20 rezultatų ieškant "sparneliai"

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Virš žarijų kepti vištų sparneliai su medumi

Popieriniu rankšluoščiu nušluostykite vištų sparnelius, sulenkite juos. Sudėkite į lėkštą stiklinį ar molinį indą. Mažame stiklianyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, cheresą, aliejų ir užpildykite ant vištų sparnelių Uždenkite maistine plėvele ir, retkarčiais pavarty..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti vištų sparneliai

Sparnelius įtriname susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir paliekame 1 valandai uždengtame inde. Morkas nuskutame, supjaustome griežinėliais ir jais išklojame skardos dugną. Ant morkų sudedame vištų sparnelius ir užpilame alumi. Kepame 200 - 230C temperatūros orkaitėje. Kas 15 minu..

Recepto vertinimas: 4

Pikantiški vištų sparneliai

Paruošti marinatą: pomidorų padažą užvirinti, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus bei česnakus, visus kitus nurodytus produktus, ir ant mažos ugnies pakaitinti 5 minutes. Sparnelius vienu sluoksniu sudėti į dubenį ,užpilti ataušusiu marinatu ir šaldytuve laikyti mažiausiai 3 valanda..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški sparneliai

Česnaką sutrinkite, čilį supjaustykite. Sumaišykite su medumi ir kečupu, pagal skonį pagardinkite druska ir kajeno pipirais. Sparnelius ištrinkite paruoštu padažu ir sudėkite į formą. Kepkite 15 min. iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Morkas sutarkuokite stambia trintuve. Kopū..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų sriuba su vištų sparneliais

Į puodą sudedame nuplautus vištų sparnelius, užpilame verdančiu vandeniu, užverdame, po to vandenį nupilame, sparnelius perplauname, vėl sudedame į perplautą puodą, užpilame 1,3l. verdančio vandens, dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį, suberiame prieskonius, Verdame, kol sparnel..

Recepto vertinimas: 0

Aukštaitiška virta įdaryta višta

Išdarinėtai ir išplautai vištai pro pjūvį nugaroje išimami kaulai (kojų ir sparnelių kaulai paliekami). Į vidų prikemšama paruošto įdaro, užsiuvama, dedama, į puodą, užpilama karštu vandeniu, kad pusiau apsemtų, ir verdama su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Baigia..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas

Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nušluostomas. Vidus ištrinamas druska su kmynais, o viršus tik su druska. Taip paruoštas paukštis laikomas per naktį. Kitą dieną vidus iššluostomas, pridedamas slyvų ir užsiuvamas. Šlaunelių galai surišami. Ant..

Recepto vertinimas: 2

Su obuoliais kepta žąsis

Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir iš išorės įtrinamas druska su kmynais ir maltais kvapiaisiais pipirais. Taip paruošta ji paliekama per naktį. Kitą dieną kmynai nuš..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Aštrūs vištų sparneliai

Sparnelius įpjauname dviejose vietose. Dideliame dubenyje sumaišome likusius komponentus, sudedame vištų sparnelius ir išmaišome. Uždengiame ir marinuojame šaltoje vietoje 3 valandas arba per naktį. Sparnelius kepame grilyje arba keptuvėje, kol apskrunda, o plutelė tampa ruda. Tieki..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių troškinys su ananasais ir vištų sparneliais

Vištos sparnelius įtrinkite prieskoniais, apkepkite, sudėkite į puodą su verdančiu sultiniu ir troškinkite. Keptuvėje apkepkite supjaustytas bulves, morką, svogūną ir česnako skilteles (nenuluptas), sudėkite į puodą su sparneliais, paskaninkite prieskoniais ir troškinkite apie 15-2..

Recepto vertinimas: 0

Kiniški viščiukų sparneliai

Iš visų ingredientų išskyrus mėsą paruoškite marinatą. Dideliame nemetaliniame inde marinuokite sparnelius per naktį. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite sparnelius arti vienas kito ir kepkite neuždengtus 60-90 minučių 150 laipsnių C orkaitėje. Sparnelius dažnai l..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su viščiukų sparneliais

Ant vidutinės ugnies prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite pusę laiškinių svogūnėlių, šalavijo lapelius, viščiukų sparnelius ir apibarstykite druska. Kepinkite 3-4 min. Uždenkite ir dar 15 min. kepkite ant žemos ugnies. Įpilkite 90 ml vyno. Uždenkite ir kepkite..

Recepto vertinimas: 0

VIRTA ANTIS GRYBŲ PADAŽE

Isdarineta nepjaustyta antis uzpilama karstu pasudytu vandeniu ir verdama neuzdengta, kol suminksteja. Baigiant virti, sudedamos pakepintos prieskonines darzoves.Padazui nuplauti grybai isverdami mazame kiekyje vandens, supjaustomi juostelemis ir patroskinami su smulkiai supjaustytu svogunu saukste ..

Recepto vertinimas: 0

KEPTI VIŠTŲ SPARNELIAI SU MEDAUS IR POMIDORŲ PADAŽ

Nukerpame sparneliu galiukus - is ju iseis labai puikus sultinys. Perkerpame kiekviena sparneliu dali, pabarstome prieskoniais vistienai. I keptuve gausiai pilame aliejaus. Kai aliejus gerai ikais, apkepiname vistu sparnelius. Kepame ant kaitrios ugnies, kol iskeps. Smulkiai pjaustome svoguna. Tada ..

Recepto vertinimas: 4

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS KEPSNELIAI

Vistos isdarinejamos, nuo kurutineliu nulupama oda, virs pirmojo sanario nupjaunami sparneliai ir mesa nuskutoma iki raktikaulio. Sanarys apipjaunamas ir atpalaiduojamas, o raumuo peiliu atkieliamas nuo krutinkaulio ir isimamas. Pasalinus sausgysles, raumenys lengvai ismusami, atskiriant didiji ir m..

Recepto vertinimas: 4

AŠTRŪS VIŠTŲ SPARNELIAI

Sumaisykite smulkintus cesnakus su aliejumi, prieskoniais ir soju padazu. Paruostu misiniu gerai itrinkite sparnelius ir kepkite juos orkaiteje, kol graziai apskrus. Patiekite su megstamais padazais...

Recepto vertinimas: 4

Pikantiški sparneliai

Medu ismaisome su citrinos sultimis.I jas sudedame visus prieskonius, isspausta cesnaka ir viska sumaisome. Gautu marinatu itriname sparnelius ir 6-8 val laikome saldytuve. Kepame ant groteliu. (Gitana)..

Recepto vertinimas: 3

Kinietiški vištienos sparneliai

Sparnelius trumpai (0,5 val) palaikyti apibarsčius paukštienos prieskoniais ir česnaku. Sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir apie 8 min. apvirti. Nuvarvinti vandenį ir sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apskrudinti. baigiant skrudinti į keptuvę supilti prieš tai išmaišytą ..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: sparneliai