13 rezultatų ieškant "saulegrazomis"

Kiniškos salotos lietuviškai

Kiniškos salotos lietuviškai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Morkos, ilgavaisis agurkas, kepintos saulėgražos, riešutai arba sezamo sėklos, apelsinas, šlakelis aliejaus, sojų padažo, druskos, pipiru, česnako, panevėžio file arba virtos jautienos. Gaminimas: Mo..

Recepto vertinimas: 0

Lietinių vyniotinis

Lietinių vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 lietiniai blynai. Įdarui: 1 pakelis riebios varškės, 1 kiaušinis, 1 citrina, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 stiklinės saulėgrąžų, 1 stiklinė riešutų. Papuošimui: 2 šaukštai medaus, susmulkintų lazdyno riešutų Gaminimas: Varškę ..

Recepto vertinimas: 4

Džiovintų vaisių salotos

Džiovintų vaisių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g džiovintų abrikosų, 100 g džiovintų slyvų, 50 g džiovintų obuolių, 3 šaukštai razinų, 2 šaukštai migdolų drožlių, 2 šaukštai saulėgrąžų, 2 šaukštai pistacijų, 4 šaukštai cukraus pudros, pusės citrinos sult..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 paprikos, 1 morka, 100 g konservuotų kukurūzų, graikinių riešutų, šaukštas sviesto, išlukštentų saulėgrąžų, razinų, druskos, pipirų, tarkuoto fermentinio sūrio, 2 šaukštai džiūvėsėlių. Gaminimas: Paprikas perlieti karštu..

Recepto vertinimas: 0

Menkė troškinta su vynuogėmis

Menkė troškinta su vynuogėmisIngridientai: 500g menkės 300g grietinėlės svogūno 200g vynuogių aliejaus kepimui Vegetos kario juodųjų pipirų Gaminimas: Svogūną supjaustykite kubeliais . Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje . Pilkite gr..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių, žiedinių kopūstų apkepas

Brokolių, žiedinių kopūstų apkepasIngridientai:1 stiklinė ryžių, 1 brokolis, 1 nedidelė žiedinio kopūsto galva, 100 g. grietinės, 4-5 kiaušiniai, susmulkinti žalumynai, 4 šaukštai tarkuoto parmezano, 2 šaukštai miltų, 1 morka, 1 svogūnas, pipirai, druska, karis, 2-3 šaukštai ke..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių vyniotinis su daržovėmis (Jūratės)

Bulvių vyniotinis su daržovėmis (Jūratės)Ingridientai:Bulvių, 1 kiaušinio, miltų, morkų, svogūno galvutės, grybų, petražolių ar krapų, muskato prieskonių, druskos, sviesto, grietinės, lukštentų saulėgrąžų.Gaminimas Išvirtas bulves sumaigyti. Įmušti kiaušinį, įbe..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..

Recepto vertinimas: 0

Varškė su morkomis

Varškė su morkomisIngridientai:100 g varškės; 1 nedidelė morka; Druskos ir ką tik maltų pipirų; Žiupsnelis kalendros arba cinamono; Mineralinio vandens; 1 valg. š. pakepintų saulėgrąžų branduolių.Gaminimas Varškę išplakite su trupučiu mineralinio vandens. Morką sutarkuokite ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomis

Vengrinių slyvų pyragas su saulėgrąžomisIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 20 g mielių; Apie 125 ml pieno; 1 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; 1 kiaušinis; 60 g minkšto sviesto; 100 g smulkiai maltų saulėgrąžų sėklų; Miltų kočiojimui; Riebalų skardai ištepti. Įdarui: 1,..

Recepto vertinimas: 0

Duonos apkepas su sūriu

Duonos apkepas su sūriuIngridientai:8 riekės baltos duonos su saulėgrąžomis; 6 kiaušiniai; 200 ml pieno; 100 g sviesto; 200 g fermentinio sūrio; 4 gabalėliai mozzarella sūrio; Žiupsnelis muskato; 2 skiltelės česnako; Petražolės; Krapai.Gaminimas Duoną pakepinti keptuvėje ant sviesto..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su kviečiu gemalų padažu

Salotos su kviečiu gemalų padažuIngridientai:2 stiklinės avižinių dribsnių,2 bananai,2 obuoliai,0,5 stiklinės saulėgrąžų,15-20 džiovintų abrikosų,aliejaus,1 šaukštas cukraus.Padažui:2 indeliai natūralaus jogurto,2 šaukštai kondensuoto pieno,3 šaukštai kviečių gemalų.Gaminim..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su saulėgrąžomis

Troškinta veršiena su saulėgrąžomisIngridientai:150 g veršienos kumpio.50 g baltojo vyno,50 g grietinėlės,50 g vandens,2 šaukštai saulėgrąžų branduolių, 1/2 šaukšto prieskonių (paprikos, garstyčių grūdelių, pipirų, svogūnų), druskos, aliejaus.GaminimasMėsą truputi pamušam..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saulegrazomis