20 rezultatų ieškant "todel"

Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio

Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos170 g morkų 120 g paukštienos sultinio75 g virtos vištienos krūtinėlės filėpusė obuoliokeli lašai aliejaus. Gaminimas: Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuol�..

Recepto vertinimas: 0

Falafeliai

Falafeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis lęšių miltų; 1 puodelis avinžirnių miltų; 1/3 puodelio supjaustytų petražolių; pagal skonį druskos, pipirų ir kitų prieskonių Gaminimas: Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol g..

Recepto vertinimas: 4

Tikras itališkas Tiramisu

Tikras itališkas Tiramisu Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kažkada vienas italas, gamindamas šį desertą paaiškino, kad taip gamindavo jo mama, todėl tai ir yra tikrasisi itališkas tiramisu.400 g. biskvitinių pirštelių (arba kitaip tariant didesnio pakelio - i�..

Recepto vertinimas: 4

Grybų sriuba su moliūgais

Grybų sriuba su moliūgais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g virtų grybų, 1 šaukštas margarino, 1 svogūnas, gabalėlis petražolės arba saliero, 1 l vandens, 200 g moliūgo, 2 bulvės, 1 nedidelis agurkas arba rūgštus obuolys, druskos, 1 pomidoras, 2 šaukštai grietinės, svogūnų arb..

Recepto vertinimas: 0

Keptos stintos marinate

Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..

Recepto vertinimas: 4

Džiovintos duonos gira

Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..

Recepto vertinimas: 4

Baklažanų suktinukai su riešutais

Baklažanų suktinukai su riešutais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 nedidelių baklažanų, 50 g graikinių riešutų, 1-2 skiltelės česnako, druskos pagal skonį, aliejaus kepimui, žalumynų ir granatų papuošimui. Gaminimas: Nuplautus baklažanus supjaustykite išilgai plonomis (3..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis aviečių užpilas salotoms

Aliejinis aviečių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai:  100g aviečių, 325g alyvuogių aliejaus, 40ml raudonojo vyno acto, 20g persijotos cukraus pudros, 5g druskos. Gaminimas: Aliejinių užpilų bėda yra tame, kad juos labai sunku suplakti, o kiek ..

Recepto vertinimas: 0

"JAUNYSTĖ"

"JAUNYSTĖ" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Papločiams: 7-8 baltymų 250g cukraus pudros 250g riešutų - geriausiai lazdynų vanilinio cukraus citrinos rūgšties Kremui: 200-300g sviesto likę kiaušinio tryniai 1-2 šaukštai cukraus 100g šokolado..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių obuolių pyragas

Kūčių obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1000g šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos, 600g obuolių, 120g cukraus, 2g maltų cinamonų Gaminimas:  Iš 1000g atlaidintos šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos iškočioju keturis 29x29 cm dydž..

Recepto vertinimas: 0

Rauginti agurkai

Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..

Recepto vertinimas: 3

Rauginti kopūstai

Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..

Recepto vertinimas: 0

Žaliuokės savo sultyse

Žaliuokės savo sultyse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  Žaliuokių pagal skonį, truputis svogūnų, kvapniųjų pipirų, maltų lauro lapų, truputis druskos   Gaminimas: Paprastai žaliuokės yra labai žemėtos, todėl, prieš konservuojant, jas reikia ge..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

Karameliniai apelsinaiIngridientai:4 apelsinai, 150g miltinio cukraus, 300ml vandens, pusė šaukštelio smulkiai supjaustytų imbierų, sviesto skardai patepti, grietinėlės papuošti,Gaminimas 1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukr..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas batonas

Įdarytas batonasIngridientai:1 batonas, 100 g sviesto, 100 g dešros ar kumpio, 1 šaukštelis stalo garstyčių, 2 kiaušiniai, 100 g agurko.Gaminimas Batono viršus aptarkuojamas, kad nebūtų kietesnių sukepusių vietų, galas nupjaunamas, minkštimas išgremžiamas. Kiaušiniai kietai iš..

Recepto vertinimas: 0

Juoda ruginė duona

Juoda ruginė duonaIngridientai:10kg stambiai maltų ruginių nusijotų miltų, 5l. vandens, 100g druskos, raugo.Gaminimas Vanduo pašildomas, suberiamą 1/3 miltų, supilamas šiltame vandenyje išleistas raugas ir, gerai išmaišius, tešlos paviršius pabarstomas miltais. Duonkubilis šiltai a..

Recepto vertinimas: 3

Plikyta juoda ruginė duona

Plikyta juoda ruginė duonaIngridientai:10kg nusijotų ruginių miltų, 5l. vandens, 100g druskos, kmynų, raugo.Gaminimas Išėmus raugą, į duonkubilį suberiamą 1/3 kepimui skirtų miltų, užplikoma verdančiu vandeniu ir gerai išmaišoma, kad neliktų sausu miltų. Duonkubilis šiltai už..

Recepto vertinimas: 2

Varškinės spurgos

Varškinės spurgosIngridientai:1/2kg varškės arba lietuviško sūrio, 5 šaukštai miltų, 4 šaukštai cukraus, 2—3 kiaušiniai, 50g sviesto (jei vartojamas sūris— truputis grietinės), 1 nubrauktas šaukštelis sodos, vanilinio cukraus, 100g miltinio cukraus užbarst..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdiniai meduoliukai

Kalėdiniai meduoliukaiIngridientai:Tešlai reikės: 6 šaukštų medaus 2 stiklinių cukraus 90g sviesto 3 kiaušinių 2 šaukštelių kepimo miltelių 0,5kg miltų (ne extra!) prieskonių meduoliams (cinamono, kvapiųjų pipirų, gvazdikėlių, kardamono, muskato riešuto, imbiero, g..

Recepto vertinimas: 5

MAKARONAI SU SOJOS FARŠU

MAKARONAI SU SOJOS FARŠUIngridientai:puse pakelio makaronų (geriausiai spageti)puse pakelio sojos faršomažas indelis lietuviško aštraus pomidoru padažo(jokiu budu ne kečiupo ir ne pomidorų pastos su obuoliais)puse nedidelio svogūno arba keletas č..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: todel