9 rezultatų ieškant "tirpaus"

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..

Recepto vertinimas: 0

Teksasietiškas guliašas

Teksasietiškas guliašas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 svogūnai, 500g bulvių, 200g morkų, 1 saliero, 3 šaukštai aliejaus, 2 česnako skiltelių, druskos, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelio maltos aitriosios paprikos, 1 lauro lapo, 250g pomidorų tyrės, 250m..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su morkomis

Menkė su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 menkės filė gabaliukai po 2.200 g, 650 g morkų, gabalėlis šviežio imbiero (10 g), šaukštas medaus, 3.2 šaukštai citrinų sulčių, šaukštas sviesto, 4.50 ml tirpaus daržovių sultinio, 5.2 šaukštai sojų padažo, druskos, pi..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su brokoliais

Lašiša su brokoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 lašišos pjausniai (po 140 g.), 2.1 kg brokolių, svogūnas, citrina, 3.1 šaukštas sviesto, 4.100 ml tirpaus daržovių sultinio, 5.1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių, 6.125 g grietinės, žiupsnelis cukraus, druskos, pipirų, mu..

Recepto vertinimas: 0

Pievagrybių sriuba

Pievagrybių sriubaIngridientai:200 g pievagrybių, 2 valg. š. sviesto, 2 valg. š. petražolių, 1 l. tirpaus sultinio, 4 valg. š. grietinės.Gaminimas Ant ugnies uždėti virti sultinį. Pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, keptuvėje išlydyti sviestą ir sudėti pievagrybius..

Recepto vertinimas: 0

Aštri lęšių sriuba

Aštri lęšių sriubaIngridientai:12 porcijų: 700 g geltonųjų lęšių, 1 lauro lapelis, 5 česnako skiltelės, 200 g svogūnų, 12 šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 aitrioji paprika, 1 šaukštas kmynų, 1,7l. tirpaus daržovių sultinio, druskos, pipirų, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 400 g ..

Recepto vertinimas: 0

Teksasietiškas guliašas

Teksasietiškas guliašasIngridientai:4 asmenims:2 svogūnų,500g bulvių,200g morkų,1 saliero,3 šaukštai aliejaus,2 česnako skiltelių,druskos, maltų juodųjų pipirų,žiupsnelio maltos aitriosios paprikos,1 lauro lapo,250g pomidor&#..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Jautiena su kaparėlių padažuIngridientai:4 gabaliukų jautienos su spranduku po 150g, druskos,maltų pipirų, aliejaus,2 šaukštų miltų,maltos paprikos,stiklinė tirpaus jautienos sultinio,150g grietinės,1 svogūno,1 poras,1 morka,1 šk. sviesto,1 šk. kaparėlių,1-2 šk. citrinos sulčių.G..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šnicelis su plutele

Kiaulienos šnicelis su plutele Ingridientai: 2 kiaulienos nugarinės gabaliukų (po 100 gramų), maltų pipirų, druskos, 200 gramų tarkuoto fermentinio sūrio, 1-2 šaukštai aliejaus, 1 svogūno, 300 gramų pomidorų, 100 mililitrų tirpaus daržovių sultinio, citrininių pipirų, 10..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: tirpaus