Serbiškas karbonadas

Ingridientai:
4 gabalėliai karbonado,
350 g ryžių,
10 žaliosios paprikos ankščių,
750 g pomidorų,
svogūnas,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Ant patepto aliejumi didelio troškintuvo dugno dėti sluoksnį nuplautų ryžių, ant jų - juostelėmis pjaustytos paprikos, pomidorų skilteles (pomidorus nuplikinti ir nulupti), žiedeliais supjaustytą svogūną. Vėl dėti ryžių sluoksnį, ant jų - daržovių. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti druska, pipirais. Ant viršaus sudėti išmuštus ir pasūdytus karbonadus. Užpilti ketvirtadaliu stiklinės vandens, trupučiu aliejaus. Uždengti ir troškinti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje 2 val. Baigiant atidengti, kad mėsa truputį paskrustų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!