20 rezultatų ieškant "temperaturoje"

Šprotų ir bulvių troškinys

Šprotų ir bulvių troškinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: apie 100 g ančiuvių arba šprotų aštriame padaže 2 valgomieji šaukštai ančiuvių (šprotų) aštraus padažo 6 virtos bulvės 2 svogūnai 2 kiaušiniai 200 ml pieno Gaminimas: Svogūnus nulupkite ir su..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaulių šonkauliukai

Kepti kiaulių šonkauliukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: kiaulių šonkaulių – 400g aliejaus – 2 šaukštai česnakų – 2 skiltelės maltos paprikos, druska lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g. Gaminimas: Kiaulių š..

Recepto vertinimas: 3

Angliškai įdarytos bulvės

Angliškai įdarytos bulvės Patiekalo šalis: Didžioji Britanija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: virtų bulvių (didelių) su lupenomis – 1,2 kg (4 vnt.) pomidorų be odelės ir sėklų - 200 g salierų stiebų – 150 g Vorčesterio padažo – 20 g (1 valg. šaukštas ) čederio sūrio ..

Recepto vertinimas: 0

Smulkintos strutienos kepsnys

Smulkintos strutienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Supjaustyti: 1 svogūną ¼ žalio pipiro 1 morką Išmaišyti su : 1 kiaušiniu 680 gr. maltos strutienos mėsos 2 ½ valg.š.tarkuotu parmezano sūriu ½ puodelio itališkos duonos gabalė..

Recepto vertinimas: 0

Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas

Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 g. kumpio ar dešros, 4 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 1 šaukštelis aštraus padažo, 2 stiklinės sultinio, 2 kiaušiniai, 250 g. makaronų, vandens, druskos, 100 g. sūrio. Gaminimas: Kump..

Recepto vertinimas: 0

Martini steikas

Martini steikas Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 asmenims 2 valg.š. imbiero 2 valg.š. augalinio aliejaus 1 valg.š sauso vermuto 2 sutrintos česnako skiltelės 1 /2 arb.š. džiovinto baziliko 1 /2 arb.š. džiovinto mairūno 1/4 arb.š. druskos 2 Stručio pjausniai arba file – 140 gr. kiekv..

Recepto vertinimas: 3

Pynutė su džiovintomis slyvomis

Pynutė su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g “Malsenos Karališkų” miltų, 225 ml pieno, 40 g mielių, 75 g cukraus, 125 g sviesto, 1 citrina, 1 kiaušinio trynys, druskos. Įdarui reikės: 200 ml apelsinų sulčių, 300 g džiovintų slyvų, 100 g migdolų (smulk..

Recepto vertinimas: 0

Vegetariška pica

Vegetariška pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio picai. 4 vidutinio dydžio pomidorų, 200 g sūrio „Mozzarela“, 2 šaukštų alyvų aliejaus, 1 šaukštelio džiovintų raudonėlių. Gaminimas: Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai p..

Recepto vertinimas: 1

Imbieriniai ledai

Imbieriniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (8 porcijos) 2 šaukštai džino 2 šaukštai susmulkinto kristalizuoto imbiero 500 g vanilinių ledų, truputį atšildytų supjaustyto kristalizuoto imbiero (nebūtina) Gaminimas: 1. Nedideliame inde ant mažos ugnies pašildykite džiną. Nuimkit..

Recepto vertinimas: 0

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis

Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse

Kalakuto šlaunelės(krūtinėlė ) kepti su obuoliais ir slyvomis savo sultyse Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 3-4 kalakuto šlaunelės(krūtinėlė), 6-8 rūgštūs obuoliai, 100 gr.džiovintų slyvų,majonezo mažas stklainis, 1 šaukštas garstyčių,paukštienos prieskoniai, cinamonas, Gam..

Recepto vertinimas: 4

Grybų ir mėsos apkepas

Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..

Recepto vertinimas: 2

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Viščiukas tanduri greituoju būdu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2 asmenims reikės 1.500gr vištos galūnių (šlauneles, blauzdeles, sparneliai - kas ką mėgstat). 2.1 citrina nedidele. 3.125ml natūralaus jogurto. 4.4 skilteles česnako. išspaustos 5.2 šaukšteliai su kaupu tanduri pastos...

Recepto vertinimas: 0

MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS

MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30 paprikos ankščių, 4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų), 5 šaukštai druskos, 7 šaukštai cukraus, vyno acto, lauro lapelių, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas: Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su dru..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su obuoliais

Pyragėliai su obuoliaisIngridientai:12 pyragėlių: 300 g kapotos tešlos, 400 g rūgščių obuolių, 100 ml obuolių vyno, 4 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 3/4 šaukštelių cinamono, 2 gvazdikėliai, 1 baltymas, 1 šaukštai kalvadoso, truputį miltų, migdolų d..

Recepto vertinimas: 0

Florentinai

FlorentinaiIngridientai:Pagrindui: 5 dl miltų, 200gr sviesto, 1 dl cukraus, 1 kiaušinis, Pertepimui: 2 1/2 dl aviečių uogienės Migdolų masė: 150 gr sviesto, 400 gr migdolų masės, 3 kiaušiniai, keli lašai maistinių žalios spalvos dažų, 1 dl miltų, 1 arb. šaukštelis ke..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota paprika su kopūstais

Marinuota paprika su kopūstaisIngridientai:30 paprikos ankščių, 4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų), 5 šaukštai druskos, 7 šaukštai cukraus, vyno acto, lauro lapelių, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su druska, pipirais ir..

Recepto vertinimas: 0

Sultingas ir kvapnus viščiukas (Video)

Sultingas ir kvapnus viščiukas (Video)Ingridientai:100g sviesto, švieži čiobreliai, švieži rozmarinai, 4 skiltelės česnako, 1 citrina, šaukštelis druskos šaukštelis pipirų.Gaminimas Palaikykite sviestą kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Susmulkinkite šviežius č..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Jautiena su kaparėlių padažuIngridientai:4 gabaliukų jautienos su spranduku po 150g, druskos,maltų pipirų, aliejaus,2 šaukštų miltų,maltos paprikos,stiklinė tirpaus jautienos sultinio,150g grietinės,1 svogūno,1 poras,1 morka,1 šk. sviesto,1 šk. kaparėlių,1-2 šk. citrinos sulčių.G..

Recepto vertinimas: 0

Klasikinis pyragas Tosca

Klasikinis pyragas ToscaIngridientai:20 g sviesto arba margarino2 kiaušiniai3/4 stiklinės cukraus1 stiklinė miltų0,5 šaukštelio nugesintos sodos1/4 stiklinės grietinės arba pienoGlazūrai:100 g sviesto arba margarino1/2 stiklinės cukraus2 šaukštai kvietinių miltų2 šaukštai pieno70 g m..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: temperaturoje