Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai

Ingridientai:
500 g miltų,
¼ tarkuoto kokoso riešuto,
1 indelis koncentruoto pieno,
1 arbatinis šaukštelis trintos vanilės,
250 g cukraus pudros,
5 kiaušiniai,
125 g sviesto,
½ šaukštelio Elzaso mielių,
aliejaus kepimui.
Gaminimas
Sutarkuokite ketvirtį kokoso riešuto. Į dubenį suberkite miltus, cukrų, trintą vanilę, tarkuotą kokoso riešutą; viską sumaišykite. Padarykite duobelę, sudėkite mieles, minkštą sviestą, įmuškite kiaušinius, maišant pamažu supilkite pieną. Tešla turi būti gerai išminkyta ir lengvai iškočiojama.

Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstytos lentos 0,5 cm storio sluoksniu, išpjaustykite įvairių formų figūrėles (skridinėlius, kvadratėlius, trikampius, žvaigždute ir t.t.) Pašildykite aliejų ir kepkite jame pyragėlius, kol gražiai paruduos. Tiekite į stalą pabarstytus cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!