riešutų, 450 g šaltos gabaliukais supjaustytos virtos vištienos, nedidelio žiupsnelio maltų gvazdikėlių, 0,25 stiklinės šaltai spausto alyvų aliejaus, šaukštas vyno acto,..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..

Recepto vertinimas: 5

Kavos kokteilis

Kavos kokteilisIngridientai:0,5 stiklinės užplikytos šaltos kavos, l arbatinis šaukštelis cukraus, 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos arba obuolių sulčių, 0,5 stiklinės grietininių arba pieninių ledų, malta citrinos ar apelsinų žievė, šiek tiek maltos kavos.Gaminimas Užplikyt..

Recepto vertinimas: 5

Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys

Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvysIngridientai:1 kg žuvies (sterkų), 50 g alyvuogių aliejaus, 5 g česnakų, druskos, pipirų, 0,5 l vandens, pusantros citrinos, smulkintų petražolių.Gaminimas Paruoštas žuvis supjaustykite 2 cm storio gabaliukais. Puode su auselėmis pašildykite alyvuo..

Recepto vertinimas: 5

Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)

Konservuotas pomidorų padažas (Ramunės)Ingridientai:2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių.Gaminimas Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sandari..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pomidorų padažas su česnakais

Paprastas pomidorų padažas su česnakaisIngridientai:2 dalys pomidorų, 1 dalis česnakų, aliejaus, druskos, pipirų, kario, raudonosios paprikos miltelių.Gaminimas Pomidorus ir česnakus supjaustyti, supilti aliejų, sudėti prieskonius ir troškinti apie 10 min. Sudėti į indelius ir sand..

Recepto vertinimas: 0

Ledinis braškių kremas

Ledinis braškių kremasIngridientai:4 porcijos150g braškių30g miltinio cukraus1/3 pakelio želatino2 šaukštai brendžio arba abrikosų likerio1/4 l 35% šaltos grietineles paruošimui1/8 l 35%šaltos grietineles4 gražios braškės :) Gaminimas Deserto dubenelius sudėti į šaldytuvą..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saltos sriubos