8 rezultatų ieškant "uodegos"

Įdarytas karpis

Įdarytas karpis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 6 asmenims 1-1,5 kg dydžio karpis, 2 vidutinio dydžio morkos, 2 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, stiklinė pieno, žuvies prieskoniai, druska, žalumynai, 100 g lašinuk�..

Recepto vertinimas: 2

Įsimylėjęs vėžys

Įsimylėjęs vėžys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: (2 porcijoms)4-6 virti vėžiai1 svogūnas1 šaukštas sviesto arba margarino50 ml sauso balto vyno0,5 šaukštelio Dijon garstyčių1-2 šaukštai pomidorų pastos2-3 šaukšteliai Demerara cukraus1 pomidoras100 ml liesos grietinėlės Gaminim..

Recepto vertinimas: 5

Sūdyta lašiša

Sūdyta lašišaIngridientai:Išskrosta, nuvalyta lašiša be galvos (maždaug 1,5kg.), 40g. stambios druskos, 30g. cukraus, šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliu..

Recepto vertinimas: 0

Jaučių uodegų nuoviras

Jaučių uodegų nuovirasIngridientai:2 jaučių uodegos, 2 skiltelės česnako, 1 svogūnas, 250 g pupelių, 4 bulvės, 4 raudonųjų aitriųjų paprikų, petražolių arba koriandro, baziliko, mairūno, druskos.Gaminimas Supjaustyti jaučių uodegas ir virti su svogūnu, česnaku, pipirais, ..

Recepto vertinimas: 0

Omarų ir avokadų salotos

Omarų ir avokadų salotosIngridientai:1 avokada, 1 mangas, 100 g razinų, 1 gūžė salotų, 2 svogūnai, 4 šaukštai vyninio acto, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, 6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 8 omarai (uodegos) arba 80 g šviežių krevečių, 1 citrina, bazilikas, raudonėlis, ..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės su pomidorų pagardais

Krevetės su pomidorų pagardaisIngridientai:1,2 kg pomidorų, druskos, 1 česnako skiltelė, 1 raudonasis svogūnas, 20 g imbierų, 1 citrinžolės stiebas, 4 žaliųjų citrinų lapeliai arba 1 žaliosios citrinos tarkuotos žievelės, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, ketvirtis aitriosios papri..

Recepto vertinimas: 0

Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“

Leipcigietiškos „Paršelių uodegos“Ingridientai:40 „Paršelių uodegėlių“: 50 g lydyto sviesto; 100 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 2 arb. š. prieskonių meduoliams 1 arb. š. malto imbiero; Trinta citrinos žievelė; 2 kiaušiniai; 6 valg. š. baltojo vyno; 300 g milt�..

Recepto vertinimas: 0

Kepta Įdaryta silkė

Kepta Įdaryta silkėIngridientai:2 silkės su galvomis,1 kiaušinis,1 svogūnas,1 batono riekelė,truputis pieno,50 g sviesto,truputis cinamono, aliejaus.Padažui:1 trynys,50 g obuolių acto,50 g vandens,20 g sviesto,1 šaukštas grietinės,1 arbatinis &#..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: uodegos