25 rezultatų ieškant "taip"

Sluoksniuotas tortas

Sviestą išsukite iki baltumo. Kitame inde ištrinkite trynius su cukrumi. Tada trynius po šaukštą dėkite į sviestą, taip pat dėkite po truputį miltų ir plakite. Taip plakite kol sudėsite visą trynių masę. Baigdami plakti supilkite vanilę. Tešlą padalinkite į 4 – 5 dalis ir vien..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Tikras itališkas Tiramisu

Kiaušinius gerai nupluname su šiltu vandeniu ir muilu (aš taip darau, kadangi kiaušiniai bus naudojami nevirti). Maskaponę sumaišome su kiaušiniais, kad gautųsi vientisa masė. Biskvitinius pirštelius pamirkome kavoje ir sudame stikliniame inde sluoksnį, tada užtepame kremo sluoksnį. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Marinuotos šparaginės pupelės

Pupelių ankštis marinuokite nepernokusias, taip jos bus skanesnės. Pupelių ankštis nuplaukite, nupjaukite galiukus, įdėkite į puodą su vandeniu ir pavirkite 3 minutes. Po to jas išgrėbkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į švarius stiklainius, užpilkite marinatu. Stiklainius ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Su obuoliais kepta žąsis

Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir iš išorės įtrinamas druska su kmynais ir maltais kvapiaisiais pipirais. Taip paruošta ji paliekama per naktį. Kitą dieną kmynai nuš..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su cukinijomis ir baklažanu

Į didelę keptuvę įpilti 2 šaukštus aliejaus, įdėti šaukštą sviesto. Smulkiai supjaustyti svogūną, česnaką ir pakepinti. Sudėti mėsą. Po 5 min. įberti druskos, pipirų, raudonėlio, prieskonių sriubai, sudėti pjaustytus žalumynus. Mėsą išimti, atvėsinti. Vidutinio dyd..

Recepto vertinimas: 0

Avienos pjausniai su mėtomis

Marinavimo laikas 12val. Citrinos žievelę nutarkuojame, sultis išspaudžiame. Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Mėtas taip pat smulkiai supjaustome. Viską sumaišome, pagardiname pipirais. Mėsą patepame marinatu, sudedame į plokščią indą, pridengiame ir m..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su brokoliais

Brokolius 2 min. palaikykite verdančiame vandenyje. Nupilkite verdantį vandenį ir apliekite šaltu vandeniu. Brokolius supjaustykite stambiais gabaliukais. Ištepkite dvi kepimo skardas. Į tešlą įmaišykite džiovintų krapų taip, kad tešla kartu su krapais sudarytų vientisą masę. Pasi..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su šviežiais kopūstų lapais

Iš kopūsto išpjaukite kotelį (jo neprireiks). Gerai nuplaukite kopūsto lapus, juos sudėkite į platų puodą, užpilkite trupučiu vandens (vanduo turi šiek tiek apsemti lapus) ir virkite 10 – 15 minučių, kol lapai suminkštės. Nupilkite vandenį ir smulkiai supjaustykite kopūsto lapu..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni kaimiškai

Ištepkite dvi kepimo skardas. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais. Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus. Nulupkite dešreles, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėliokite ant..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su vištienos kepenėlėmis

Puode įkaitinkite sviestą ir greitai jame apkepkite vištienos kepenėles. Kepinkite taip, kad kepenėlės iš išorės apskrustų, tačiau iš vidaus būtų dar rausvos. Kiaurasamčiu išimkite kepenėles iš puodo, sudėkite į atskirą indą ir atidėkite į šalį. Į tą patį puodą sudėk..

Recepto vertinimas: 4

Kalcioni su svogūnų įdaru

Įkaitinkite pusę kiekio aliejaus ir apie 10 min. kepinkite jame svogūnus (porus), kol šie suminkštės. Padidinkite ugnį, įpilkite vyno ir kaitinkite, kol mišinys pasidarys beveik sausas. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų, druskos, muskato riešutų. Troškinkite..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotas keksas su šokoladu

Į išsuktą sviestą įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų, 2 kiaušinius, 4 trynius ir romą. Po truputį į sviestą suberkite atskirai sumaišytus miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kekso formą (30x..

Recepto vertinimas: 3

Ryžių ir kiaulienos plovas (Dianos)

Išvirti ryžius taip, kad būtų birūs (dėti tik užvirus vandeniui ir verdant galima įpilti truputį aliejaus). Į keptuvę supjaustyti mėsą kubeliais ir pakepinti aliejuje. Į keptuvę taip pat sudėti tarkuotą morką, pjaustytą svogūną ir česnaką. Viską pakepinti, kol mėsa iškeps..

Recepto vertinimas: 3

Geldutės su imbierais

Geldučių kiautus atidaryti plona mentele, minkštimą atskirti nuo viršutinio ir nuo apatinio kiautų. Nuo išimtų geldučių pašalinti pilką kraštelį ir (pagal skonį) oranžinės spalvos sluoksnį. Taip paruoštą minkštimą perskalauti šaltu vandeniu, nusausinti ir perpjauti per pusę..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių apkepėlė (Jūratės)

Keletą minučių apvirti brokolio žiedynus. Stambius žiedynus susmulkinti. Papriką, nulupus ir išėmus kauliuką, supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti pomidorą ir papriką. Susmulkinti svogūno galvutę ir laiškus. Susmulkinti, jei dedama, ir mėsos riekutes. Paruoštus produktus sub..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaninės rožės

Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite raudonais maistiniais dažais. Vienai rožei sukočiokite 3-4 marcipaninės masės rutuliukus. Juos padėkite ant sviestinio popieriaus arba folijos ir užkloki..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių sriuba su pomidorais (Rasos)

Ryžius išvirti. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odelę ir susmulkinti. Svogūną nulupti ir taip pat susmulkinti. Jei neturite šviežio vištienos sultinio, pasidarykite iš kubelių. Ryžius, pomidorus ir svogūną sudėti į sultinį ir šiek tiek pavirti (~5 min.). Sriuba ga..

Recepto vertinimas: 4

SLUOKSNIUOTAS KEKSAS SU ŠOKOLADU

I issukta sviesta imaisykite cukru, vanilini cukru, 2 kiausinius, 4 trynius ir roma.Po truputi i sviesta suberkite atskirai sumaisytus miltus, krakmola ir kepimo miltelius. Kiausiniu baltymus isplakite iki standziu putu ir atsargiai imaisykite i tesla. Kekso forma (30x11 cm) patepkite sviestu ir isk..

Recepto vertinimas: 5

Marinuoti kopūstai su burokais

Vandeni uzvirti su cukrumi, druska. Ipilti 2 v.s. acto esencijos. I kibira deti cesnako, burokus (supjaustytus griezineliais), lauro lapelius, kopustus (supjaustytus i keturias dalis). Paskui vel cesnaka, burokus, lauro lapelius, kopustus ir taip toliau sluoksniuoti. Taip marinuoti penkias dienas. ..

Recepto vertinimas: 2

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

Skanūs Žele Sumuštinukai

Paruoškite žele. Tuo tarpu kai žele stinks paimkite vaflių ląkštus ir išpjaustykite mažas formeles (pvz.: trikampio, kvadrato apskritimo ir pan.). Paimkite vieną vafliuko formelę, užtepkite grietinėle ir uždėkite kitą vafliuką. Užtepkite uogienės ir taipat uždekite vafliuką. Kai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: taip